2005. április 1., péntek
pimas [#313] [1737chr] [szólj hozzá!]

Bolondok napja!


Ez az eredeti, ugyebár.
Na, ez már korántsem eredeti... : )
A fenti két kép az osztályunk eredeti és átrendezett állapotát ábrázolja.
Bolondok napja alkalmából alig dolgoztam valamennyit egész nap. Lustálkodtunk. ; ))
Persze átverésben nem volt hiány. Köpapának már az első szünetben boldog születésnapot kívánt Davec. x D Matyival élünkön elkezdtük szervezni az osztályok közti helycserét is. Vida Patrikhoz és társaihoz (5. osztály) mentünk először, akik azonnal belementek a cserébe. : ) A C-osztályban tett látogatásunk is eredményes volt. Pityuék is kezet adtak a tréfára. ; ) Az A-sok már nem egyeztek bele, ezért úgy szerveztük a cseréket, h az 5.-esek lemennek a mi termünkbe, a C-sek az övékbe, mi pedig a C terembe költözünk. Ez a harmadik órára vonatkozott. Előtte azonban még volt egy jelentéktelen biosz, és egy cseles matek óránk. ; )
Papit többszörösen megszívattuk. : ) Egész jól bírta… ; ) Davec, Matyi, én meg még páran kb. két perccel később mentünk be órára. Davec órán a mobilján hallgatott midiket. : ) A legjobb poént a körzővel sütöttük el, egészen pontosan az én hirtelen meglátásomból származott a tréfa.
Köpapa az asztalomra tette a fakörzőt, ami az átlagnál jóval nagyobb, mivel a táblára rajzolnak vele. Egy alkalmas pillanatban kivettem a rögzítetlen (hát igen, ilyen maszek cuccokkal dolgozik a sulink… ; )) krétát, és egy papírgalacsinra cseréltem. x DDD Papi persze nem vette észre, csak amikor furcsa módon nem fogott a „kréta”. : DDDD
A teremcsere nem sikerült igazán, mert túl hamar rájöttek a tanárok a dologra… Pedig Stefi mellém ült. : )
(133. nap)

 

2005. április 3., vasárnap
pimas [#314] [2062chr] [2 hozzászólás]

Szegény Pápa...

Meghalt a katolikus egyházfő, a Pápa. Nyugodjon békében.
Én, mint nem-vallásos ember, nem tudok úgy emlékezni a Pápára, mint egy vallásos személy, pl. az ofőm. De hát ez van, az emberek különböznek hitük intenzitásában, meg persze egy csomó más dologban.

Tegnap, tehát szombaton Martin 13 óra körül felhívott, h nem megyek-e át segédkezni az apjának, meg Zastavát szerelni. Átmentem. Persze borult az egész terv, mert segítenünk nem kellett, a Zastava szerelésére pedig Sándornak (Martin apja, autószerelő) nem volt ideje. Megtudakoltam az összes fontos információt a járgány szervizelésének várható időpontjáról, hosszáról, stb., de a sok meló miatt semmi konkrétumot nem kaptam válaszként. :-/
Kitekertünk hát bringázni. Davechez mentünk, onnan pedig Pizzériába. Rajtunk kívül más vendég nem volt ott, tehát nyugodtan csocsózhattunk.
Fruhoz tekertünk ezután, kis kerülővel, h hintázhassunk még előtte-. Focizni indultunk, viszont Fru közölte, h unokatestvérét, a 11 éves Milánt is vinnünk kell. Ennek ellenére természetesen lementünk az MTH-ra, ahol nemsokkal érkezésünk után megjelentek a sárosdiak. Négyen jöttek, persze focizni akartak. Hármat ismertünk: a nagyképű srácot, a kancsal gyereket és a „sármőrt”, de a negyedik sem volt szimpatikus. Egy buzi rapper gyerekről van szó, hiányzó elsőfogakkal, szemüveggel, fubufarmerral… :-/ Eh. Barom.
Az, h mekkora faszkalap, többször bebizonyosodott meccs közben; pl. kishíján fellökte Milánt, holott az kb. feleakkora volt… Tehát majdnem „perre vittük” Daveccel a dolgot.
A végeredmény kb. 12-9 lett, a javunkra.
Ma lekéstem a buszt, így nem mentem dobolni. Nem volt kedvem ehhez, tehát fél-direkt módon cselekedtem. ; )
Forma 1-et néztem, tetszett, amit láttam. A Ferrari minél tovább maradjon gyenge, és akkor jó lesz. : ) Alonso ügyesen vezetett, megérdemelte a pozícióját. : )
A Nem tudhatom tanulása is egész jól megy, muszáj, hiszen holnap fel kell mondanom…

 

2005. április 4., hétfő
pimas @ 00:14 [#315] [1488chr] [szólj hozzá!]

"He's gonna make your life better"

Megmaradhatott az április 1-jei, családias berendezésű osztálykép, a termet illetőleg. : )
Kajos vmiért ma is hiányzott, így ma sem volt semmi szekálás. : ))
Az első, informatika órán kaptam ekszel kezelésre 4-est. Brigi tnő szigorú volt. „Imádom, amikor vad!” – Hekk. x D Interneten ránéztem a www.zeneinapok.hu-ra, és megtaláltam a FeZen 2005-öt, ami csak szeptember 8-9-10-én lesz, viszont fellép a Csapda, a Kispál és a Junkies is… : )
Ica tnő szívózott velünk a vers miatt. Fel még csak felmondtam, de hogy! A végén már szabályszerűen kerestem az emlékezetemben a szavakat. :-/ Szerdán újra kérdezi… Pff. Nekem egy 3-as jobb lenne.
Persze többen fel sem mondták, vagy csak szünetben. : )
Fizika (5.) óra előtti kisszünetben Stefivel kint hintáztunk végig. : ) Becsöngetéskor mentünk be, de sajnos nem késtünk.
Gazsi dogát íratott, ami az osztály kb. 80%-ának elégtelen lesz… x DD

Délutáni kiegészítés:
Negyed ötkor elmentem Davechez, tornacsukában, farmerban, kockásingben, csuklószorítóval. : ) Igazi csövesnek néztem ki! : D Kár, h nem fényképezett le az utca embere. : ))
Egyszercsak Hekk tekert hazafele, megláttuk egymást, intettem, és odajött hozzánk. Vele fociztunk tovább. Vidovics Réka is kijött később a szomszédból. ; )
Nemrég, este kicsit szereltem a pergődobomat, mert már nagyon puffanó hangja volt csak. : )
(134. nap)

 

2005. április 9., szombat
pimas @ 01:09 [#320] [1104chr] [szólj hozzá!]

"Mutasd ahogy szívni bírsz!" (csak mert épp ez szól... : ))

Délelőtt nem történt (asszem) semmi érdekes.
Daveccel kb. negyed 2-kor kitekertünk a pizzériába. Ettől függetlenül csak 2 előtt nem sokkal mentünk be, mert Bettinek is akkor kellett (volna) megérkeznie, Endével. Daveccel addig csocsóztunk meg elütöttük az időt, de a csajok nem jöttek. Davec esemesezni kezdett Bettivel, aki az időközben eleredő esőre fogta, h nem jön. Ezen kaptuk fel a vizet. : ) Innentől kezdve ingerültek voltunk.
Az eső még esett, amikor elindultunk haza, azaz én Martinhoz.
Az unokaöcsém épp NFS2-t játszott, amibe én is bekapcsolódtam. Nem filozofáltunk most. Még Cséztünk (kontersztrájk : ))) kicsit, aztán hazamentem.
Daveccel még letekertünk az MTH-ra.
Idehaza még hallgattam a Milántól kapott Rammstein Minidisket (ilyenje is van? : )), plussz most Fürgerókalábakkal fárasztom magam. x DD
„Annak ellenére, hogy nagyon fáraszt
Minden reggel nyomok kétszáz fekvőtámaszt
A ’svarcenegger’ csak egy piskóta
Én vagyok a legerősebb, mióta
GY.U.R.O.K.

 

2005. április 10., vasárnap
pimas [#321] [997chr] [1 hozzászólás]

Nem_buzi trió

Még mielőtt dobolni indultam volna Fehérvárra, itthon felvettem kazettára az egy szál gitárral előadott Fürgerókalábak dalt, a Buzis dalt. x ))
A zenesuliban Bence felhívta a figyelmem az udvaron „álló” falra. Kimentünk, megmutatta… Bedőlt. x DD (Azaz már korábban beomlott, nem abban a percben) Téglánként szét lehetne szedni, sőt a térköveket is le lehetne bontani és ellopni. : ) A megmaradt fal veszélyes, mert iszonyúan mozog.
Később Hooligans alapra doboltam, nem valami nagy cucc az egész. :-/
Átmentünk a gitárszobába. Összeraktuk Bencével a rendszert. Ő a basszgitárt fogta, én a szólót. Leírtam és megmutattam neki a Buzis dal akkordvezetésének alaphangjait, amiket ügyesen lefogott a megfelelő időben. Többször eljátszottuk, aztán indultunk haza…
…de megjött Bandi. Visszamentünk, átvittük a gitárokat a dobterembe, és hárman eljátszottuk a Fürgerókalábakat! : ))) Kurva nagy volt. ; ) Én „énekeltem”.

 

2005. április 14., csütörtök
pimas @ 00:19 [#325] [1273chr] [szólj hozzá!]

"Itt leírni engem nem lehet, amíg a Föld nem robban!"

Már második napja úgy keltem, h reggelizés és fogmosás után meghallgattam az A világ Disco c. ’csapda dalt, amire aztán begerjedek annak módja szerint, és máris jobban indul a nap. Ez erőt ad ahhoz, h leszarjak mindent, ami nem tetszik. ”Akárki akármit mond, itt leírni engem nem lehet, amíg a Föld nem robban! Kezem a szívemen, érzem idebenn, napról napra jobban dobban…”

Kb. második óra alatt eltűnt Stefi drága mobilja, valszeg kabátjának zsebéből. Még haza is ment, h megnézze, nincs-e otthon, de nem. A legdurvább, h 4. óra alatt egy hatodikas mobilja is kámforosat játszott… :-/ Valaki szarkálkodott.
A föci témazáró nem lett túl jó, de a matek 6 feladatából négyet önállóan, egyet puskából megcsináltam (azaz megkaptam a megoldásokat). Cinti is segített, majdnem lebuktunk, ugyanis Köpapa pont akkor jött be cigizéséről (hát igen, kimászkál csak úgy lazán), amikor még Cinti javában gyártotta szerkesztést… :-/ : ) A végeredmény? Kb. 3-as, háromnegyed, 4-es. Majd meglátjuk. : )
Megkaptam az oltást, amit már rég meg kellett volna kapnom, csak mindig hiányoztam, vagy piros volt a torkom.
(142. nap)

 

2005. április 16., szombat
pimas @ 01:47 [#355] [116chr] [1 hozzászólás]

Feltöltve!

Befejeződött eme blog hosszúra elnyújtott feltöltése. : ) Megyek, megsemmisítem a régi, freeblogos naplóm.

 

2005. április 20., szerda
pimas [#359] [521chr] [szólj hozzá!]

KamuMárk

Háááát… Megint jól kitoltam magammal.
Reggel összehalmozódott minden: álmos vagyok; bioszon be kéne mutatni a munkafüzet pótlásait év elejétől, és anyámnak még elfelejtettem a beírást is megmutatni; ráadásul tesióránk is van. Reggeli után visszaaludtam. A tervezett magyarázat: fájt a hasam, rosszul voltam; megesett már. Mamám keltegetett nyolckor, aztán elmondtam neki a kamu tényeket, és újra elaludtam… Fél egyig… : )) Hogy mivel fogom igazolni ezt a napot, azt nem tudom.
(146. nap)

 

2005. április 21., csütörtök
pimas [#360] [1947chr] [1 hozzászólás]

Élni tudni kell

Tegnap negyed háromkor fel kellett lépnem a suliban – Ica tnő hívott mobilon… :-/ Egy verseny megnyitóján kellett pengetnem kicsit.
A délután hátralévő részét Martinnal nála töltöttem, SCCT (Sprinter Cell – Chaos Theory, vagy mi) videókat töltött le-.
Éjjel hülye álmom volt. Turával voltunk valami fura helyen, ahol a Junkies lépett fel. A színpad előtt szokatlanul kevesen voltak (hasonló álmom már volt Depivel is, de abból kevés maradt meg), kb. 30-an. Pogóztunk, de egy idő után már csak én nyomultam, mindenki csak állt egyhelyben. Tura a folyosón pihent ásványvizet kortyolva. Szekeres Andris buzdította népet, de hiába. Csaj is kevés volt, de láttam azt a punkot, aki Depi koncerten egy csajt karolt magához végig, pogó közben is, és akin egy nagyot lódított Tura.
Reggel már szakadt az eső, suliig frankón el is áztam.
Médiaismeret különös volt. A Megasztárról volt szó, leginkább. Előtte le kellett írni, h mit vettünk át a valóságshowkból. Réka szövege kitűnt a többi közül… Ilyen giccs- és kliséhalmazt ritkán hallok. Már majdnem közbeszóltam, h ne, ezt ne, ez már fizikailag fáj… Hogy a gazdátlan állatok (asszem BigBrother 1-ből) bemutatása mennyire szívhez szóló, és felnyitotta a szemét az állatvédelemmel kapcsolatban… És ahogyan megfogalmazta, az kész… Zárásul közölte, h a valóságsók megjelenése óta sokkal szabadabb, kötetlenebb. Ekkora gány, nyálas, rendszer-simogató dumát…! Ez teljesen olyan, mint aki betanulja, h mit szabad mondania, előadja, a rendszer pedig mosolyogva bólogat, h ez már döfi, egy perfekt tanítvány…! Szörnyű…
”Eladom magam és lesz, aki megvesz
Okos leszek és szép és kedves
Szimpatikus, aktuális sztár…”

A matek témazáróm 3-as lett. Hm. Papától mit várjak? Olyan balfasz, következetlen módon osztályozott, h azon a fene se igazodik el. :-/
(147. nap)

 

2005. április 25., hétfő
pimas [#363] [682chr] [szólj hozzá!]

"...a fénytelen árnyék mennyit ér?"

A hétvégén különösebb dolog nem történt, nagyjából rendbejött a pénteki siralmas hangulatom.
Tegnap este negyed 9-től fél 11-ig a dalszövegeim rendzetgettem egy új, rendszerezett fájlba mentve. Ezidő alatt végig szólt a WinAmp-ból a véletlengenerált zene (széles választék: Junkies, Depi, ’Csapda, egy Rammstein, egy Nirvana, kis Prosectura… : )), és néhány dal alatt egészen koncertes érzésem támadt.
A suli ma átlagos volt. A házunk kapuján kilépve Dalmáékba botlottam, úgymond. Pár szót váltottam velük, aztán, mivel ők hozzámképest lassan mennek, előrementem.
Jó jegyeket szereztem: sztech 5, nyelvtan 5.
(149. nap)

 

2005. április 27., szerda
pimas [#364] [788chr] [3 hozzászólás]

Megcsonkítva, becsapva, de visszavágok

Tegnap este anyám addig mondogatta, míg bele nem mentem, h egy „kicsit” vágjon elől a hajamból. Az általam meghatározott 2 cm-nek majdnem dupláját vágta le elől, majd mivel így nem maradhatott, oldalról is… x-//// Kurvára dühös voltam, és még most is az vagyok-. Tegnap megfogadtam, h többé nem lesz egy centi sem vágva a hajamból. x-// Eddig legalább jól éreztem magam a bőrömben, mert volt egy kialakított stílusom, vagy mim, ami egy biztos pont volt. A szemembe lógott a hajam, de mostmár ez sincs… Kurva életbe!
Anyámhoz még ma reggel is keveset szóltam, mert nagyon dühít, h így átvert.
Kicsinyes dolog ugyan, de nem megyek suliba. Nincs kedvem így mutatkozni sehol. Hehe. Cöcö. Egy picike bosszú.
(150. nap)

 

2005. április 28., csütörtök
pimas [#366] [575chr] [1 hozzászólás]

Kibaszás az emberekkel

A bélogfrissítésből és az internetes „ügyeim” (levelezés, látogatott fórumok, stb.) tolódásból látható, h e hét hétfő óta nem működött nálam a freeweb. Ma már utánajártunk a dolognak, anyám intézkedett, megkérdezte a Tudakozó+-t, ahonnan megtudtuk, h minden előzetes bejelentés nélkül megszűnt a freeweb működni. :-//
Most aztán kurva jól jártunk. ISDN-re fizessünk be? Az ADSL nem éri meg, mert egyszerűen nem tudnánk kihasználni az igazi előnyét: a zenék, filmek, játékok letöltését; mert nincs helyünk rá. :-/
Egyszóval: rábaszás.

 

2005. április 30., szombat
pimas @ 02:55 [#368] [1372chr] [2 hozzászólás]

Olyan világ ez...

...ahol a dicséretet sértésnek értelmezzük, mert az irónia irányítja az életünket.
...ahol nem élhetsz mindentől függetlenül, mert akkor máris zseni, különc, kobold, seggfej, vagy eretnek vagy.
...ahol teperni kell töretlenül, mindig, mindenhol, különben földbe taposnak
...ahol foggal-körömmel kell harcolni azok ellen, akik elvileg társaid és szeretnek. Ritka az igaz barát.
...ahol a "divat diktál, ettél, ittál". Mert a divat irányít mindent és mindenkit. Ha ellenállsz, különc vagy, csóró, esetleg csöves
...ahol a milliomosok csak a saját gyarapodásukon törik a fejük, és...
...ahol a szegénynek kell segítenie a még szegényebben
...ahol az emberi kapcsolatok kihűlnek
...ahol az utcán nem nézünk egymás arcába, vagy ha igen, akkor is gyűlölettel, haraggal
...ahol az igazságtalanság olyan mértéket ölt, h átveszi az igazság szerepét, tehát...
...ahol minden fordítva működik
...ahol a kétszínűség hétköznapi fogalom
...ahol kilóra veszik az álszent emberek becsületét
...ahol nem egymásért, hanem magunkért küzdünk
...ahol az emberek legnagyobb öröme a másik kára
...ahol az ember uralja a természetet (legalábbis azt hiszi)
...ahol én is csak egy seggfej vagyok, és ez az írás is csak egy gány.

Nekem csak az okoz örömet/Ha kinyitod a sörömet...

 

• a fikció jogát fenntartom!
• ha nem tetszik, nem olvasod.
• nem neked írom, hanem magamnak.
• jó szórakozást!

BLOGKONTROL!


 név 
 jelszó 


1621 bejegyzés 
178 kiemelt (11.0%) 
 álom (4)  
 fotó (46)  
 mm_koncert (26)  
 okosság (36)  
 velős (27)  
 vers(féle) (8)  
 videó (9)  


2024 ARCHÍV!

01  02  03  04  05 

2023 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2022 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2021 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2020 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2019 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2018 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2017 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2016 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2015 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2014 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2013 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2012 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2011 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2010 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2009 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2008 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2007 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2006 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2005 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2004 ARCHÍV!

07  08  09  10  11  12 


LINKEK!


Pimas saját blogja. Mer?! - http://pimas.dzsembori.hu/blog
Minden jog fenntartva! | pimas@dzsembori.hu