2005. augusztus 1., hétfő
pimas [#472] [471chr] [szólj hozzá!]

Zastava, gépfegyver

Este a Vásártérről földutakon kimentünk a faluból a Zastavával. Sándor is velünk volt. Csípem a humorát. ; )
Vezetni mindig élvezet, a mai út is nagyon kellemes volt. : )
Pláne, h utána Milánék udvarában, a sötétben játszottunk két órát Milán fegyvereivel. Nem kell megijedni, műanyag golyókat lőttünk egymásra. : ) Gyerekes, nem gyerekes, nem számít. A sötétben az udvar sövényei és a parkoló autók, a műhely között lopakodni; parás volt! ; )

 

2005. augusztus 2., kedd
pimas [#473] [924chr] [1 hozzászólás]

Vásártéri 'ölöm-gyilkolom'

18 óra után valamivel, talán már fél 7-kor megint kimentünk lövöldözni, de ezúttal a Vásártérre. Nem a faházhoz, mert körülötte egy baszott nagy puszta van csak, hanem a bejárati házhoz, és a körülötte lévő karám-szerű valamihez. Ideális terep! Sok fémajtó, „kerítések”, amelyek nem is annyira kerítések, hanem combig érő terelőlemezek. Leguggolva tökéletes fedezéket nyújtottak. A karámon túl egy fás, magas-füves területen volt egy kb. 2 méteres árok, ami lövészároknak sem volt utolsó. : ) 9-re értünk haza, a muníció javát ellőttük. : D A végeredmény:
Milán: 6 frag
Martin: 4 frag
én: 4 frag
Este nem találtunk megfelelő terepet sajnos, pedig a Vásártérre is kinéztünk. Jó is lett volna, egyetlen lámpa adta volna az összes fényt, de állt a ház mellett egy fagyisautó. :-// Basszák meg. ; ) Pedig nem kicsit lett volna parás a karám útvesztőiben bolyongani sötétben.

 

2005. augusztus 5., péntek
pimas [#475] [1591chr] [2820 hozzászólás]

Dancer Fru

„Előre hízik a medve nővére” – mi is előre híztunk a holnap estére, ugyanis Davec nem jöhet. :-/ Így egyedül kell lemennem diszkó-frisco-ba.
Azaz egyedül kellett volna lemennem, de egy szempár túl szép és meggyőző volt délután. Fruról van szó. Vele fogok lemenni, ami érdekesnek igérkezik. Frut ugyanis a falu lányainak fele utálja, a másik fele meg nem ismeri… ; )
Beszéltem Dalmával telefonon, ő hívott. Kérdezte, h miért voltunk Daveccel a Vásártéren ilyen időben, mire mondtam az igazat, h csak úgy-. : ) Hívtam holnap estére, mondta, h megpróbál elkéretzkedni.
6 előtt mégegyszer lejött Fru és Davec. Kimentem velük bringázni, jól elökörködtünk. Megbeszéltem Fruval a holnap esti menettervet, hadd boruljon aztán fel Morphy miatt. : )
9-kor fogunk a parkban találkozni, aztán elmegyünk a kútra, ahol veszünk egy doboz kékmultit, meg nekem sört, Frunak meg amit kér. Utána visszamegyünk a parkba, és… Ami lesz, az lesz.
Nem tudom, Fru miért akar velem lenni, azaz… Hát, mégis tudom. Egyszerű a képlet: tudja, h nem sok emberre számíthat, és ráadásul sokan utálják. De hogy miért vagyok olyan hülye, h kísérgetem majd…? Reménytelenül jó a szívem. : ) Ez visz majd a sírba. ; )
Frutól viszont teljesen függetlenül nyugodtan odamegyek Cintiékhez is majd, nem fog visszatartani ebben, h testőrt játszom. : ) Pláne, h Tündivel is szeretnék találkozni.

Fru: Táncolsz majd velem, Gyalus?
Én: Ha leszek olyan állapotban…
Davec: Jah, jól megkúrod. ; )
Ki tudja…?

 

2005. augusztus 8., hétfő
pimas @ 00:26 [#477] [68chr] [1 hozzászólás]

Mondd csak, miért is?

Miért kell mindig csalódnom egy-egy barátomban?

 

2005. augusztus 11., csütörtök
pimas [#478] [3972chr] [3 hozzászólás]

Minden csavar, minden zár, jobbra nyílik...

Reggel 7 óra, kelés. Bumeráng, reggeli, Milán viszont nem jött, ezért bekapcsoltam a gépet 8-kor. Persze, h ekkor érkezett. : )
Kicsit lomhán álltunk neki a beton előállításának. A sóder-cement arány 3:1 volt, 2-szer, 3-szor forgattuk át, majd vízzel öntöttük fel. 15 lapátnyi sóder és 5 lapát cement keverékéből végül csak kb. 9:3-at használtunk fel a disznóól melletti izé lebetonozására. Na. : )
Hamár a hátsó udvarban voltunk, mama kérésére feltettünk egy palatáblát egy régi, leszakadt darab helyére. Ekkor még 9 óra is alig volt.
A megmaradt sóder és cement keveréket végül nem hagytuk ott, hanem megcsináltunk egy vízelvezető vályatot a ház végénél lévő eresz aljától a kapu közepéig, ahonnan hátulra folyik a víz. Ez viszont már beletelt három óránkba, így is végeztünk negyed 1-re.
Ezalatt tíz perc pihenőt tartottunk csak, amíg elküldhettem egy emilt. Turának. „Magasztos cél érdekében.” ; )
Szintén ezalatt a tíz perc alatt fogadtam egy Dalma-hívást. Mintha érezné, h csalódtam benne. Hívott hozzá, mert ott volt Niki is, de elutasítottam, nem durván, udvariasan. Két okból is; a Zastava miatt (ezzel érveltem), meg mert egyelőre nem szeretnék találkozni vele. Persze ezt nem mondtam. Vázoltam neki, h 6-7 óra felé már talán ráérnék, de lemondóan közölte, h addigra Niki hazamegy. Letörtnek hallottam a hangját. Talán mégis számítok neki legalább egy barátnyit?
A munkát aztán a Zastava átalakításával folytattuk. Az átformálásra azért van szükség, mert jövőre indulni szeretnénk az Aba-rally sorozatban. : )) Addig azonban sok munka lesz a géppel; ebből két fő problémát mi nem tudunk orvosolni egyedül: a bukókeret beillesztését, és a versenyülések beszerzését.
Az első célkitűzésünk az ajtók kárpitjának leszerelése volt. Ez mindössze az ablakemelő leszedése miatt tartott tovább a vártnál. Az ajtókon most így csak a kilincs maradt, meg egyelőre az üveg. De ha szerzünk flexit, akkor cseréljük azt is. : ) Az egész tehát most egy üreges fém keret.
A műszerfal lebontásánál több akadályba ütköztünk. Nem is emlékszem mindre, de a legfontosabb az volt, h a kijelzők és kapcsolók drótjait ne vágjuk el. Ezt megoldottuk ügyesen, kivéve a szivatókar bowdenét, amivel még szívni fogunk... De a többi meg... ; ) Még a hangszigetelésre szolgált szivacsokat is letéptük.
Így, műszerfal nélkül, fémig visszabontva kegyetlenül néz ki a gép. x DD
A kormányt megpróbáltuk lecserélni egy sportkormányra, de miután leküzdöttük a régit, majd feltettük valahogy az „újat”, rájöttünk, h a sportkormányon nincs kormányagy, vagy mi a szentszar, ezért vissza kellett tennünk nagynehezen a régi, de eredeti Zastava kormánykereket. Hiába, minden kormánnyal csak a gond van...
A szőnyegeket és az alsó kárpitott is kitettük, de a kárpithoz ki kellett szedni az üléseket. Volt egy korszaka az autónak, amikor egyszerűen üres volt. x DD A hátsó ülést véglegesen kitettük, mert kell a helye. Az első ülések ideiglenesen voltak kiszerelve, a kormány még nem volt a helyén akkor, a műszerfalat meg már lebontottuk. Egy váltó, egy kézifékkar, három pedál, a kormáynrúd alatt meg egy rakás kesze-kusza drót és kábel, az autóban lepattant festéktörmelékek, csavarok, kulcsok, por, kavicsok, flakonok, szőnyegdarabok, amiket a ragasztás miatt nem tudtunk leszedni. Totális káosz, de nem baj, mert „nekem káosz kell, nem bírom a rendet...”
Mindeközben Milán megcsinálta alumíniumlemezből a jövőbeli kapcsoló középkonzolt. : ) Nagyon pöpec lesz.
A hátsó ajtók is átestek a műtéten, a kormány a helyére került, a két első ülés is visszanyerte eredeti pozícióját.
A középkonzolt kifúrásra Péterhez vittük. Kissé bajosan, de meg tudta oldani a kérésünket. Ekkor azonban már sötétedett, fél kilencre értem haza. 9 óra 5 perckor léptem ki a fürdőszobából, már tisztán. : ) Pedig az sem volt egyszerű munka, h a napi teendők nyomait eltüntessem magamról. x DD

 

2005. augusztus 12., péntek
pimas [#479] [1245chr] [2 hozzászólás]

Lustán, akár Garfield

A mai nap a tegnapival totál ellentétes volt, ezzel viszatértem a szintén érdektelenségbe fulladt hétfői, keddi és szerdai napok kerékvágásába. Az ébren töltött órák továbbra is bumeráng- és zenehallgatással, evéssel, és Adri ágyán elterülten Garfield képregények olvasásával teltek. A Garfield-ok már kezdenek vészesen fogyni, pedig ’92-től ’93-ig hiányzik csak egy-két darab, ’94-től a legfrissebbig mind megvan (total kb.: 140-150 db), és többségét már újraolvastam a közelmúltban. Szóval kéne valami izgalmas dolog, mint pl. játékkészítés, csak most nagyon sok a grafikai feladat, amiben én nem tudok segíteni Adrinak.
Pozitívum, h van új dobverőpárom, a balkezes ütőt tradicionálisan leszigszalagoztam, h ne kezdje ki két nap után a káva.
Viszont hiába minden erőlködés, több szót már nem tudok szaporítani az unalmassá váló napjaimról.
Majdcsak lesz valami izgalmas. Holnap mehetnék megin’ diszkóba, de már halálosan idegesít. Vagy legyek öngyilkos merénylő, és repítsem az égbe a diszkót? : ) Na, még a végén valaki komolyan vesz... Ha egyáltalán olvassa ezt valaki. És feljelent. (Nocsak! Izgalom a láthatáron...)
”Terrorista vagyok
Egy utolsó gyilkos”

 

2005. augusztus 13., szombat
pimas [#481] [1565chr] [szólj hozzá!]

Mozgalmas nap

11-kor keltem. Azzal fogadott Adri meg anyám, h mennék-e ma strandra. Néztem bambán. Nem nagyon akartam, h a helyenként még kitartó allergiás kiütéseimet ne áztassam ki. Aztán belementem, de mint rájöttem kicsi rám az eddig fürdőnadrágom. Ennek ellenére rábeszéltek az útra, h majd a strand területén veszünk. Hát sikerült... Az ottani fürdőruhabolt már zárva volt, ezért elbuszoztunk az Intersparba, de legalább tök fasza nadrágot vettünk. Így bementünk már strandolni.
Mivel semelyikőnk sem tudunk úszni, a kisvízhez telepedtünk le, ahogy már évek óta mindig. A víztől ragtapasszal óvott jobb vádlim, az „utolsó mohikán” allergiám persze vízbe érve szart sem ért. A hansaplast is faszán leázott. : ) Mindegy, Adri még maradt a vízben kicsit, aztán hazamentünk. 2 és fél hamburgert azért bevágtam. ; )
5-re értünk haza, kapásból átmentem Milánhoz, aki már korábban keresett. Első utunk aztán Péterhez vezetett, h kiszélesítse az alumíniumlapra vágott lyukakat. Ezzel a performációval már pattra betehettük a kapcsolók keretét, bele a kapcsolókat.
Milán hozzájuk visszaérve kifúrta a zsaluk helyét az alumíniumon, én meg véletlenül ügyesen belegabalyodtam a hosszabító összetekerésébe. A csomó kibogózása után a Zastavát is megfúrta Milán, így beleszerelhettük a középkonzolt. Nekem speciel kurvára tetszik! ; )
8-ra megint hazamentem pár percre, aztán kitekertem még Davecékkel. Fru alig 5 perc után hazament, Daveccel még elmentünk a kútra, vettünk egy pocsék sört. Hamar eldobtuk. Utána még 9-ig beszélgettünk mindenről.

 

2005. augusztus 13., szombat
pimas @ 01:10 [#480] [416chr] [2 hozzászólás]

213.197.valamivalami.valamivalami

Mi a szent szar? Turi publikus blogját olvasgattam, majd gondoltam egyet, és megnéztem azt a txt-t, ami nekem is van, és amivel meg tudja nézni a publikus blogot olvasók IP-jét, és a fenti IP-cím jött ki nekem. : O Ez meglepő, mert FTP-re 193.-mal kezdődő IP-vel csatlakoztam fel, és azóta nem jöttem le, tehát nem generálhatott nekem új IP-t a rendszer.
Mostakkor mivan?

 

2005. augusztus 14., vasárnap
pimas [#482] [804chr] [1 hozzászólás]

200 MHz - sebességmámor

9-kor keltett Milán. Kölcsönkérte a sátrat, mert elment túlélő biciklitúrára, egyedül. Kár, h csak egy bicikli működik jól nálunk, mert mentem volna vele, de az kell anyámnak a boltba járáshoz. Pedig jó kaland lehet. : )
Még a délelőtt során járt nálunk ZéDani, és adott processzorokat, számszerint hármat: 200-, 150- és 133 MHz-eseket. Majd megvariálom itthon ügyesen a két gépünket, h a lehető legjobb legyen végre.
Estefelé elmentünk Daveccel biciklizni. Felkerestük Hekkelt, majd Frut. 8 után ittunk egy sört a Vincében. (És mától, de visszamenőleg is a Vince kocsma kap egy megkülönböztető style-t) Fru aztán hazament, mi pedig beszélgettünk Bettivel. Daveccel fogadtam, h lesmárolja-e, és azt hiszem, nyertem. ; )

 

2005. augusztus 15., hétfő
pimas [#483] [589chr] [1 hozzászólás]

Elma pályacsomag - általam

Itt! (71 734 bájt)
Lehet letölteni a pályacsomagot, amit elküldtem MEMO-ra is, lehet, h ott is megjelenik majd.

Ha erre szörföztél, és letöltötted a csomagot, és nem robbant fel, talán még játszani is tudtál vele, esetleg időeredményt is futottál, mondjuk küldd el a legjobb eredményed! : ) Mert kíváncsi lennék a képességedre akkor tehát. Elérhetőséget találsz itt jól. (lehetőleg a legjobb és egyben elküldött idő .rec fájllal együtt érkezzen, a hitelesség kedvéért. Köszönöm.)

 

2005. augusztus 17., szerda
pimas [#484] [710chr] [1 hozzászólás]

ZÁRVA

Pimas blogja határozatlan időre bezárja kapuit, ugyanis az történt, hogy a blogger modemje egyik pillanatról a másikra megmurdált. Most gyűjtünk neki újra, de az is lehet, hogy hétvégén adok neki egyet, csak el ne áruljátok neki! ;)

tura


Hejhopp! Éljen a seregélyesi internetszoba! ; )
Nos, kellemes meglepetés ért, mikor olvastam Tura-bátyám bejegyzését. : )) Sajnos igaz, amit írt, a modemem jobb létre szenderült...
És nem tudok a hétvégi akcióról. ; )
Tura! Majd hétvégén megbeszéljük a dolgot! És köszönöm a törődést a magára maradt blogommal! Még most is tudsz pozitív meglepetéseket szerezni nekem. ; ) Öcséd.

 

2005. augusztus 17., szerda
pimas @ 09:56 [#487] [1174chr] [1 hozzászólás]

Ami a modemem illeti...

A 200 MHz-es proci végülis csak 133-at teljesít a gépünkben. :-/ Emellett a hét legszarabb történése, h tönkrement a modemünk, egyik pillanatról a másikra. Hát...
Az éjjel két baszott nagy mennydörgés is volt, negyed 3-kor az első, kisebb. Előtte 10 másodperccel felébredtem. Nem tudom, ez milyen megérzés... Háromeld 3-kor már majdnem visszaaludtam, mikor egy fülsüketítő mennydörgés felrázott újra. Komolyan, beszarás, hogy féltem...
Aztán délelőtt jött a fekete leves, a reggeli szokásos levélszedéskor nem csatlakozott fel az internetre a kibaszott modem miatt. Kiszedtem, visszatettem, próbáltam mindkét foglalatban, egész nap, és nem működött. :-// Valószínű, h ez a bejegyzés is sokkal a megírása után kerül csak fel az internetre, mert jelenleg nem tudom, mi lesz. Kurvára hiányzott ez a helyzet. :-/
Daveccel 18 órakor elmentünk Cintihez, h írjon meg egy CD-t Davecnek. Én gyalog mentem. Cinti nagyon jól nézett ki. : ) Megbeszéltem vele, h 27-én összehívunk mindenkit, és egy nyár- és szabadságbúcsúztató éjszakát csapunk. Talán még valami részeg ribancot is összeszedek. Illendő lenne eképpen zárni ezt a csajmentes nyarat.

 

2005. augusztus 18., csütörtök
pimas @ 09:57 [#488] [1220chr] [1 hozzászólás]

Easy rider

Délelőtt bumerángoltam magam.
Délben Martin felhívott és átjött. Kiderült, h megtalálta a másik tárat Milán gépfegyveréhez, így kimehettünk volna lövöldözni egymásra.
Martinnak azonban valamilyen lovastábori társa (akit nekem kellett volna korrepetálni...) is jött volna, és így inkább nem mentünk. Pontosabban nem találtuk meg az egyik védőszemüveget.
Fél 2-kor eszembe jutott, h létezik internetszoba a falu könyvtárában, ezért kicsit rászabadulhattam a netre. Emilt azonban nem néztem, mert túl sokan voltak körülöttem. ; )
Daveccel is kimentünk aztán biciklizni. Ajánlott egy üzletet, egy gépet, a rokonaiét. Teljes felszereléssel, nyomtatóval, monitorral, mindennel. A gép azonban maga csak P1-es, és ettől függetlenül 18k-t kérnének legalább érte. Ezért végülis nem mentem bele, pláne, h modemet még mindig kéne venni.
Este Frut is kihívtuk, aztán még a Jawa mopedjét is kihozta a csaj. Azaz nem is az övé, hanem az apjáé, de hát ez részletkérdés.

Hajjaj... Szar így, modem nélkül. :-/ Nézegettem a Bazárban jobb gépeket, 266 MHz-es, 4 GB HDD-vel, 32 MB RAM-mal, 2 db USB porttal, meg mittudoménmégmivel 10 500 Ft-. Eladom az adatkábelem, aztán majd lesz valami. ; )

 

2005. augusztus 19., péntek
pimas [#489] [2214chr] [30 hozzászólás]

Casino

3-kor elmentünk Davec, Hekkel és én egy új, egyre híresebb seregélyesi szolgáltatásra, a Sereg-Házba. Ugyanaz, mint a könyvtári internetszoba, csak rugalmasabb, jobb, és - pénzbe kerül. : ) Végülis megéri az óránkénti 300 (percenként 5) Ft-ot, mert az ingyenes könyvtárral szemben rengeteg előnye van-.
A könyvtár ugyanis:
-csak 4-ig van nyitva
-4 használható gép van
-hétfőn zárva tart
-Marika nénihez alkalmazkodik
-nem lehet játszani ; )
A Sereg-Ház azonban:
-7-ig nyitva tart, szombaton is (kiv. Holnap, mert ünnep)
-6 gép van, és mind jó is
-fiatal és barátságos képkezelők vannak
-minden óra után 20 ingyen perccel tovább használhatjuk a gépeket
-lehet hálóban nyomulni játékokkal ; )
Ezt kihasználva CoD-oztunk egy kurva jót. Hekkel, Davec és én egy csapatban, ellenük szintén egyesülve nagyobb, 20-30 éves emberkék. Persze ők nagyon profin játszottak, de mi is helytálltunk. (Függetlenül attól, h most először játszottam a Call of Dutyval.) Később aztán Szuri és Lala lett az ellenfél. Szurival ketten kiemelkedően játszottunk, még ha ez beképzeltségnek is hat. 30 perc alatt
Ő:
23 frag és 17 halálozás
Én:
20 frag és 11 halálozás
A többiek 10 találatig jutottak, átlagosan.
Aztán az idő csak telt, és 475 Ft lett a végösszeg. 300 Ft-tal álltunk ott... x DD Aztán persze a srác nagyon rugalmasan kezelte az ügyet, felirattuk a nevünket és a tartozást, aztán sírvaröhögéssel elmentünk haza.
Hogy aztán fél óra múlva visszajöjjünk, egyrészt törleszteni, másrészt tovább játszani. : ) Ekkor már csak Davec és én tértünk vissza végül, ketten játszottunk az addig ismeretlen mp_chateu (vagy hogy írják) pályán. Az első fél óra eredménye 12-6 lett a javamra. A következő menet 6 fragig ment, mert már csak mi ültünk benn, és közel voltunk a záráshoz. ; ) 6-4 arányban vertem Davecet. : ) Hm. Tudok...? Gyengébb teljesítményre számítottam. : )
Jövő szombat on (27.) lesz egy CoD verseny ugyanitt. 400 Ft-os nevezési díjjal, de sztem megyek. És hívom Martin, Milánt. : )

Állítólag épül a faluban egy kaszinó... De csatornázás csak '08-ban lesz.

 

2005. augusztus 20., szombat
pimas [#485] [53chr] [2 hozzászólás]

BLOG - NESZTEK

 

2005. augusztus 21., vasárnap
pimas [#490] [1419chr] [szólj hozzá!]

Haza - sajnos

4-kor feküdtem le - 8-kor keltem fel. Ennek ellenére nem éreztem szükségét annak, h visszafeküdjek.
9-ig megírtam az eseménydús 20-i bejegyzéseket papírra.
10-kor ébredezett Adri és kicsit később Eszter asszony (Turanyu). Turáék fél 12 körül keltek fel. South Parkot néztünk és égettünk Nero bácsival CD-kbe. Ebédkor teleettük magunkat finom rántott husival, de még így is sok maradt. : ) Gyurma (KóterGame) kiélhette volna magát. ; ))
Néztünk F1-et kicsit, de jött Hanna, és unta a műsort. Ezért (is) leültünk South Parkot nézni. ; ) Kaptunk Hannától barikat, papírra vetve. : ) Jött Panda is. Az idő eltelt sajnos gyorsan. Még a Dénes által kölcsönkért infrát is használtuk, de bénáztam és kitöröltem a mobilomból az összes táborban és tábor után készült képet... pff... Azért néhány telefonkönyvi képet és videót áthúztunk a gépre, onnan meg zsugorított mp3-ak kerültek a mobilra. Dénes mutatott humoros képeket/videókat, elképesztőek voltak. x DD
Fél hétkor aztán magunk mögött hagytuk Hartát... Sajnos. Megint nagyon kellemes emlékekkel távoztunk. Most is megúsztuk az érzelgős búcsúzást. ; )) Elvégre ez nem olyasmi, mint mikor az angoltábor véget ért, és a külföldiek hazarepültek. Mert velük azóta sem találkoztam, de - van egy olyan sanda gyanúm - Turát és Turit és Dórit és Julikát és Hannát még fogjuk látni. ; )
Úton hazafele a friss empéhármakat hallgattam. Nem untam meg.

 

2005. augusztus 23., kedd
pimas [#493] [1436chr] [1 hozzászólás]

"Persze, hogy változom, mégis önmagam maradok!"

Délelőtt a szokásos: bumeráng, hajmosás, ez-az-amaz.
Éjjel azt álmodtam, h apám fekete Scania-ját vezetem a főúton, Daveccel az anyósülésen. Aztán elrontottam egy kanyart, és egyenesen mentem tovább egy földúton a dinnyési út helyett. Innentől nem tiszta.
Daveccel 11 előtt kicsivel elmentünk a könyvtárba, de nem volt ott Marika néni. :-/ Pff... Így délután kell elküldenem egy fontos emilt valakinek. Aztán amikor kijöttünk az épületből, láttam a fekete Scania-t. Furcsa. Szörnyű volt látni, mennyire nem vigyáz rá az új sofőr. A szép díszítés kopott lett, a rendszemtábláról alig tudtam leolvasni a rendszámot, de tényleg az volt. FLA-300. :-/ Kicsit bántott, h ennyire tönkrement az egykor még szép autó.
Daveccel aztán felmentünk Hekkelhez, h megtudjuk, 1-kor lejön-e hálózatban játszani. Mivel Fehérváron lesz dolga, nélküle kell majd mennünk.
Hazafelé összefutottam Nikivel. A könyveiért volt Dalmával Fehérváron. Finoman céloztam arra, h Dalma a legutóbbi találkozásunkkor (diszkó-friszkó szarság) kicsit talán "ribancosabb" volt a szokottnál. Remélem, visszamondja, és akkor hamar megáll a lejtőn a csaj.
Persze én is lejtőn vagyok, ha úgy vesszük, de nem hiszem, h bármelyik barátomnak csalódnia kell bennem. Ha mégis, akkor meg szóljon az illető. : ) Ezért ez a bejegyzés kap egy publikusságot. ; )
"Persze, hogy változom, mégis önmagam maradok!"

 

2005. augusztus 25., csütörtök
pimas [#500] [913chr] [1 hozzászólás]

Minden álmom - Junkies

Ha szeretnél jobban megismerni
Úgy, ahogyan eddig még senki
Gyere velem, mert kivettem egy szobát
Ha erre nem kért meg még senki
Rájössz majd, neked sincsen, ki
Rajtam kívül megmondja az okát
Annak, hogy mi ez, amit érzek
Megremegek, mikor rád nézek
A félelemtől, hogy mi lesz a folytatás
Ha véget érnek az édes álmok
Felébredünk és azt kiáltjuk:
Miért lett minden olyan más?
És jönnek persze az újabb részek
Mikor az ember inkább részeg
Mint hogy a bú ragadja magával el
Az elején jó, de egyre jobban
Gyötör a kín, ilyen állapotban
Nem maradok, ébresszen valaki fel
Mert nagyon vágyom egy igaz társra
Valami apró bíztatásra
Nehéz próbákat kellett kiállnom
Ilyen őszintén nem mondtam még
A múltból felderengő emlék
Egy ilyen nő, mint te, volt minden álmom
Minden álmom...

 

2005. augusztus 25., csütörtök
pimas [#499] [1438chr] [3 hozzászólás]

"You wanna to..."

Durván fél 10 után értem a Sereg-Házba. Itt persze lehet használni pendrive-tól elkezdve mindent, nem úgy mint a könyvtárban. A fiatal (és csinos) nő volt most az ügyfélszolgáló. Tudtam végre blogot frissíteni.
A floppyt valamiért nem adta ki a gép, de inkább még a nő kért elnézést, amiért nem tudja visszaadni. : ) Tényleg kibaszott rendesek (ő is, meg a srác is, aki akkor jött, amikor én mentem)!
Délután fociztunk kicsit hárman (Davec, Hekkel, én), aztán 4-kor elmentünk CoD-ozni. Hárman voltunk, 1 a kettő ellen. Ha valakit érdekel, hát leírom, megközelítőleg:
mp_harbor: Davec (orosz) 28 frag - Hekkel, én (német) 22 frag. Csúnya vereség. ; ) :-/
mp_railyard: Hekkel (orosz) 8 frag - Davec, én (német) 14 frag. Nem rossz.
mp_pawncamp (vagy mi is?): Én (orosz) 15 frag - Davec, Hekkel (német) 11 frag. Hm. : )
Este még bicikliztünk egyet négyesben: Fru, Réka, Davec és én. Réka kérdezgetett, h milyen volt Hartán az ünnep. Szívesen válaszoltam a kérdésekre, úgy tűnt, valóban érdekli, mi történt velem ott. Persze volt valami, amiről ha tud is, de nem tőlem. ; ) Lehet, h Fru pletykált már megint, de ezen lehetőség ellenére örülök, h valakit (Davecen kívül) foglalkoztatott, mi volt velem. : ) Megbeszéltük azt is, h mostani szombaton (27-e) csapunk egy utolsó, nyárbúcsúztató izét. Viszont a diszkóval már tele a tököm, úgyhogy nem fogok bemenni.
"Kapd be, gyíkok, én leléptem!"

 

2005. augusztus 25., csütörtök
pimas @ 10:06 [#496] [70chr] [1 hozzászólás]

Köszönet

Köszönet a Sereg-Háznak, amiért tudtam frissíteni a bélogomat!

 

2005. augusztus 26., péntek
pimas [#501] [2028chr] [1 hozzászólás]

"All the world that seem before me passing by"

Még tegnap este megfejtettem az System ATWA című dalának egy komoly részét. Akit érdekel:
Fm - Eb | Gm - Ab | Bbm - Ab | Gm - Fm
Plusz a szövegét is megpróbáltam minél precízebben leírni.
"I've got nothing, no game to loose"

Ma fél 11-kor elmentem a könyvtári netszobába, de csak 1 után lehet, internezetni, mint kiderült. Azt mondta a könyvtáros, h ezt már korábban is közölte velem. Hát nem, de mindegy. Bekaphatja.
Itthon aztán kicsit üresbe tettem magam; elolvastam egy Garfieldot, aztán gondolkoztam Adri ágyán feküdve H.-ról és D.-ről (a publikusság megmaradásának kedvéért eképp rövidítettem a neveket) Próbáltam a mindekettőjükkel eltöltött boldog (!) percekre visszaemlékezni, h összehasonlíthassam a kettőt. Egyik sem volt könnyű, mert D.-vel sok időt töltöttem el, de nagyon régen, H.-val meg keveset, nagyon keveset. D.-t szerettem, H.-ba annyi idő alatt nem tudtam beleszerelmesedni, és ez nem is baj, sőt inkább jobb. D. nem teljesedett be, H. - ha úgy vesszük - igen. H.-t nem ismerem olyan túl jól, de amit megtudtam róla, az csupa pozitívum. D.-t talán túl jól is ismerem már, és az utóbbi bő fél évben szinte csak csalódhatok benne. 27-én már nem is nagyon szeretnék találkozni D.-vel, mert úgy tűnik, nagyon kellemesen zárul az idei nyár, és ő képes ezt bármikor elrontani a tudta nélkül. ; ) :-/
Érdekes, h a megtépázott nézőpontok alapján az összehasonlítás döntetlenre jött ki, enyhe H. fölénnyel. Ahogyan emlékeztem, rájöttem, h mindkettő ugyanazt váltotta ki belőlem, csak D. ... Szóval D.-vel nem vállaltuk egymást, és ezzel ugrott minden.
Utólag? Utólag lehet, h jobb is így. Ha D.-vel összejöttünk volna, nagyon szerelmes páros lehettünk volna, de biztos, h ugyanilyen szenvedéllyel váltak volna el az útjaink is, és akkor még ma is utálnánk egymást. : ) Jó, mi?
"S zengett a 'bezzeg', s a 'lett volna, ha...' Nem tette volna, vagy másképp tette volna" - Prosectura: Lett volna, ha...

 

2005. augusztus 26., péntek
pimas [#502] [1629chr] [1 hozzászólás]

"When angels deserve to die"

CoD-oztunk ma is. Gyakoroltunk a holnapi versenyre-. Davec - Hekkel és Sinkó - én alkottunk egy-egy csapatot. Sinkó 5-10 perccel később jött, én voltam akkor egyedül (ennek ellenére 5-1 arányban vezettem ; ) ), és beszállt hozzám.
Az első (addig ismeretlen) pálya az mp_stalingrad volt, nagyon hamar kiismertük az épületeket, csapatban mozogtunk, fedeztük egymást, stb. Mi oroszok, Davecék németek voltak. Közülünk általában egyikőnk sniper-ként funkcionált, a másik meg valami gyorstüzelővel védte a távcsöveset. Egész nagy különbséggel, kb. 51-28-cal vertük őket.
Az mp_railyard már közismert pályának számít, ezen németekkel a nyomultunk. Érdekes módon sem Davec, sem Hekkel nem foglalta el a távcsöves állásokat. Pontosabban az épületablakokhoz mi mentünk be, ők pedig nem mertek, vagy csak nem akartak felmászni a szemközti, ládákkal és vasrúdakkal telerakott távcsöves pozíciókra. Ehelyett folyton alulról és a lépcsőkről akartak feljönni a sniperhez, de rendszerint én védtem a lépcsőházat, így esélyük sem volt... ; ) Az utolsó 7 percben már rájöttek, h gránátokkal kell megtisztítani a terepet, de ezután én is feljebb húzódtam, és megint le tudtam lőni őket. Sinkó meg távcsövessel, vagy sima puskával szedte a népet. : D Komoly összhangban játszottunk, nagyon értettük egymást. Meg is lett az eredménye. ; )
A "kötelező" Harbor-on megint oroszokkal mehettünk, a PPSh jó dolog... ; P Annyit erről a 30 percről, amin át ez a pálya tartott, h 100-34 arányban vertük meg őket. És így már a 28. percben véget ért a pálya. : )
Holnap verseny.
"When germans deserve to die..."

 

2005. augusztus 27., szombat
pimas [#503] [2259chr] [2 hozzászólás]

Elfoglalt

Fél 9-kor már nálam volt Martin. 9 körül pedig már a parkban voltunk. Nem bírt elülni a seggén Martin...
Sinkóék és Hekkel szinte egy időben értek oda, de két különböző irányból, ugyebár. Hehh. : )
A verseny interneten keresztül zajlott, ugyanis fehérváriak is becsatlakoztak hozzánk. Előre le volt zsírozva minden, így gördülékenyen ment a játék. A fehérváriak külön díjazásban részesültek. Két bemelegítő pálya volt, az mp_bercourt (vagy ilyesmi) és az mp_carentan. Már ezeken is meglepően jól mentem.
A Sereg-Házban 9 fő gyűlt össze, 6 gépre. A résztvevők: Sinkó Zolika, Jan, Martin, kis Finta, a kisebb és a nagyobb Zolcsák, Hekkel, egy "Pogesz" becenevű srác, és én. A versenypályákat és az első 6 versenyzőt sorsoltuk. Az első körből Martin, Hekkel és a kisebb Zolcsák maradt ki. A "Downvill" pályán mentünk Deathmach-ben. 20 perces körök voltak előírva.
Az első pályát megnyertem! : D Sinkó végzett mögöttem, aztán a fehérváriak, a többit nem tudom. Pedig Jan és Pogesz esélyesebb volt nálam. ; )
A 3 kimaradt emberke körét ugyanezen a pályán Martin nyerte, nem túl meglepő módon.
A következő kör 6-osából szintén Martin és a kisZolcsák maradt pihenőn, hozzájuk "csatolva" Pogeszt.
A "Hurtgen" (vagy ilyesmi) pályán nem találtam a helyem, csak 3. lettem. Sinkó nyert.
A "Hármak csatáját" Martin előtt Pogesz nyerte.
Az utolsó körből megint Martin, a nagyobb Zolcsák és Sinkó maradt ki. Sinkó és Martin ekkor 1 győzelem/1 második hely birtokában volt. Izgalmasnak igérkezett az utsó összecsapás.
A kicsi Harbor-on egyszerre 9-en mentünk a fehérváriakkal együtt, és össze-vissza mozgott a karakter, Hekkelnek és nekem is. :-/ Tiszta szívás volt. Azért valahogy itt is behoztam magam a 3. helyre.
A Sinkó-Martin párharc 37-32 arányban Martinnak kedvezett. : ) Az unokaöcsi első lett! : D
A második helyet Sinkó, a harmadikat pedig én vittem el. : D A nyeremények roppant találóak voltak, az elsőnek 3, a másodiknak 2, a harmadiknak 1 óra ingyen géphasználat. : D Még délután lejátszottunk Hekkellel és Daveccel kiegészülve egy órát.
Este lövöldöztünk egymásra, mert nem volt még elég a délelőtt. : ) Jött Fru és Davec is, így nem volt olyan jó, mert csak kettő fegyver volt. :-/

 

2005. augusztus 31., szerda
pimas @ 10:56 [#497] [214chr] [2 hozzászólás]

Lesz itt kéremszépen...

-utolsó, nyárbúcsúztató szombat
-földelt konnektor-report
-Zastava kuplungbowden-report
-Blog.doc elmaradt bejegyzések pótlása

Csak tessék várni!

 

• a fikció jogát fenntartom!
• ha nem tetszik, nem olvasod.
• nem neked írom, hanem magamnak.
• jó szórakozást!

BLOGKONTROL!


 név 
 jelszó 


1621 bejegyzés 
178 kiemelt (11.0%) 
 álom (4)  
 fotó (46)  
 mm_koncert (26)  
 okosság (36)  
 velős (27)  
 vers(féle) (8)  
 videó (9)  


2024 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 

2023 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2022 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2021 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2020 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2019 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2018 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2017 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2016 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2015 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2014 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2013 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2012 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2011 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2010 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2009 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2008 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2007 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2006 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2005 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2004 ARCHÍV!

07  08  09  10  11  12 


LINKEK!


Pimas saját blogja. Mer?! - http://pimas.dzsembori.hu/blog
Minden jog fenntartva! | pimas@dzsembori.hu