2007. február 2., péntek
pimas @ 13:53 [#842] [301chr] [szólj hozzá!]

ReDalma

Jövő héttől Szandra nem osztálytársunk. Átmegy a Szent Istvánba. Nem hullattam könnyeket.
A buszról hazáig Dalmával jöttem, és meglepő tanulsággal szolgált a találkozásunk. Még mindig ugyanaz a komolytalan, aranyos, link kislány, aki két éve is volt, és akit annyira szerettem. Fura ez. :)

 

2007. február 3., szombat
pimas [#843] [684chr] [1 hozzászólás]

Póker és kocka-maraton

Tegnap pókeroztunk. Nem lett volna rossz, csak nagyon komolyan vették a többiek. Biztos az 500 Ft/fő tét miatt...


Megint volt egy F1 és CoD maraton. F1 meglepően jól ment. A legviccesebb az volt, hogy az angol pályán 100%-ot mentünk, tehát 60 kört, ami 1 óra 20 perc folyamatosságot jelentett... x)
CoD-ot pedig annyira poénra vettük, hogy a könnytől alig láttam a pályát.. Mindenféle nevet beírtunk, így jöttek ki ilyen feliratok, mint Megölted Bricostore-t!, vagy Megölted alacsony-t!. Volt minden, ami szemnek-szájnak ingere: Friderikusz, Sajt, Szifilisz, Eke, Barázda... Rég volt ennyire sírvaröhögősen jó hangulat. xD

 

2007. február 4., vasárnap
pimas @ 13:37 [#844] [745chr] [1 hozzászólás]

CS - két dimenzióban

Ez durva. :) A Counter Strike - két dimenzióban. Kíváncsi voltam, hát le is töltöttem a parányi játékot, és megdöbbenésemre (az igazi háromdimenziós játékkal szemben) nem indult el a gépemen! xD Mindenesetre mindenkinek ajánlom, nagyon pihentagyú ötlet, és jópofa.


Délután megint pókeroztunk, de most csak Hekkel, Csikós meg én. Az eddigiekhez képest nagyon jól játszottam, nem is én estem ki elsőnek.

 

2007. február 6., kedd
pimas @ 16:49 [#845] [834chr] [2 hozzászólás]

Új osztálytárs

Azt már megszoktuk, hogy mennek el az osztályunkból a tanulók más iskolába. De ma vadonatúj dolog történt: érkezett egy új osztálytárs. Enikőnek hívják, ha nem tévedek, és Janka baráti körében láttam már párszor a parkban. (Tehát számomra nem teljesen új arc.) Leginkább Tekláékkal lóg, és alakulnak róla a vélemények. Nekem nem ellenszenves.
További érdekesség, hogy a Ciszterci gimiből jött, és mesélt róla egy érdekes dolgot, miszerint az ottani tanárok egy része nyomoz a diákok után, megkeresik és -találják a weblapjaikat. Nos, remélem, ebből nem lesz divat a tanárok körében, mert az engem is kínosan érinthetne. :)
(Úgy tűnik, nem csak a frankeles okítók ilyen hatalomféltők)Reggel, buszon.

 

2007. február 7., szerda
pimas @ 17:34 [#846] [443chr] [szólj hozzá!]

Eper, aki Flóra

A negyed 7-es buszról leszállva Flórába (Eper) botlottam. Megkérdezte, merre megyek, majd egy "Sziasztok!"-kal sarkonfordult, otthagyta két barátnőjét és jött velem. Beszélgettünk, és be kell látni, érdekes csaj. Nem szereti, ha Flórának hívják, pláne, ha Flórinak becézik. Ezenkívül elmesélt egy tejszínhabos esetet, így egész út alatt ezzel a két dologgal vicceltem (tejszínhab, Flóra).
Az is kiderült, hogy van bilincse.

 

2007. február 8., csütörtök
pimas @ 20:01 [#847] [1060chr] [1 hozzászólás]

Kiakadós

Reggel hajnalban valami baleset volt a 62-esen, így nem értem volna be tesire időben, ezért Krisztával jöttem suliba.
Délután meg kiakadtunk (mármint Kriszta meg én) azon, hogy a Kodolányi zeneművészeti szakán állítólag 300.000 Ft (!!) lesz egy félév tandíja. Namármost ha ez így lesz, akkor búcsút inthetek/inthetünk neki.
Később gondolkodtam egyedül, és arra jutottam, hogy szar és igazságtalan az élet. Ezt nem dühösen, inkább elkeseredetten állapítottam meg. Végiggondoltam, hogy van, akinek még ennyi sincs, van, aki még ennél is rosszabb helyzetben van, és itt Afrika jutott eszembe, meg amit földrajzon mesélt Baranyai az ottani oktatásról és állapotokról.

Továbbá gondolkodtam, hogy milyen érdekes dolog, hogy az életnek (elvileg) mindenki egyenlő eséllyel indul neki, és mekkora differencia lesz két ember között élete végére.

"SUMÁK LÁZADÓK, VÉRERES SZEMŰ SENKIHÁZIAK
RÁM FIGYELJETEK, BOHÓCOK VAGYUNK
ÉS MIND BELEHALUNK..."

[KEPSZLOKK HIPERKARMA]

 

2007. február 9., péntek
pimas @ 14:00 [#848] [89chr] [1 hozzászólás]

75% dolgozat

4 óránk van pénteken, de ma ezek közül három órán dolgozatot írtunk. Odabasz.

 

2007. február 10., szombat
pimas @ 21:50 [#849] [1302chr] [1 hozzászólás]

Jégre lépve II.

Adrival és Martinnal (plusz Német Gáborral) elmentünk ma a korcsolyapályára. A kölcsönzős nő már megint ugyanazt a korcsolyát adta, és amellett, hogy a csatjai továbbra is szarok, már életlen is... Kész élmény volt a jégen lenni vele. Mindenesetre így megtanulhattam életlen és rosszul rögzített korival közlekedni.

Kész sulis találkozó volt ez; rengeteg tavalyi 8.-as kodályos srác kijött ma. (Gege, Karcsi, Kabai, Zsolti, Csecse)
Emellett volt még egy érdekes dolog, két csaj, akik leszólítottak. Nem igazán tudtam mit mondani a nevetgélések közt elrebegett dicsőítésekre, úgy mint olyan jól korizol..., vagy az olyan - primitív gondolkodásra valló - kérdésekre, mint megadod a számod? (Nem.) és megyünk egy kört? (Ha itt leszel, amikor visszajövök a melegedőből, akkor igen.) És ahogy megszólított, a szöszi már végig is simította a melkasam. Természetesen nem azon a lejárón mentem vissza a jégre, ahol ők dekkoltak.
Ennek ellenére később megtaláltak. Újabb picsás vihogások közt megjegyezte ismét a szőkeség, hogy lógok neki egy körrel, és még ma behajtja. Nem tette.
Amikor egyszer utolértem a szöszit, a fejére dobtam a kapucniját. A másik csaj meg már oldalt smárolt egy nálam nyílván könnyebben kapható félkegyelművel. :) Lol...

 

2007. február 11., vasárnap
pimas @ 18:32 [#850] [1369chr] [1 hozzászólás]

Rövidzárlat az iskolában

Álmomban a sulinkban ültünk a gazdasági iroda mellett a kanapén meg az asztalon, és Dudussal perverzkedtem valamit, mire kijött az általános iskolás némettanár, és mondta, hogy ezt nem kéne. x)
Utána durvább volt, mert elkezdett zizegni a mögöttünk lévő biztosíték, majd a suli egész területén a falakban végigégtek a kábelet. Szikrázott minden, és kimenekültünk az utcára, ahol láttuk, hogy a Vasvári gimnázium is ugyanígy járt, és az égből is szikrák hullottak. Szabinak és nekem is megperzselődött a fejünk, és rengeteg véres sebet szereztünk az arcunkon.
Később lemostam az arcom a fiúvécében, Aranka meg odajött hozzám, hogy reméli, most elégedett vagyok. Néztem rá értetlenül, aztán folytatta, hogy én bujtogattam fel az embereket, hogy ne tanulják a történelmet, és ennek a tudatlanságnak volt az eredménye a baleset... Ráhagytam, hadd mondja.


Felébredtem. Durva volt. :)

Délután Daveccel meg Martonékkal fociztunk jó két és fél órát az MTH-n. Hideg volt, de jól esett a mozgás.
Ezenkívül délután befejeztem az új Képgalériát. Rengeteg meló volt az áttöltögetéssel, amit az új könyvtárszerkezet okozott, de megérte. Most legalább rend van a szerveren és a gépen is etéren.
Csak mostmár a játékunkkal is kéne törődni.

 

2007. február 12., hétfő
pimas @ 21:07 [#851] [1203chr] [1 hozzászólás]

Minden egyben III.

Töridoga hármas úgy, hogy egy feladatot egy az egyben kifelejtettem, és nem készültem rá semmit. Dögös.
Felvettem egy kémia órai kísérletet. :) Bujpál lökte a dumáit rendesen.
Patrikék ma megvertek egy 8.-as srácot, aki hazafele ment. A srác szája felrepedt és letört foga egy darabja. Jellemző a savage-ekre, hogy hárman (Dodó, Patrik, Szegszárdi) mentek egy ellen. Patrikot láttuk az eset után a kémia teremből és sántított. Hogy ütné el egy autó.

Délután a murvás parkolónál álltunk az Olcsó Bolt előtt várva Szabival a buszunkra, mikor egy csöves eltántorgott előttünk, majd egyszercsak (kb. 2 méterre tőlünk) nekiállt hányni, vélhetően részegségében. Megfogott az eset.

Még durvább eset, hogy egy Vasváris 10.-es csaj öngyilkos lett, kiugrott a tizedikről. Egy fiatal lány, tele reményekkel, és nem, valamiért nem bírt az élettel. Elszomorító. :/

Buszon egyébként Horváth Gergővel jöttem haza, és beszélgettünk a zenéről.

"PETERS PECKER PICKED ANOTHER
PICKLE BEARING PUSSY PEPPER
PETERS PECKER PICKED ANOTHER
PICKLE BEARING PUSSY PEPPER, WHY?!"

[KEPSZLOKK SOAD]

 

2007. február 13., kedd
pimas @ 21:54 [#852] [1121chr] [szólj hozzá!]

Simon Ági-kór

Osztályunkba betört a Simon Ági-kór. Cseppet sem ironikus értelemben kedvelt irodalomtanárunk köztudottan rajong a macskákért. Pár napja be is hozott néhány macskás posztert, hogy ha akarjuk, tegyük ki. Akartuk. Kitettük.
Ma reggel arra értem be a terembe, hogy Mariann lelkesen tolja ki a falra a macsekokat ábrázoló fotókat. Pff... :) Nem kifejezetten rajongok a cicákért, bár nem utálom őket. Mindenesetre Zsófi is egy nevezőn van velem. Ilyen mennyiségű macska-áradattal régen szembesültem... x)
Az is érdekes, hogy a tavalyi 12. ugyanebben a teremben "lakott", és nekik is hasonló képecskékkel volt teleaggatva a fal. Lol.

Ám ha Simonnak ettől jobb kedve lesz órákon, akkor legyen. Ahogy ő mondaná, ennyi év után már megérdemli. És tényleg.
(Állítólag jövőre nyugdíjba vonul. Tudom, hogy ő nem kedvel túlságosan minket, 10.-es fiúkat, viszont nekem kellemes színfolt a tanárnő egyénisége, stílusa, rigolyái. Remélem, minket még végigvisz.)

"AZ EGYIK CICA MÁSZIK, A MÁSIK CICOMÁZIK..."
[KEPSZLOKK QUIMBY]

 

2007. február 14., szerda
pimas @ 21:05 [#853] [499chr] [1 hozzászólás]

Pókerszerda

Este játszottam egy pókerpartit Csikivel. Ügyes lehettem, mert megnyertem. 6-tól 9-ig játszottuk a meccset, elég hamar elhúztam és onnanól nem mozgott igazán a pénz. A végén nyomott egy (játékpénzben számolt) 300 ezres All in-t, amit én a kb. 500 ezremmel megtartottam a 6-os és 9-es lapomra. Neki ászpárja volt. Feljött egy 9-es, egy 8-as és valami. Egy lap félre, feljön egy 10-es. Egy lap félre, feljött egy 6-os... xD
Ritka példája annak, amikor a bátorság szerencsével párosul.

 

2007. február 15., csütörtök
pimas @ 16:28 [#854] [411chr] [1 hozzászólás]

Prezentéjsön

Angolon én is megtartottam a magam kis prezentációját a reptéri teendőkről, security check-ek és guidelines-ok világából. Szerintem sikeres volt, nem akadtam el komolyabban. És két ötöst kaptam. :) Elindultam a stréberség útján?

Délután hazafele Krisztával mentem a kórházi megállóig, és marha jókat nevettünk a hülye megszólalásaimon. x) Ilyen hülye is már régen voltam, de rámfért már.

 

2007. február 16., péntek
pimas [#855] [2995chr] [szólj hozzá!]

Junkies koncert - Base (azaz FeZeN Klub)

A 15.50-es szabadival bementem Fehérvárra, mivel úgy volt, hogy Csongorékkal csendesülős gitáros délutánt tartunk a Telekiben. Ez elmaradt persze, így kb. fél 6-ig Klaudiával voltam, majd megjött Erik, és ők mentek Erik lakására. Én letettem a gitárt Zsófi néninél, aztán eltéptem Kriszta felé. Kijött, mentünk Haleszba, hintáztunk, meg énekeltünk. xD Elindultunk Ádámék elé, aztán majdnem elmentek mellettünk az utca túloldalán. :)

Ádám, Kriszta, Tamás és én felmentünk a Base-be olyan 8 körül, és egy darabig elég kevesen voltak. Ádám kicsit beihatott, legalábbis Kriszta szerint. Én csak azt vettem észre, hogy be nem áll a szája és folyton röhögnöm kell. x)
"NEVEZZÜK ÍGY."
[KEPSZLOKK ÁDÁM]
Megláttam Pumit, majd Andit, Nórit és Dalmát (kilencedikesek). És cigit kértek.. Kicsit meglepődtem, de emiatt nem fogok rossz szemmel nézni rájuk.
Megjött Adri, és még ezelőtt találkoztam is CsalAnnával és Orsival. 9-kor kezdett az előzenekar... Én általában Andiék, Krisztáék és tesómék között ingáztam, és színjózanul (mert mi az a két Kozel..) is top-hangulaton voltam. :)

Később megjelent Anna sírva. Néztem is, hogy mi van... Nagyjából el tudta mondani, hogy kicsit összekaptak Danival, aztán megfordultam, és láttam a másik szobafélében Danit. Beszéltem vele, hogy ugyan, próbáljanak már meg kibékülni.
Kriszta eléggé frusztrált volt, mivel.. Talán sok volt a jelenlévő ex-ek száma. Ezt azzal tetézte, hogy többször is otthagyta Ádámot (úgyértem, elment mellőle másokhoz), és így kialakult egy kisebb konfliktus. Amíg Kriszta wc-re ment tesómmal, beszéltem kicsit Ádámmal. Később Krisztával.

11-kor el is kezdte végre a Junkies. Kicsit távolságtartóan helyezkedtünk, hogy ne sodródjunk kapásból a pogóba. Az első számból (Gyere le velem a mélybe) még fél perc se telt el, Ádám rám nézett, és egy gyors metakommunikációval elhatároztuk, hogy berontunk pogózni-. Jó volt. A vártnál kevesebbet rúgtak, így elég sokáig bent is maradtam, utána pedig jobb előlre sodródtunk. Mögöttem volt Adri és Kriszta szinte végig, de nagyon pogózták őket, úgyhogy átcsúsztak a jobb oldalamra. Szinte végig a második sorban zúztunk, egy csomószor hozzáértünk Szekereshez. :D
Nagyon sok energia szabadult fel, el is fáradtam rendesen...

Koncert után punnyadtunk kicsit, megint leöntöttem magam vízzel, ahogy azt ilyenkor szoktam... Kriszta alig várta meg Ádámot, amit nem tudtunk mire vélni... Utána meg elindultak a Halesz felé, mi meg mentünk haza.

Egyébként örültem annak, hogy Ádámmal ilyen jól kijöttünk. Pozitív csalódás.Balról jobbra: Orsi, CsalAnna, Adri és én

 

2007. február 17., szombat
pimas [#856] [434chr] [szólj hozzá!]

Kiszámíthatat-LAN

Ismét mentünk CoD és F1 maratont tartani, viszont nem lett volna ki a létszám, ha Imi nem tudott volna lejönni azok után, hogy mindössze három órával a kezdés előtt tudtam szólni neki, hogy jöjjön, ha akar és tud.
Szóval Imivel kiegészülve kockultunk, megint jó volt a hangulat, pláne, amikor CoD-ban írkáltuk át a neveket... xD
Imi éjjel nálunk aludt, aztán fél 2 után kicsivel buszraszállt és hazautazott.

 

2007. február 20., kedd
pimas @ 19:40 [#857] [397chr] [1 hozzászólás]

Elalvós

Suliban kicsit összekülönböztem ofővel, mert állandóan Imit cseszi le, és szerintem már teljesen realitását (és tekintélyét) vesztett, igazságtalan tanár. Ez a véleményem.
Vettem egy karpántféleséget Krisztának, aki holnap már 17 éves lesz. Hoppá, mi?
A 3-as seregélyesin meg elaludtam, és csak a buszfordulónál ébredtem fel (MTH pálya). Szoptam, mert gyalogolhattam egy kisebbet.

 

2007. február 21., szerda
pimas @ 15:25 [#858] [2033chr] [szólj hozzá!]

myVIP-kurvák

A téma már régóta motoszkál bennem, és most, hogy betegállományban itthon vagyok, le is írom, amit gondolok.

Pár hete este tesómmal leültünk pihenésképpen tespedni a myVIP-en, az ismerőseim ismerőseit böngészve. Sok ismerősből sok lehetőség fakad, de még milyenek! Egy budapesti hölgyeményt is kidobott a gép, hogy egy partnerem révén ismerhetném. Az avatarképe elég merész volt, hát rákattintottunk és leesett az állunk. A leányzó egy szál tangás képeket pakolt fel magáról elég szép mennyiségben. Mivel a rendszer lehetőséget ad rá, rengeteg kommentár érkezett, amelyeket kiéhezett férfiak írtak (vélhetően nyálukat csepegtetve közben a klaviaturára). A legprózaibb a "megbasználak" volt, de hasonló, többé kevésbé virágnyelvre fordított hozzászólások tömkelege díszelgett az FHM-be illő képek alatt. A nő pedig nem restellett szinte minden magasztaló kommentre "Köszi, cupp!"-színvonalú válaszokat adni.

Amellett, hogy a myVIP és iwiw rendszerek már rég értelmüket vesztették, már teret is adnak egy új szubkultúrának, vagy helyesebben mondva a tinikurváknak, akik ebből igyekeznek szubkultúrát csinálni (még ha tudatalatt is). Mi kell ehhez? Mellmutató, pózoló, izgató (-nak szánt) képek sokasága, semmi más. Akinek több kommentár van a képe alatt, az nyer.

(Azon is lehidaltam, amikor Enikő, az osztálytársam - a "régi" Enikő, a buta; nem az új lány - szünetben oda akart ülni az osztály gépéhez, hogy megnézze, visszaigazolta-e az anyja. Nemtudom, sírjak, vagy nevessek?)

Gondolkoztam, hogy esetleg megszüntetem a myVIP-es profilom, de vannak olyan emberek, akikkel tényleg ezen a rendszeren keresztül tartom a kapcsolatot. (Ezenkívül ingyen kabaré ;) )

"SZIA VIVIEN, LÁTTALAK AZ IWIW-EN
ÚGY MEGJELÖLNÉLEK, ÚGY MEGJELÖLNÉLEK!"

[KEPSZLOKK PROSECTURA]

(Mellesleg boldog születésnapot Krisztinek. :) )

 

2007. február 22., csütörtök
pimas @ 16:32 [#859] [611chr] [2 hozzászólás]

Tilinkó

Kriszta hozott nekem teát termoszban, citrommal meg cukorral. Rendes tőle.
4. óra után mentünk a Színházba a "Fülharmónia" bérlet következő állomását megnézni/-hallgatni. Most a Tilinkó zenélt (Imre bá népzenei együttese). Még az előadás előtt Imi tapsolt egyet, de nem azért, mert tapsolni kéne, hanem véletlenül. A birkaszellem mindenesetre kiköszönt az emberekből, mert egy csapásra a többség nekiállt tapsolni. xDD
Amúgy meg csatangoltunk a városban, és a mellékelt kép mutatja, hogy... (lol.)

 

2007. február 23., péntek
pimas @ 23:14 [#860] [1071chr] [1 hozzászólás]

Hiperkarma

Lassan vége lesz, és te itt maradsz velem
a világvégén a folyóparton állunk
Ha bámészkodni jöttél hozzánk, most megmondom
Nincs esélyed nálunk, mi újrakezdjük, igen, együtt
És elintézünk mindent
A villanykörte holdat
És felém szól egy hang: érj hozzám
Egy bolond voltam mindig, mégis megtaláltam
Elintéztem mindent...

És rohanj, és táncolj, és ugrálj, és üvölts
vagy csinálj bármit, csak lássam rajtad, hogy élsz
És ha el is rontunk mindent, mi újrakezdjük, és megint együtt
Minden, amit hittem, az szerteszéjjel szállt és itt vagy
(Fenn) a villanykörte holdon (látlak)
És felém szól a hangod (és azt mondja) érj hozzám
És ne bánts engem mindig, én sosem bántanálak
Örülj, megtaláltak, és mindent, ami fájt
én a kukám mellé tettem
Ma semmi nem a régi, ma tényleg más lesz minden
És a folyóparton állunk
A világvégén ketten
Ott senki se jár
Ha bámészkodni jöttél, tedd meg most, és tűnj el
Te együtt jársz a sorssal
Neked semmi se fáj...


-Hiperkarma-

 

2007. február 24., szombat
pimas [#861] [4066chr] [1 hozzászólás]

Ribogzi koncert - Harta, Yankee pub (Művekmíting VII.)

Délután buszra szálltunk, hogy ellátogassunk a hartai rákenról élet feltörekvő bandájának, a Ribogzi koncertjére. :) Tura és Panda autóval várt minket a buszmegállóban, hogy villámgyorsan odaérjünk hozzájuk. Kb. egy óra pihengetés után - ami zeneválogatással telt - jött Ákos majd Sanyi, és bepakoltuk a Fordba a felszerelést. Kb. fél 7 után már a Yankeeben álltunk/ültünk.

Ekkor még kevesen voltak lent, például Hanna és egyik barátnője, Dóri. Tesóm, Dóri, Hanna és én elmentünk a szoborkertbe körhintázni. :)
Turáék eddig és ezalatt beállítottak mindent, aztán háromeld 8-kor még "hazamentünk" enni, pihenni kicsit, meg ilyesmi. 9-kor pedig teljes elszántsággal vissza a pubba.

Hannával, Dórival és tesómmal a középső bárpulthoz (vagy mi az) ültünk le, Hanna ásványvizet, Adri vadászt, én pedig sört ittam. Fecóra várt a zenekar, mivel ő még dolgozni volt 10-ig. A nép szépen gyülekezett, jópár már korábbról ismert arccal fogtam kezet.
Hannával hülyéskedtünk, például hogy elüssük az időt, parasztnintendóztunk [ xD ], vagy pirospacsiztunk. Általában ő nyert, én pedig ezt megelégelve nem játszottam vele többet. :)

Végül csak eljött az idő a kezdéshez. Kicsit későn kapcsoltam, így nem tudtam előremenni, mivel ekkor már annyian tömörültek a tenyérnyi helyen, hogy egy gyufaszálat sem lehetett leejteni. Igen sokan voltak kíváncsiak a Ribogzira. Az első pár szám után 3-4 (kicsivel idősebb) ember visszament a pulthoz, így már ideális létszámú embernép állt elöl.
Abszolut fasza műsorral álltak ki, csak a dalok közt kevés volt az átvezető beszéd. A szöveg is érthető volt, a repertoárba találó feldolgozások is kerültek (pl. Lopott könyvek, Buzis dal xD). Tetszett a népnek a produkció.


Odalent változatlanul sokan voltak, akadtak, akik már a padra hajtották fejüket. Köszöntöttük Fruzsit 14. születésnapja alkalmából, és fényképeztünk mindent és mindenkit. Hanna hazament, felkísértem. Nem tudtam mit válaszolni a "hogyan tovább?" kérdésre. :/ Mondtam neki, hogy költözzön Seregélyesre. :) :/
Az idő teltével Turáék zenéltek még a népnek, mi pedig ültünk és beszélgettünk némi ital mellett. Tamás (már részegen) nagyon haverkodni akart, aztán Turival meg egy Adri nevű csajjal ittunk kismézest. Az jól esett.
A hangulat végig fasza volt. 4-kor mentünk Turáékhoz (Turi nélkül, ő még maradt), hazakísértünk Fruzsit (az úton végig fárasztottam x) ). Reggel persze nem lett semmi a 9 órai buszból, mert 8-kor nem volt szívünk felkelteni Turáékat, aztán én aludtam el... A 13.45-össel jöttünk, de figyelmetlenségből azt is majdnem lekéstük.

"...MERT MELEG ÁGYBÓL FELÉBREDNI SENKINEK NEM FŰLLHET A FOGA IDŐ ELŐTT..."
[KEPSZLOKK HIPERKARMA]

 

2007. február 26., hétfő
pimas @ 16:59 [#862] [414chr] [1 hozzászólás]

Ingerlékeny

Okot nem tudok, viszont ma nagyonis könnyen fel lehetett engem ingerelni apróságokkal. Idegesített minden apró hülyeség, a humorosnak szánt, de kurvára nem humoros dolgok és poénok. És mi a francért van ilyen hideg? Minek esett havas eső? Takarodjon már el innen ez a nyüves tél, tavaszt akarok távolságok nélkül.

(Egy e-mail mégiscsak feldobott kicsit. :) )

 

2007. február 27., kedd
pimas @ 16:54 [#863] [1943chr] [1 hozzászólás]

AlbaVolán-nyasgem

Elég biztos forrásokból (Karesztől, a sofőrtől) tudtuk meg reggel, hogy csütörtöktől megszüntetik a 6.40-es seregélyesi járatot, és mehetünk be a sárosdival. A hír teljesen felháborította az utazóközönséget, és minden jogunk megvan az anyázásra. A busz maximálisan ki van használva, nem lehet indok, hogy gazdaságtalan lenne az üzemeltetése (mivel az első ajtótól a hátsó ülésekig áll a nép) Semmilyen okról nem tudunk, ami elfogadhatóvá tenné a járat teljes beszüntetését. Ha nem kapunk ésszerű indoklást, reklamálunk. Somoraival már meg is beszéltük, hogy ha tényleg csütörtöktől minden reggel a rohadt, nyomorult, büdös cigányjárattal kell a városba utaznunk tömegnyomorban álldogálva, akkor kő kövön nem marad.
Szopják le magukat azok a köcsög öltönyös parasztok, akik vaktában, utána járás nélkül, az íróasztal mögül hozzák a döntéseiket, miközben ők minden reggel a tetves autóikkal járnak be dolgozni, a kurva kölyküket pedig szintén kocsival juttatják a suliba.


A két olaszóra között a tanárnő megjegyezte mosolyogva, hogy látja, hogy ma rossz napom van, ezért nem is fog felszólítani órán. Milyen rendes!
Második olaszon viszont vagy 15-20 percet röhögtem Szabi hülyeségén. Én elöl ültem, ő hátul. Nézek hátra, mutatja nekem, hogy rajzol a füzetébe, a tollát a szeme vonalába tartva méregeti a tanárnőt, mintha róla készítene rajzot. Így ügyeskedik egy darabig, majd felém fordítja a füzetet, amiben egy primitíven ábrázolt fallosz volt. x`DDD Hát én azt hittem, ott szakadok szét a nevetéstől. Így leírva nem olyan vicces, de az a fej, amit vágott közben, teljesen hitelessé tette a szituációt. xDD

Egyre inkább hiányzik Hanna. Jó ez így? Nagy a távolság... :/

"MIELŐTT NYAKUNKRA SZORUL AZ IDŐHUROK
EGY HELY MÉG, HOVA MENNI TUDOK...
HA VALAKI KERES, ÉN MAGAMBAN VAGYOK..."

[KEPSZLOKK A KUTYA VACSORÁJA]

 

2007. február 28., szerda
pimas @ 18:13 [#864] [246chr] [1 hozzászólás]

Bolond

Olyan bolond voltam egész nap. Végig nevettem és hülyéskedtem. Hülyevagyok? Lehet. Jólesik? Igen. Baj? Nem. Akkormeg?
A legjobb dolog a napban mégiscsak az volt, hogy 99,9% biztossággal állíthatom, hogy hétvégén találkozok Hannával. :)

 

• a fikció jogát fenntartom!
• ha nem tetszik, nem olvasod.
• nem neked írom, hanem magamnak.
• jó szórakozást!

BLOGKONTROL!


 név 
 jelszó 


1621 bejegyzés 
178 kiemelt (11.0%) 
 álom (4)  
 fotó (46)  
 mm_koncert (26)  
 okosság (36)  
 velős (27)  
 vers(féle) (8)  
 videó (9)  


2024 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 

2023 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2022 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2021 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2020 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2019 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2018 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2017 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2016 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2015 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2014 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2013 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2012 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2011 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2010 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2009 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2008 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2007 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2006 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2005 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2004 ARCHÍV!

07  08  09  10  11  12 


LINKEK!


Pimas saját blogja. Mer?! - http://pimas.dzsembori.hu/blog
Minden jog fenntartva! | pimas@dzsembori.hu