2005. június 1., szerda
pimas [#407] [351chr] [2 hozzászólás]

Idézetcsokor

”Aki bízott bennem, átvertem, megcsaltam, akit szerettem…” - Junkies
”Nem lesz megható
A síromon álljon ez a pár szó
Itt nyugszik egy semmirekellő
Mihaszna, züllött naplopó!”
- Junkies
”Tudom, lennél a helyemben
Pedig zűrzavar van a fejemben”
- Junkies

 

2005. június 8., szerda
pimas @ 22:46 [#410] [319chr] [2 hozzászólás]

Szexi tanárnéni

Hirtelen eszembejutott Matyi zenéje, amit mutatott a táborban... "Tanulok, írok, elfáradt a kezem
Ránéztem a tanárnőre, dugáson járt az eszem...
Szexi tanárnéni!
Szeretnék kefélni!
Megmutatni, hogy dugom...
Ketten a sötétben
Egymásnak ölében
Megbukni nem fogok..."
x DD

 

2005. június 9., csütörtök
pimas [#412] [473chr] [3 hozzászólás]

Azt mondták, +6ó

Elmentem a szerenádhelyettesítő estre. Odafele KisSanyiék rohadt ebe kimászott a kerítésen(!!!), és kisebb sprintre kényszerített. Kurvára befostam… Kis rohadék. : )
A partit nem részletezném, minden lezajlott ügyesen, a lányok sírtak, a fiúk röhögtek. : ) Én meg feszengtem „szép ruhában”, holott legszívesebben kockásingben mentem volna ide is. ; )
Azért az jópofa volt, amikor a mécsestől lángra lobbant egy szalvéta… x DD

 

2005. június 14., kedd
pimas [#417] [1990chr] [1 hozzászólás]

Helyzetjelentés

Nos. Egy kis publikusság.
Délelőtt lezuhanyoztam, és hajat mostam, mert jó kedvemben erre volt kedvem így hirtelen. : ) Azonkívül este nem volt már erőm a hajmosáshoz, ezért délelőtt esedékesnek bizonyult ez.
Mostanában sok gitártéma kóborol a fejemben, de a jelenlegi három megkezdettből csak egy forrt ki igazi dallá. (Aki játszik) Délelőtt egy – hangulatommal ellentmondóan – komor szám megírásába kezdtem, a Néha jó c. szövegemet alapul véve. Egyelőre a bevezetés van basszus- és elektromos gitárra megírva, plussz egy nagyon találó dobalap, szerintem ezt fogom használni később is, mert találó. Megfigyeléem szerint mostanában már nem csak akkordokat használok, hanem – ahogy a profik – az akkordokat jellemző dallamsort. Remélem, nem vétek kezdőként csúnya hibákat, bár visszahallgatva a playback-et, stimmelni látszik az egész. (Kerültem a disszonáns vagy milyen hangközöket, a basszus és a szoprán egymással ellentétesen mozog, asszem így helyes, stb.)
Megjött Martin, bemutattam neki, mint elméletileg leendő basszerosomnak az elképzelést, nekem úgy tűnt, h nem tetszik annyira neki, mint nekem. : ) Hallgattunk System-et, annyira megszerette a B.Y.O.B.-t, h szeretné, ha majd a zenekarral játszanánk… Huhh. : ))
Gondolkoztam kicsit, és arra jutottam, h legközelebb, ha lemegyünk a szégyensüllyesztőbe (nem, nem a kocsmákra, most a diszkóra gondoltam ; )) meghívom Dalmát is, mert a ballagásunkat ünneplő bulin nem volt jelen valamiért. Szerintem nem esett jól neki, h senki sem foglalkozott azzal, h jön-e egyáltalán.
Martinnal aztán elmentünk ebédért, meg itthon ettünk halat. : ) A szálkákkal küzdöttünk, ezen nevettünk párszor. Elméletileg már vissza kellett volna érnie hozzám, de lehet, h nem engedték el. Pedig meghívtam volna fagyizni. ; )
Felvettem a tavalyi napszemüvegem. Kicsit romlott az állapota, kinyúlt kissé, de annyira szeretem, h nem cserélem le.
Üdvözöllek a Mátrikszomban!

 

2005. június 15., szerda
pimas [#418] [863chr] [2 hozzászólás]

Vége!!

8-kor keltem. 9 előtt nem sokkal (2 perccel kb.) elindultam az évzáróra. Ünneplőnadrág, rövidujjas, fehéring; tornacsuka, és csuklószorító. x DD Háháá!
Az ünnepély elejéről lekéstem. Hihi. : ) Mindenki felfigyelt a tornacsukára, de csak a diáktársaim merték megemlíteni, a tanárok már egy szót sem szóltak. : D A műsor megint érdemtelen szar volt, amolyan helyi tradíció szerint…
Az osztályban visszakaptunk mindenféle ereklyét, önjellemzéseket, okleveleket, stb., és végül a bizonyítványt. 3,85-ös átlagot kerekítettem évvégére… 26 nap hiányzás, amiből 4 igazolatlan.
De ez mind-mind lényegtelen, eltörpül a tény mellett, h…
Megszűnt a jogi (és ezzel minden más) kapcsolatom a Seregélyesi Általános Iskolával! : )))
Ahogy az utóbbi időben egyre gyakrabban elhangzott: volt közünk, nincs közünk.

 

2005. június 17., péntek
pimas [#419] [1559chr] [1 hozzászólás]

Égni vagy égni

Fél délben eltekertem anyám bicajával Davechez, már várt ő és Hekk. Tankönyvet égettünk. : )) Kis gázolaj, ügyesen figyelve mindenre. Nem is történt semmi baj.
Délután első részében Martinnal voltam. P(rince) O(f) P(ersia) 1 (SOT – Sand of time)-ot játszott, megvette 1500-ért eredetiben. : ) Az anyja szolidan átküldött minket hozzánk, mert vendége volt és zavartunk. ; ) Mi jókisgyerek módjára átjöttünk.
Adrival hármasban pofozgattuk a játékot (Búsuló). Nem sokat, de haladtunk, az első kocsmajelenet már-már teljesen kész.
Martin mobiljára (Nokia 3510i) letöltöttük a Splinter Cell PT egész verzióját, 750 Ft-ért, meg a Csapda Tourist csengőhangját 500-ért… ; ))
3 óra után megérkezett Hekk és Davec, lementünk focizni, de Davec rossz hangulatában volt valamiért. Este nem is mentünk hát a parkba sem.
És most, miközben ezen sorokat írom, Dalma és Niki csörget, és csörgetem őket. Most nem olyan aktívak, ők kezdték, de nem csörgetnek már vissza igazán. Nikivel váltottam két sms-t, vagy egyet? Nemtom. Mindegy is, szerintem megint együtt vannak valahol és unatkoznak. ; )
Más. Ma is megírtam egy új dal vázlatát. Ez a mai pörgősebb, 280-as tempóval… Főként akkordozásra épül, most nem szaroztam a dallammal. Így már három kész dalom van. Alakul.
Meg kéne tanulnom szólót írni. A Néha jó 4 perc 27 másodpercig van megírva, lemértem. És még kell a szóló, plussz egy verse, meg a végére egy extra rész, majd kihalkulás. Szerintem nagyon hosszú lesz, legalább 6 perc… :-/ : ))) Ihaj!

 

2005. június 19., vasárnap
pimas [#421] [2095chr] [szólj hozzá!]

Röhej az F1-ben

Amit most nyomon követhetett a néző, az egy kabaré volt. Igaz, senki nem nevetett rajta.
A Michlenne (vagy hogy is írják…) bejelentette az alap tényt, miszerint veszélyes a pilóták testi épségére, ha az elküldött garnitúrákkal versenyeznek. Ez a húzás felelősségtudó döntés volt, mert mint tudjuk, „…hazudni könnyebb, mint hibát ismerni el…”.
A műsor, amit ez után lenyomott az FIA, az egy röhej, egy szánalmas röhej… A ’mislen’ felajánlott egy új garnitúrát, egyenesen Franciaországból, de ez szabályellenes, és nem fogadták el.
Ehelyett felvetettek több „fantasztikus” ötletet: lassító kanyarkombináció a dőlt kanyarba (inkább nem mondok semmit…); 1,5 Bar-ra fújt kerekek, ami azonban esélytelenné tette volna a mislenes autókat.
Bár utálom a Ferrarit, valamilyen szinten megértem, h nem mentek bele a lassítós ötletbe, ami amúgy is nagy gyíkság volt… :-/ Végre nekik állt a zászló, persze, h nem mentek bele.
Elindult a verseny, végignéztem. 6 autó versenye, sörös és vizes flakonok, üvegek, dobozok közt.
A versenyzők, a nézők, a csapatok… A mislen és a Bridgestone… Mind-mind nagy vesztesei a napnak.
Véleményem szerint azonban egy hatalmas (erkölcsi) vesztese van csak a botránynak: az FIA. Szerintem, ha engedtek volna a mislen kérésének, ha picit félretették volna a fenenagy szabályaikat, akkor nem állt volna elő ilyen kaotikus helyzet.
Akkor nem lettek volna elégedetlenek a nézők, mert megkapták volna, amiért kifizették a hatalmas kest…
A dobáló nézőkkel nem értek egyet, viszont az vesse rájuk az első követ, aki több tízezres jegyárat kifizetve nem vesztette volna el a fejét, hiszen a seggét törölhette volna ki a jeggyel, mert szart sem kapott a pénzéért cserébe… És persze, h nem gondolt mögé a dolognak, mikor a keze közül folyt ki a pénze. Hát… :-/
Mindenesetre ma is tanultam valamit: a világ nagyon szélsőséges.

A kép az [origo]-ról származik

 

2005. június 21., kedd
pimas @ 00:13 [#422] [170chr] [1 hozzászólás]

Adatkábel

Vettem adatkábelt Dunaújvárosban, mert voltunk allergiakontrollon. Kaptam új gyógyszert. : )
A kábelt egyelőre sehogysem tudtuk üzembe helyezni Milánnal. :-/

 

2005. június 22., szerda
pimas @ 00:13 [#423] [587chr] [szólj hozzá!]

Beiratkozás

A háromeld 9-es dunaújvárosival elmentünk beiratkozni. Anyámnak jönnie kellett, Adri meg csak úgy eljött velünk.
A könyvtárnál szálltunk le, tudtam az utat, próbaképp én vezettem a családot. : ) 15 perc alatt kényelmesen, feszített tempóval 10 perc az út-. A beiratkozás a 2. emeleten volt, hamar lezajlott. Az eddig látott leendő osztálytársaim rendesnek tűnnek, bár sok a plázacicus is. Összesen 3 fiú társam lesz… : ) Háremség! : D
Hazafele a sorompó pont előttünk romlott el, így a busz egy kígyózó sor elejébe került (még szerencse, így hamar kijutottunk).

 

2005. június 23., csütörtök
pimas [#424] [653chr] [1 hozzászólás]

Helyzetjelentés II.

Terveim szerint megszerzem az Elasto Mania teljes verzióját, és beszállok a Magyar Ligába. : )) Nemzetközi és multiplayer versenyekbe nem avatkozom, mert nem vagyok megrögzött Elmás, viszont… A Magyar Liga, na az izgalmas lehet. : ))
Martin kölcsönadta a ’Csapda A Legjobb Mérgek válogatás CD-ket, mert elkérte Dóriéktól. Mostanában ritkábban hallgattam TCS-t, talán újra rá is kapok? : D
”Alattam a föld van és fölöttem az ég
De eljön az én időm ma még!”

Nekiláttam a Majdnem másfél c. dalom hangszerelésének pontosításának. Írtam egy néhol egész frappáns szólót is bele.

 

2005. június 24., péntek
pimas [#425] [173chr] [1 hozzászólás]

Kukorica

Négyen unokatesók elraktároztuk ládákba és zsákokba a TSZ-től hozott 650 kg-nyi kukoricát. A végén Martint szekáltuk, mert hasznavehetetlennek minősült. Nem is. ; ))

 

2005. június 24., péntek
pimas [#427] [277chr] [1 hozzászólás]

LazaMárk

Fru: Egyébként hogyhogy ilyen laza lettél mostanában? Alsógatya kinn...
Én: Jaj, ez azért van, mert ez ilyen nadrág, mindig lecsúszik rólam. [és ez tényleg így van, viccet félretéve]
Fru: Persze, én is ezt mondanám... De nekem tetszik. : )

 

2005. június 27., hétfő
pimas @ 12:16 [#428] [111chr] [1 hozzászólás]

Elasto Mania

Megvan az Elma teljes!! : ))) Épp most töltöm le.
Ezután bevetem magam a Magyar Ligába. Háháá!

 

• a fikció jogát fenntartom!
• ha nem tetszik, nem olvasod.
• nem neked írom, hanem magamnak.
• jó szórakozást!

BLOGKONTROL!


 név 
 jelszó 


1621 bejegyzés 
178 kiemelt (11.0%) 
 álom (4)  
 fotó (46)  
 mm_koncert (26)  
 okosság (36)  
 velős (27)  
 vers(féle) (8)  
 videó (9)  


2024 ARCHÍV!

01  02  03  04  05 

2023 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2022 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2021 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2020 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2019 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2018 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2017 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2016 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2015 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2014 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2013 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2012 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2011 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2010 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2009 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2008 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2007 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2006 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2005 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2004 ARCHÍV!

07  08  09  10  11  12 


LINKEK!


Pimas saját blogja. Mer?! - http://pimas.dzsembori.hu/blog
Minden jog fenntartva! | pimas@dzsembori.hu