2004. július 4., vasárnap
pimas [#593] [1190chr] [1 hozzászólás]

Halálom esetén...

Én nem akarok semmiféle ördögöt a falra festeni, de mi van, ha mégis bekövetkezik a címben említett eset? Nahát erre gondolva, lassacskán két évnyi naplót magam mögött hagyva, 2006.05.15-én arra gondoltam, leírom, mi történjen ezzel a béloggal, ha meghalnék.
Tura kezébe adom a kulcsot, Őt bízom meg azzal, hogy halálom esetén az összes bejegyzést publikálja [2009.03.09.: módosítás - halálom esetén törlődjön a blog teljesen], majd ezen naplóra felhívja a következő emberek figyelmét: Dalma, Detti, Betti, Erzsó, Mariann, Davec, Szabolcs, Martin, Kriszti, Anna, Éva, és még nyílván sokan mások, akiknek elnézését kérem, amiért kifelejtettem őket most hirtelen.
Tehát, ha meghalok, hajrá Tura! ;) [hangsúlyozom: eszem ágában sincs feldobni a bakancsot]

"HA MEGHALOK, AZ ANGYALOK
A DOSSZIÉM LÁTTÁN
A FEJÜKET CSÓVÁLJÁK
HOGY BIZONY, EZ CSÚNYA LÁTVÁNY..."

[KEPSZLOKK KISPÁL ÉS A BORZ]

 

2004. július 5., hétfő
pimas [#1] [379chr] [1 hozzászólás]

Én vagyok süket, vagy tényleg nagy a zaj?

Nah, itt vagyok. Ma télleg megcsinálom a blogot a csapatnak, csak tegnap nem volt hajlandó behozni. Mármint a freeblog.hu-t. Haladtam a Jani, a hősben! Kiszámoltam, hogy melyik szörnynél hány EXP legyen. És beírtam. Bizony. És még focizni is voltam. Meg bringázni is. A Fruzsival, a zunokaöcsivel meg a Davec haverommal. Bezony. És ennyi.

 

2004. július 6., kedd
pimas [#2] [744chr] [50 hozzászólás]

Ahol a nő, ott a baj...

No. Ez a nap a Jani, a hősnek volt és van szentelve. Komoly előrelépést tettem ugyanis. A 6 szörnyfajtából négyet képernyőre hoztam, és mindezt egy nap alatt, ami nálam fényévente egyszer fordul elő. Így történhetett, h megugrott a játékidő, de még így se lesz hosszabb ¾, vagy egy kerek óránál. De legalább tömény lesz, mint a pálinka. :-) Vuhhaha! A Dáviddal voltunk lenn a MTH-n, de eredetileg nem oda, hanem brinyózni mentünk volna, ezért ez nem tetszett neki. Azért ahogy ismerem, nem sértődik meg össze-vissza jobbra-balra, mer’ nem az a ’hülye fasz! Én nem oda akarok menni!!!!! Brűűűűű!’ típus. 10-9 arányban kikaptunk, pedig még be is csúsztam az egyik gólnál… Bassssssz. Na ennyi.

 

2004. július 7., szerda
pimas [#3] [1892chr] [szólj hozzá!]

"Üdvözöl a Pokol Bár"

És most igenis rájöttem, h hol kell entert nyomni. Na. Mozgalmas nap volt a mai is. Öööö, jaaa, igeeen… Először is az volt fura, h háromnegyed kilencet mutatott az óra, mikor én talpra álltam. Ilyen korán az utóbbi időben nem keltem… Voltunk focizni, de kivel is? Hát kivel? Kivel? A Matyival (aki tkp Máté). Meg ott volt a kisebbik Tuba, meg Davec. És a boltnál találkoztunk, jöttek hozzám, de én unokaöcsistől voltam, tehát hazamentem foci előtt, mert bringázni készültem. És a póré mód az nem bringa mód, úgyhogy váltottam ruhát is. Ja. A Matyi nagyon hülye volt, hozta a formáját. A Davec ideg volt, mint egy jobbmódú állat. :-) Aztán kitaláltuk, hogy ’ugyan, menjünk bicajozni mégis!’ de Matyi is akart jönni, de mi nem akartuk, h jöjjön, mer’ Dávid nem csípi túlzottan. Meghát az én agyamra is rá tud menni, úgyhogy storno. A hintánál találkoztunk volna újra, DE mi NEM mentünk oda, viszont a chips nálunk volt, úgyhogy szegény Matyi rábaszott. Volna. De a selymesi köznél belefutottunk. Bassza meg. És kérdé, hogy ’miért nem voltatok ott????????’ Mire mi: hát de ott voltunk, csak a mami elzavart minket. Mert az a vén fasz már vagy tíz alkalommal kijött oda, hogy húzzunk innen, mert így meg úgy zavarjuk a mittoménkit, meg hogy ne ÁLLJUNK a hintán, hanem ÜLJÜNK, miközben ha leülünk, leér a lábunk is, mert tíz centire van a földtől az a szar. Jaaaaj, hol is jááárok? És blablablabla és végül elhitte. Aztán még előtte elszakadt a fékbovdenem. Már a negyedik. És megettük a chipset, és beintettünk a külföldi kamionosoknak. És aztán jött a megváltó telefon, azaz Réka felhívta Matyit, hogy ugyan, menjen le az MTH-ra. És elment. Huhh. Tömör egy nap. (Utána még kutyát sétáltattunk és kész.) A Jani meg király, már majdnem csut kész, mert már csak a királylányos rész van hátra. Humoros lesz, alig várom. Na ennyi. Adjeu!

 

2004. július 12., hétfő
pimas [#6] [1424chr] [48 hozzászólás]

ma hétfő van

Na. Most, hogy tegnap megszenvedtem azzal a kibaszott képpel, ma nem teszem ezt fel a netre, csak holnap, spórolok a zinterneten. Pedig ma is történt sok minden. Reggel 8-kor felkeltem, kilenckor ott voltam már a Dávidnál, és állítólag mennem kellett volna a kastélyba fürdeni. Se törölköző, se úszónadrág nem volt nálam, hát hazamentem, hogy átvegyem a nadrágot, és törölközőt csakazért se hoztam. Nehogy bemenjek a vízbe. Lábat lógattam, a Fruzsi meg a Dávid meg bent volt a vízben, és lepacsáltak, csurom víz voltam. Egye fene. Délután 3-tól fél, vagy inkább ¾ 7-ig fociztunk, a végére már mindenen röhögtem. Lenn volt mindenki, aki számít. 3-kor a Laciék, (Csebo, Sörös, Györe, később CséPeti, meg mi a Dáviddal), aztán lementünk a fűre, ott voltak a fasz Zolikáék, olyan szabálytalanok voltak, mint az ATOM!!!!!! És idegesítettek, ezért amikor lejöttek a Krisztiánék, odamentünk hozzájuk a betonra, ott volt még a régnemlátott Balázzzzzzs is. És jöttek a Tubáék, plusz Fodor és „Gölönycsér”, és mondták, hogy játszunk egy meccset. A Polányi végig fikázta a Gölöncsér, jókat röhögtem, jó volt a hangulat, blabla, és még Oszi is lejött!! Aztán megjelent a Dalma és a Szabó ikrek egyike, később meg a másika és a Szandi is. Tehát a full lánybrigád. És nézték, ahogy ez a sok hülye focizik, miközben én rengeteget röhögtem és jól szórakoztam. Hahhhahhahhahahhahhahaahhaahhahhhahhaha!!! Na pá.

 

2004. július 14., szerda
pimas [#5] [695chr] [szólj hozzá!]

ez a nap is elment

Ma szerda volt. És most még van is. Most szar idő van, fúj a szél, de meleg is van, tehát nem lehet eldönteni, h kell-e pulcsi vagy nem. Háromkor azért lementünk focizni, a Fruzsi, a Dávid meg én. Ma nem voltak sokan, mint tegnap (arról nem írtam, mert érdektelen volt, mindennél jobban). Viszont lejött a Matyi is, meg persze a Pappityu. Elmentünk bicózni, de TITOKBAN!! Nehogy megint úgy járjunk, mint egyik nap. Matyi és a chips, hmm, jó sztori. Aki akarja, viheti :-)))) 6-kor hazajöttünk. Na hennyi. Jaa, és fontos komponens, nem elhanyagolható, hogy beindult IGAZÁN a http://blackfire.freeblog.hu és aki akarja, olvasgassa. Én ott „Marcoo” néven írok. Na üdv.

 

2004. július 17., szombat
pimas [#7] [1484chr] [4811 hozzászólás]

Dunaújváros, strand, "örök napfény, forever young", és sok jó csaj

Na. Pörgős kis nap volt ez a mai. Leutaztunk Dunaújvárosba, anya, Adri (nővérem) meg éééén. Fürödtünk, de csak a kismedencében és majdnem megtanultam úszni. Mer még nem tudok. Ettem két hamburgert és jól éreztem magam. A jó csajokat megnéztem, a többit hagytam a füttybe… Janika halad. Össze-vissza tökörésztem ezzel a kibaszott LABEL-lel. Nem értem. Annyit azért már elértem, hogy az a Zottó odajön Jani fölé átlósan, de a kombat még nem indul és a karakter is vígan mozog. (na, mondjuk még mindig jobb, mint amikor még az ’eső is elállt’ csak a zene ment tovább és F12-vel kellett kilépni, mert állt a progi.) Az Amnéziában állatul meg van oldva, amikor a Troll kirohan a rács mögül hozzánk, na onnan próbáltam egy kicsit kopizni, de valahogy nem ment. Majd holnap újra próbálkozok. Ahhoz képest egyébként ma elég hiperaktív voltam, h már két napja hozzá se nyúltam a game-hez. Jövő héten kész lesz, IGÉREM!! (és most bambiszemekkel pislogok… ;-) ;-) Ja, és Turaaaaaa!! Bassza meg az a jó Kovács Gyulás hétszentsége annak a kibaszott lélekőrnek!! Ha pár nappal előbb szóltál volna a webet illetőleg, akkor tudtam volna adni egy honlap feladatot, csak jaaj én hülye, áh, mert az együttesem csináltat, de a Gizus egyik ismerőse már régebben felajánlotta és most már nem akarom megbántani Gizust, h ne az csinálja, meg ígéret szép szó, stb. Szal bocs, ha ezt olvasod. Meg ha nem, megírom mélben.

 

2004. július 22., csütörtök
pimas @ 23:00 [#11] [1716chr] [2 hozzászólás]

Hajrá Dunaújváros!

No. Mégis voltam tegnap focizni. A Balázzsal, Zsoltival, Krisztiánnal, meg a Tintával és az unokabátyjával, Tomival. Davec nem volt. Fasz tudja, mér. A Balázs (B., W.ék is lenn voltak, de most nem velük voltam) az agyamra ment, szívatott, h a Bazsiék (W.) a bandám, meg h hozzájuk tartozom. Hülye fasz. Felidegesített a hülye humorával. Vele is elszállt az a bizonyos paci. Persze ő biztos úgy gondolja, h velem szállt el a ló (gy.k.), de ez relatív, mert sztem nem. Azért, mert tavaly nyárhoz képest nem éjjel-nappal velük (B. Balázs és társaival) focizok? Hülye ez. Ne basszon ideghez. De ma! Ma: nem megyek focizni. Ma: voltunk strandon. Ma: több volt a jó nő, mint az előző strandoláskor! :-))) És ma: befejezem a Janiban a második feladványt is. Ezzel nő a hibalehetőségek száma is, de ez van. Ééés kíváncsian várom, h milyen lesz a Jani fogadtatása. Ha csak fele annyira is sikeres lesz, mint a Kotergame, én már azzal is beérem. De azt ígérhetem, és ez REKLÁM, h jó lesz a Jani (a hős) nagyon. Nem egy Amnézia, meg a Kotergamemel sem lehet összevetni, de jobb lesz, mint a szánalmas Tűzvihar, vagy a Rubydragon. (Egyiket se vittem végig, mert már az elején szarnak találtam, míg az Amnézia és a KG (gy.k. Kotergame) lekötött. Ja, és aki nem tudja, mi az a Kotergame, az egyrészt ’szégyellje’ magát, másrészt gyorsan ismerkedjen meg vele. Oltári rpg. Ja, és ha ez nem túl nagy reklám, és nem pofátlanság, akkor azt is idevágom, h a http://kotergame.hdd.hu honlapon keresse mindenki. Duplán megéri.) És vissza Janihoz. Csinálok screenshotokat, és egy-kettőt ismerkedésül a játékkal ide is felrakok. Amúgy is látható már kettő, egy a Nadragulya-legelőről, egy meg az Ottó-combatról.

 

2004. július 22., csütörtök
pimas @ 23:01 [#12] [489chr] [2192 hozzászólás]

"bizalmat gerjesztek, beengednek..."

Na. Azóta volt itt a Davec, a Fruzsi (ma nagyon aranyos volt, nem hiába beszélgettem vele a Martinról, alakulhatott volna köztük vmi, de mégsem…), meg 6 után a Martin is. Lementünk először a Fruzsiék után a MTH-ra, Balázs megint szemét volt (B.). Utána bicózás, rengeteg qrva jó csaj, Daveccel néztük is őket, rendesen. :-))))) Hinta, Dinnyési út, Jókai, Park, Fru -> tollasozás. Daveccal halálra röhögtük magunkat minden szirszaron. :-) Üdvicsek.

 

2004. július 23., péntek
pimas @ 23:00 [#13] [2001chr] [1 hozzászólás]

A mai napon...

Ma hosszú napom volt, mindjárt alszok. (21:52) Reggel 10 óra fele már hívott Davec, h nem segítenék-e egy kicsit a Fruzsinál pakolni. Mentem, azt hittem, nem lesz nagy cucc. Egy szekrényt akartunk lebirkózni az emeletről, szűk, fordulós lépcsőn, majd ki a nyári konyhába, a teraszon át (csak itt fért el). Mindezt Fruzsi szobaátalakítási ambíciói miatt. (De így télleg szebb a szobája). Másfél, két órát szenvedtünk, mire elértük a célt. Ezalatt levertük a falat, és a szekrény helyére felhurcolt, frissen festett asztallal nem csak a kezünket, hanem az egész lakást sikeresen összefeketéztük, dr. Feketével (Fekete Dávid ugyanis a neve).Éés ezek után hígítóval mostunk fel, és gipszet keverve pótoltunk a levert falrészeket. (A hőkezelő és a képek megúszták :-))) És rosszalkodtunk is! ;-))))))))) NAGYON! Hehhe. Ezt ide nem is írom le, mert sokan irigyelnének minket. :-))))) Délután fél ötkor átjött Martin, mert unatkozott. Lieroztunk. És ötkor jött Davec és Fruzsi, lementünk MTH-ra. Fociztunk, Fru meg én, Davec és Martin volt egy-egy csapatban, nyertünk valami 9:3-ra. Hahhhahhhahhaahaaha!!!! Éés jöttek Balázsék (B.). Ma agyon szívattam, szekáltam, néha-néha leszereltem, meg persze jól fociztam. És még előtte estem egyet, Martin bicajával mentem Fru után, mert szívatott, és nem tudtam megállni a „szakadék” előtt, ráestem a salakra. Foci után bringáztunk, de a Martin és az én bicajom is NAGYON strapa volt, tehát alig tekertünk. Fruék előtt tollasoztunk, de ekkorra már a Davec nagyon kivolt. Olyannyira röhögött mindenen, mintha minimum be lett volna baszva, de NEM! És mindez nem elég. („Nem elég, hogy az élet, Megnyomorított téged…”) Mert ezek után még Martin és bátyja, Milán lejött velem deathmach-focizni. Mindenki mindenki ellen. Rulz. Aztán sötétkor hazajöttünk. Lehet, h egyszer leírom, mit rosszalkodtunk. ;-)))))))) Addig is mindenki legyen jó! JÓ ROSSZ!! SOKAT ROSSZALKODNI, ADDIG IS, AMÍG NEM ÍROK, MEG AZUTÁN IS!!!!! Na jó nagyot.

 

2004. július 23., péntek
pimas @ 23:01 [#14] [288chr] [1 hozzászólás]

Türelem, tornaterem

Ez itt Seregélyesen aktuális nagyon. Még csak most épül az évek óta tervezett tornaterem. Decemberre kell készen lenniük, és most csinálják az alapozás utáni vmit. És 7 darab "jómunkásember" dógzik. És cigiznek és isznak, és basznak. És szarnak az egészre. Na jócakkát.

 

• a fikció jogát fenntartom!
• ha nem tetszik, nem olvasod.
• nem neked írom, hanem magamnak.
• jó szórakozást!

BLOGKONTROL!


 név 
 jelszó 


1621 bejegyzés 
178 kiemelt (11.0%) 
 álom (4)  
 fotó (46)  
 mm_koncert (26)  
 okosság (36)  
 velős (27)  
 vers(féle) (8)  
 videó (9)  


2024 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 

2023 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2022 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2021 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2020 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2019 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2018 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2017 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2016 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2015 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2014 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2013 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2012 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2011 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2010 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2009 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2008 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2007 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2006 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2005 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2004 ARCHÍV!

07  08  09  10  11  12 


LINKEK!


Pimas saját blogja. Mer?! - http://pimas.dzsembori.hu/blog
Minden jog fenntartva! | pimas@dzsembori.hu