2006. július 1., szombat
pimas [#656] [1977chr] [1 hozzászólás]

Bíborral

Az esős idő ellenére a megszokott időben/helyen találkoztunk Bíborral. Elvittem magammal a Pallmall-t. Megfogadtuk közösen, hogy nem veszünk több cigit, se ő, se én. Ennek örömére 4 és fél óra alatt el szívtuk közösen. :) x/
Most nem a fűre ültünk, mert a főd hideg mostanság, hanem a betonos szélre. Csikiztük egymást, befonta a hajam, meséltünk még sztorikat egymásnak, és kimondom, ennyire jól még nem éreztem magam Vele! :)

Elsétáltunk a Pelikán udvarba. Útközben meglátott egy kirakatban egy tornacsukát, ami nagyon megtetszett neki. Végülis tényleg jól nézett ki. (és nem csak a tornacsukára gondolok ;) )
Az udvarba 15:15-kor értünk, 16h-kor van zenés órajáték, hát megvártuk fenn. A lépcsőkön ugrálva közlekedtünk felfele. :) Leültünk egy padra, Ő a pad tetejére, én pedig a lapjára, és nekidőltem a hasának. Énekelt nekem Hiperkarmát, Kispált, Quimby-t, aztán kis unszolásra én is énekeltem neki Kispált. A fejemre hajtotta a fejét, éreztem, amikor beszélt. :)
Megnéztük az órajátékot, közben ettünk egy fagyit (bár csepegett az eső). Voltak ott angolajkúak is, valami egyetemről beszéltek, meg a francia és az angol nyelvről valamit.

Az órajáték után visszamentünk (fel), és szedtünk egymásnak virágot. Az ölembe ült. (Egyszer én is az övébe, mert ragaszkodott ehhez. :) Fura.)
A Piac tér le lett zárva a felújítás miatt, ezért a murvás parkolóból indulnak a buszok (Media Markt, kisTesco).

Elhívott Kincsebányára sátrazni Árminnal és Adrival (akik ugyebár együtt vannak), csak az időpont Finnország és Ármin elfoglaltságai miatt kétes. Szó esett arról is, h július 27-én és 28-án leutazunk Siófokra a Coca-cola Beach-re, ahol fellép a Kispál és a Quimby is.

A mai délutánon megbizonyosodtam arról, hogy menni fog ez köztünk akár hosszútávon is. Ma ugyanis teljesen egy hullámhosszon voltunk végig. :)
Viszont úgy tűnik, ma cserben hagyott a fogalmazási képességem. Szarul írtam le ezt is.

 

2006. július 1., szombat
pimas @ 19:43 [#658] [347chr] [1 hozzászólás]

Lol

...és akkor nekifut az angol srác a tizenegyesen elhelyezkedő labdának... izgalom tetőfokon, 2:1 arányban vezetnek a portugálok...
...és akkor elmegy az áram. :) :)) x)) xDDDD
[Felhívtam Turát, megtudtam, hogy nyertek a portugálok.]
...és miután minden izgalom elmúlt, árambácsi visszatért házunkba. xD

 

2006. július 2., vasárnap
pimas [#659] [1554chr] [1 hozzászólás]

Pimas, a gyilkos

Pár napja azt álmodtam, hogy levágattam a hajam. Pontosabban csak meg akartam igazíttatni, de a fodrász (aki MelósLacira hasonlított, még humorában is) hátul elég rövidre lenyírta, és kb. úgy néztem ki, mint a Sanyi karaktere a Búsulóban. [Bakker, azt is csinálhatnám már, még ha mostanában tényleg nincs sok időm rá. :/ ]
Adri elmondta, hogy álmában 7 embert megöltem, csak úgy, különösebb indok nélkül. Hopp. :)

"ÉJJEL ÁLMOMBAN
JÓ HELYEN VOLTAM
ÉJJEL ÁLMOMBAN..."

[KEPSZLOKK KISPÁL ÉS A BORZ]

ÉS! Martin megérkezett a lovastáborból! Egész fura volt nélküle egy hét, bár gyakorlatilag eltelt az idő gyorsan (teszkózások miatt), mégis hiányzott. Ennek örömére kimentünk tekerni egyet a faluba. Elmesélte pár élményét, az egyik kísértetiesen emlékeztet a június 1-jei bejegyzésemre. ;) Ahogy hallgattam, nosztalgikusan gondoltam a kirándulásunkra.

És akkor pár kép...


Ő Bíbor! Tegnap fényképeztem a parkban. :)


Bíbor befonta a hajam. :)


Ronyec, a fizika halhatatlan tanára. x)

 

2006. július 3., hétfő
pimas [#660] [737chr] [1 hozzászólás]

Sűrű

Délelőtt Milánnal voltunk a Navigátornál, ugyanis ő is bejelentkezett-. Ettünk sajtburgert, és voltunk nézelődni médiamárktban, mert hülyék azért nem vagyunk.

Délután összekötöttük a gépeket, nagynehezen még hálózat is lett, így a mi gépünkről áthúztuk az övékre a cs-t, és játszottunk. Höhö. Aztán este még lődöztük egymást az airsoft fegyverekkel a szomszéd telket és a mienket is felhasználva. Ez a kis adrenalin jólesett, ráadásul egész ügyesen taktikáztam, és a célzás is jól ment. Ennyi...

Krisztivel beszéltem az imént telefonon, kérdeztem, de ő sem tud semmit arról, h holnap mehetünk-e teszkóba, Laci se őt, se engem nem hív vissza, tehát jól állunk. :) Viszont az egyenlegem lehangolóan alacsony számot mutat (200 Ft)

 

2006. július 4., kedd
pimas [#663] [2064chr] [1 hozzászólás]

Sprinter

Amikor felszálltam a negyed 9-esre, még úgy volt, hogy nem kell dolgoznom, és Bíborral találkozok kórus után. Szerencsére azonban Bíbor lemondta. Szerencse, mert MelósLaci hívott, hogy akkor ugye tudok menni dolgozni délután. "Persze..." - mondtam, pedig egyáltalán nem erre készültem. Nem hoztam magammal elég pénzt kajára és buszjegyre, értesítenem kellett anyut.

A kórus végéről szerencsésen leléptem, hanem még így is úgy értem el a 32-est, hogy mögöttem már csukta is be a fószer az ajtót. Hoppá. Egész jó helyen szálltam le, valami megérzéstől vezérelve.

Teszkó előtt várt Kriszti. Nekiadtam minden cókmókom, és elmeséltem neki a mai délután gyönyörű kilátásait - tehát hogy éhes és szomjas vagyok, és van 50 Ft-om, ami nem elég nemhogy ételre, de még buszjegyre sem.

Bent szétosztottak minket, ő ruházatira került, én meg kaptam egy picit kövér csajt, aki első napját töltötte a teszkóban, és vele mentem polccímkézni. Nem nehéz meló, csak figyelni kell. Az árleolvasóval (szaknyelven szimplán kütyü) kell leolvasni a vonalkódot, majd kiválasztani a szükséges címke méretét és mennyiségét. Ezt csináltuk végig, kivéve, amikor leállították a rendszert valamiért. Mivel ez tervezett leállás volt, kaptunk más munkát erre az időre. Muter pedig bejött "vásárolni" a teszkóba csak azért, hogy adjon némi pénzt kajára, buszjegyre. Hát nem rendes? :) Kis gondolatolvasó...!

A rendszer visszaállásával ezt csináltuk egész végig. Már az idegeimre ment a csaj a panaszkodásával és a folyton elhangzó csájéval. Brr, azzal ki lehet hozni a sodromból. x/

Kriszti biciklivel volt, ezért gyorsgyalogolva és néha (később gyakran) futva mentem mellette. Nem baj, mert el kellett érnem a buszom. Fehérvár közvilágítást nélkülöző utcáin keveregtünk, de legalább ő tudta, merre kell menni. 21:55-kor indultunk, 22:17-kor már a Budai Kapunál voltunk. Ő hazament, én meg féltávig futólépésben eljutottam az Intersparnál lévő megállóba. Ott pedig 15 percet vártam a buszomra. Ha ezt tudom, nem futok...

 

2006. július 5., szerda
pimas [#661] [804chr] [1 hozzászólás]

Teszkógazdaságos befuccsolás?

Ma is bementem Fehérvárra, ezúttal a háromnegyed 9-es szeszházival. Krisztivel mentünk Navigátorékhoz, mert tegnap mondta az egyik csaj, hogy valamit kell módosítani a szerződésben. Persze most is szétszekáltuk egymást, és sok fakot mutattunk egymásnak. :D Már majdnem odaértünk a Navigátorhoz, mikor láttuk MelósLacit, kocsival elmenni. Észrevett minket, kiszólt az ablakon, hogy visszamondta a teszkó a munkát, és ne menjünk délután. Eztán azt találgattuk Krisztivel, hogy vajon végleg befuccsolt-e a teszkógazdaságos pénzkeresés, vagy csak ma délutánra. Sajnos az első verzió valószínűbb.

Végül egész a kórházig elgyalogoltunk, ott szálltam fel a fél 11-es 'újvárosira. (A végén már számoltuk a beszólásainkat, 3:2 arányban én nyertem. ;) )

 

2006. július 5., szerda
pimas [#662] [1956chr] [2 hozzászólás]

Jubileum? Jubileum. Morzsák II.

EZELŐTT PONTOSAN KÉT ÉVVEL RAGADTAM TOLLAT BILLENTYŰZETET, HOGY LEÍRJAM, MI TÖRTÉNIK VELEM. TEHÁT KÉTÉVES EME BLOG.

Álmomban valami gyárban voltam, ahol hosszú sorokban kellett állni munkáért. Kriszti és Viki beálltak, én pedig meguntam a hosszú várakozást, kiszálltam és beszélgettem velük. Később valami volt még Kriszti biciklijével, de erre már nem emlékszem jól.
A másik Turihoz kötődik. Valaki megbántotta, ezért nagyon dühös volt, és sokat ivott. Mézespálinkával engem is kínált, el is fogadtam, de közben végig egymásranéztünk egy sráccal, aki Turival jött. Mindenhova kísérgettük, nehogy hülyeséget csináljon. Durva volt. :)
Hö. Mennyi baromságot összeálmodik az ember. x)

S lám néhány morzsát, ami kimaradt néhány bejegyzésből.
Bíbor említette, hogy szeretne majd valamikor (nem feltétlenül a közeljövőben) nyelv-piercinget csináltatni magának. Hamar el is gondolkoztam, milyen lenne vele úgy csókolózni. :)

Elfogyott a pénz a kártyámról, mint az várható volt, miután továbbra is sokat SMS-eztem Krisztivel, ráadásul rengetegszer hívtam MelósLacit is. Viszont rafinált voltam régebben, és úgyelrejtettem 1600 Ft-t, hogy csak ma találtam meg. Az utóbbi egy hétben spórolt pénzemmel együtt kijön 4000 Ft, amiből 3500-öt szerintem feltöltőkártyára költök - hamár így elbasztam a mostanit.

KIESETT NÉMETORSZÁG! A saját rendezésű vébéjükön! Mekkora már! :)

Martinék adtak egy Belinea monitort, a régi Phillips helyett, ami már kezdet igencsak szétmenni (igen, tavaly nyáron kapott pár sallert szegény... :/ ). Ez a monitor síkképernyős, mármint olyan értelemben, hogy nem homorú, mint a Phillips volt. És bírja az 1024x768-at, ami - tudom, máshol már semminek számít, de nálunk - új dimenziókat nyit meg a számítógép használatában. :)

 

2006. július 6., csütörtök
pimas [#664] [4182chr] [szólj hozzá!]

Ruszki

Sokat gondolkodtam e bejegyzés publikusságán, de végülis... Mint látható, publikus.

A rohadt szegedi kb. 10 perccel előbb ment el, ezért a negyed 11-essel tudtam csak bemenni. A parkban már ott volt Bíbor, meg az egyik srác, aki már a legutóbb is. A hosszúhajú rokker. Fura dolgokat beszélt néha. Vittem az akusztikus gitárom is, hamar előkerült a tokjából-. Bíbor az együtt eltöltött idő alatt megtanulta lassacskán a Smoke on the watert.
"A FÜST A VÍZ FELETTET TUDJA GITÁRON..."
[KEPSZLOKK KISPÁL ÉS A BORZ]
Később jöttek többen is. Itt most bemutatnám röviden a csapatot, akik a parkban szoktak lenni.
Marci - ő a CalisTo billentyűse, de a parkban mindig gitározik. Kurvajó dolgokat csinál, blues-os cuccok, és fantáziadús szövegek, amiket akkor talál ki, improvizálva. Nagyon sajátos humora van, jófej, bírom. :)
Timi - sárbogárdi csaj, már látásból ismertem. Vöröshajú rokkercsaj, szimpatikus.
Isti - göndörhajú, nyugis gyerek. Jópofa. :)
Ruszki - a pillangókéses gyerek. Biciklivel közlekszik, erről lehet felismerni. Jóhumorú, de van vele egy apró problémám, amiről majd mindjárt írok is. Ha az nem lenne, még bírnám is...
Továbbá a hosszúhajú rokkergyerek, Marci egyik haverja, meg még pár, akinek nemtudom a nevét.

Visszatérve a konkrét történésekre: Klaudia jött először. Őt már ismerem a seregélyesi buszról, Jánosmajornál száll fel mindig.
Így ültünk négyen, majd jött Timi, nemsokkal előtte Ruszki. Ruszkival már régebben is sokat dumált Bíbor, de most elég durván elkezdtek flörtölni. Nem is akarok mindent részletesen leírni, fura ez az egész-. Hiába voltak olyan egyértelmű pillanatok, amikor Bíborral ölelkeztünk, csikiztük egymást, elfeküdtünk a fűbe, satöbbi, mert közben meg Ruszkival piszkálták egymást, szekálták egymást, meg ilyen nagyon apró kis zavaró dolgok. Nyílvánvaló, hogy Bíbornak ez nem tűnik fel, nem tulajdonít semmi jelentőséget ennek. Nemtudom, nemtudom. Nem akarok többet foglalkozni most ezzel. Annyit megjegyzek még, hogy kettesben majdnem minden stimmel, de társaságban talán nem kötöm le annyira Bíbort. Nemtudom.

Marci nagyon feldobta a hangulatot a gitározással. :) Hülyéskedtünk sokat, közösségileg, aztán volt egy nagyonjó 10 perc, amikor az asszonnyal feküdtünk a gitártokomat párnának használva.

Találkoztam Horváth Janival és Marcival. :) Janit kérdeztem érettségiről és ilyen dolgokról. Jó volt újralátni. :)
(Mitörtént még?)
Szívtam Eve-t. Női cigi, nagyon dizájnos a szűrőnél. Höh. És sokáig tart egy szál. Isti adta.
Bíbor valamin egyszer bedurcásodott, és úgy tudtam kiengesztelni, hogy a fáról szedett és szétmorzsolt izékat a hajamba szórta. :) Na, akkor jót szórakoztunk, de Ruszki ott is olyan dolgokat csinált, amiért szájbarúgtam volna. Pl. rácsapott Bíbor fenekére, miközben ölelkeztünk, meg Bíbor hajába szórt ilyen izéket. (Amikor a fűben ültünk és dobálta bíbor Ruszkit faágdarabokkal, Ruszki Bíbor melleihez akarta bedobni az ugyanolyan fadarabokat. x/ )

Szóval vegyes dolgok történtek a parkban, aztán Bíbornak mennie kellett, de hiába mondtam, hogy elkísérem a MediaMarkthoz, mondta, h nemkell, maradjak csak, stb. és végül nem is kísértem el. Ő tudja. 3/4 3-ig lazultam Marcival és a haverjával, meg Istivel és még két újonnan ideérkezett sráccal. Az egyik hasonlít Fecóra (Harta), de még hangjában is, szeme, szakálla, mindene. Csak világos barna a haja.
Miután Bíbor ment, amúgy elment Ruszki is, Timit kísérte valahova. Már a legutóbb is elmentek sétálni ketten, nemtudom, kavarnak-e, de akkor pláne nemérteném, mi a faszt csinál Bíborral. Mindegy, mindegy. Szombaton megyünk Bíborral Balcsira.

Volt kóruspróba csak azoknak a fiúknak, akik nem tudnak minden darabot (mert pl. két évvel ezelőtt tanulta a vegyeskar). A fél 6-ost épp elértem.
Bíbor adott Alvin és a Mókusokat. Állat. :)

"RÁÉRNÉL MÉG PÁR ÉV MÚLVA
TÚL KORÁN NŐ FEL A MAI IFJÚSÁG
A MÉLYVÍZBEN FÚLDOKOLVA
JOBB LENNE MÉG NAÍVAN ÉLNI!"

[KEPSZLOKK ALVIN ÉS A MÓKUSOK]

 

2006. július 7., péntek
pimas [#665] [1849chr] [1 hozzászólás]

Tömören

Kórus előtt találkoztam Krisztivel, elmeséltem a tegnapot (érdekelte), és hülyéskedtünk, ahogy szoktunk. Pl. tudtára adtam tegnap este egy SMS-ben, hogy tudom a második nevét. Ma reggel gyakorlatilag majdnem megölt ezért. x) Jópofa volt, na.
Kórus lazulás. Egész jól mennek a darabok.
Háromnegyed egytől 13:15-ig feszült várakozás Bíborra, de végülis jött. Ruszki ma rendesebb volt, viszont még így is voltak fura helyzetek. Nem biztos, hogy összeillünk Bíborral - ezen gondolkoztam, amikor kettesben mentünk a hároméves öccséért, akit elvittünk játszóterezni. Na az jó volt. :) Áron nagyon aranyos kölök. Teledobált minket homokkal. Abban a másfél órában összemelegedtünk az asszonnyal.
(Épp smárolunk Bíborral)
Áron: Ti... mit csináltatok?
Bíbor: Mi? Semmit. :)
Áron: De láttam, hogy valamit csináltatok!
Bíbor: Mi csak csókolóztunk.
Áron: Pfhúj!
x))

Később parkban megismerkedtem sok új arccal, pl. Tuskóval, aki nem is tuskó. A hosszúhajú rokkergyerek pedig Tibi, mint kiderült.
Idehaza biciklizés, kivételesen Fruval és Daveccel kiegészítve (Martin és én alap).

És! Lesz meló vasárnap és szerdán. Felhívtam Krisztit, de említettem a második nevét, ezért letette. x) Végül beígérte, hogy legközelebb majd egy pofonnal indít, és akkor nem fog haragudni. :)
Elfelejtettem írni, hogy mégsem holnap megyünk Bíborral a Balcsira, hanem hétfőn. Kíváncsi vagyok, hétőn már tényleg megyünk-e.

"HÉ... FIGYELJ MÁR... SZERETSZ?
...HÁT PERSZE, CSAK... TUDOD
VAN PÁR DOLOG, AMIT UTÁLOK BENNED
PÉLDÁUL MIÉRT KELL NÉLKÜLEM SZÓRAKOZNI MENNED?
NA, JÓ, ÉN ITTHON VÁRLAK, SŐT MAJD MÉG MALMOZOK IS EGÉSZ ESTE
ÉS HA AZT MONDOD, HOGY NEM CSALTÁL MEG, ELHISZEM NEKED..."

[KEPSZLOKK ALVIN ÉS A MÓKUSOK]

 

2006. július 8., szombat
pimas @ 01:28 [#667] [1003chr] [szólj hozzá!]

Nincs

Nincs kedvem.
Nincs kivédhetetlen gól, nincs törhetetlen porcelánszív, nincs papírforma, nincs lefutott meccs, nincs megzavarhatatlanul biztos szerelem, nincs meglágyíthatatlan utálat. Nincs söröm, nincs cigarettám (utóbbi szerencsére), de van öngyújtóm.
Nincs kimondhatatlan szó, nincs elfelejthetetlen érzés, nincs lehetetlen, csak olyan, amit nehéz megcsinálni. Nincs vége, de nem kezdődött el, aminek vége kéne lenni. Nincs töretlen akarat, nincs tökéletes ember, vagy ha van, akkor senkinek sem kell olyan. Nincs megoldhatatlan helyzet, nincs véget nem érő állapot, bár olyan van, amiről azt hisszük, hogy végtelen. De nem az, csak azt hisszük.
Nincs isten, vagy csak jól titkolja.
Nincs eltitkolható titok, nincs életre szóló szerelem, nincs kitörölhető emlék (shift+del), nincs évekkel később is felidézhető pillanat. Nincs két egyforma tojás, nincs egymásnak teremtett pár. Nincs kedved? Barkácsolj magadnak!
Ennek nincs értelme. Mégisvan?
Nincs kedvem. Többet írni.

 

2006. július 8., szombat
pimas @ 18:03 [#668] [999chr] [16 hozzászólás]

...utálom, mert emlékezek

Lonely Day

Such a lonely day
And it's mine
The most loneliest day of my life
Such a lonely day
Should be banned
It's a day that I can't stand

The most loneliest day of my life...

Such a lonely day
Shouldn't exist
It's a day that I'll never miss
Such a lonely day
And it's mine
The most loneliest day of my life

And if you go - I wanna go with you
And if you die - I wanna die with you
Take your hand and walk away

Such a lonely day
And it's mine
It's a day I'm glad I survive


Délután rengeteget kerékpároztam Martinnal a faluban. Ettünk fagyit, ma ő hívott meg engem. Kibeszéltük a világot. :)
Néztünk South Parkot. x)

"LÉTRA A MENNYBE?! MELYIK AZ A FASZ?"
[KEPSZLOKK MR. GARRISON]

 

2006. július 9., vasárnap
pimas [#670] [1341chr] [1 hozzászólás]

Egy hónap

Egy hónappal ezelőtt ismerkedtünk meg Bíborral.

Reggel anyám elém tett egy feltöltő kártyát, hogy megesett rajtam a szíve. Mivel nem tudta, hogy vettem közben magamnak. De nem mondtam meg. x) Így most 6500 Ft körül lohol az egyenlegem. xD
A negyed 8-assal mentem (volna) teszkóba, hívott Hekkel, mert kiderült, hogy őt is beosztotta Laci. A negyed 7-es nem jött, így a háromeld 8-assal döcögtünk be. Kriszti is akkor jött, ígyhát együtt mentünk be kisteszkóba.

Kisteszkó szar. Frissárun voltam, és a többiek is velem voltak szinte végig (mondjuk ez jó volt). Voltunk 1 celsius fokos hűtőkamrában. Kaptunk teszkós munkapólót. :) Az utolsó két órában nem volt semmi de semmi konkrét feladatunk, így Krisztivel baszogattuk egymást, hülyéskedtünk. xDD Nagyonjó volt, na. :))

Utána mekdonálcoztunk Hekkellel. Végül alig maradt pénze buszra. x)
A fél 6-os szabadegyházira várva találkoztam Bíborral és Adrival (barátnője). Bíbor megvette Adri ajándékát, mert holnap lesz szülinapja, és persze voltak parkban is. Tehát drága asszonyom Ruszkival és társaságával töltötte az időt, amíg én dolgoztam. Szép. Mindenesetre nem igazán jogos, hogy pofázok, mert az utóbbi két nempublikus bejegyzéssel igencsak egálban vagyok Bíborral.
Holnap megyünk Balatonra tényleg, Adri is jön. Szerencsére Ruszki nem. :) :/

 

2006. július 10., hétfő
pimas [#671] [1505chr] [1 hozzászólás]

Balaton! Balaton? Balaton.

A 6.40-essel mentem be a Hippiparkba. Jöttek is nemsokára Bíborék. Bíbor és Adri. Reggel Bíborral elkövettük a nap egyetlen csókját. Azér' ez negatív-csúcs, nem?
A vonaton nem volt ülőhely, Bíbor és Adri leült a lépcsőre, nyitott ajtónál persze. Aztán egy kalauzféle lebaszott minket (bár szerintem jogosan).
Viszont az a kaller, amelyik kérte a jegyünket, az nagyon jófej volt. :D Esküszöm, még egy ilyen nincs! Hülyéskedett velünk, szidta a fogyókúrás kajákat... xD

A szárszói szabadstrand egész jó volt. Bár a vihar is elkapott minket, de nem volt olyan rossz.
Különösebb dolog nem történt. Bár az elég különös, hogy Adrival jobban elvoltam, mint Bíborral. Azaz Bíborral mindig csak ennyire tudunk egymásrahangolódni, de Adrival jól elhülyültünk. Bíbor mellett nem tudok teljesen önmagam lenni. Ezva'.

A vonaton visszafelé azért végig az ölemben ült, vagy hasonló. Odajött hozzánk két srác cigizni, mert a haverjuk nem szereti a füstöt. A csajokat látták csak, engem nem, nyílván csajozni jöttek, de meglátták Bíbort az ölemben. :) Egész jól elbeszélgettünk velük, kiderült pl. hogy az egyik ismeri a seregélyesi Fruzsit, Somogyi Robit, a másik meg Verebest. :D

Amikor a buszra mentünk, a Hippiparkban találkoztam TörökTomival.

"BALATON!
HURRÁ, NYARALUNK!"

[KEPSZLOKK PROSECTURA]

 

2006. július 11., kedd
pimas [#672] [675chr] [1 hozzászólás]

Hisztis

Reggel olyan hisztis voltam, mint már rég nem. Nem volt kedvem menni Dunaújvárosba allergiakontrollra-. Bal lábbal keltem, na. Ezzel jól felbasztam családom idegét...

Kaptam fizetést a június végi négy napért. 13 280 Ft, amiből lejött egy ezres regisztrációs díj címén, meg 50 Ft a banknak kezelési költség címén. Így 12 230 Ft áll a rendelkezésemre. Majd nyár végén megkísérlek venni belőle egy digifotómasinát. (Necces lesz)

Estefelé Tündével és Adrival bicikliztem, majd Tünde és én lementünk MTH-ra Davechez és Hekkelhez. 11-eseket rugdaltak nekem (igen, nagykapura). Nem volt könnyű dolgom, de azért vetődtem sokszor. 5 Heinekent nyertem Hekkeltől. :D

 

2006. július 12., szerda
pimas [#673] [835chr] [1 hozzászólás]

Káosz amigos

Hajnal 4-kor kelni... Uhm. 5 után a parkban már várt rám Kriszti. Kicsit kábák voltunk. :) Teszkó-... Megdöbbentő, hogy ha párhuzamos szorító akciós (mert most ilyen barkács cuccok az akciósak), akkor párhuzamos szorítót vesz a 75 éves néni is! És ez nem vicc, mert bár a rengeteg nézelődő javát 30-40 éves férfiak adták, de komolyan 75 év körüli nénikék is vettek ilyen barkács eszközöket. Hopp. A Varázsszó: akció.

Teszkó után Krisztivel mekdonálcoztunk, majd bementünk Káoszba, körülnézni. Utána - mivel Kriszti nem kapott szimatszatyrot - átmentünk Ciánkáliba. Ott kapott szimatot. Aztán visszarángatott még Káoszba, mert vett egy szegecses karkötőt. x) Hihetetlen csajszi. És végig csípkedett, meg csikizett, meg a nyakamba akaszkodott, meg lökdöstünk finoman egymást (utcai pogó? :D ).

 

2006. július 13., csütörtök
pimas [#674] [1744chr] [1 hozzászólás]

Kuti

Reggel hajmosi. Többet ilyet nem csinálok, mert majdnem bealudtam alatta. x)

A háromeld 9-es szabadival bementünk Fehérvárra sokan: Tünde, Fru, Davec, Hekkel és én. Mentünk Navigátorhoz (Fru bejelentkezett, meg egyebek), szívtunk friss levegőt, mentünk APEH-hoz (csak Fru, mert adókártyát csináltat, mi kint megvártuk), és plázáztunk.
Davec vett egy Nike labdát a Kutiban, de bementünk sok boltba nézelődni. Kedvem lett volna felgyújtani az egész kócerájt a csini divatos rucikkal együtt. Hekkel is így gondolkodott. x)
Volt haszna is annak, hogy ottjártunk: találkoztam Mariannal! 3 puszin és pár szón kívül nem tudtunk hirtelen örömünkben mit beszélni, de jó volt látni, és ő is örült nekem.

Háromeld 12-kor kimentünk Hippiparkba. Találkoztam Klaudiával és Csongorral, rájukbíztam kicsit a gitárom. Vettem Planet Waves pengetőt, szép zöld színben, 0.84-eset. Fender Heavy nem volt, pedig azt akartam venni. (Nem is írtam, hogy tegnap a sárosdi busz alá ejtettem, mert kirántottam a pénzemmel együtt a tárcámból. :/ )
Davecék megvárták Bíbor érkezését, mert kíváncsiak voltak rá, aztán mentek. Adri is jött az asszonnyal. Most nagyon jól éreztem magam, és úgy láttam ők is jól szórakoztak velem. Költöttünk egy dalt, Csak úgy a címe. :)
Jött Kriszti, adtam neki Prosectura-t. Most is basztattuk egymást. :) Úgy tűnt nekem, Bíbort kicsit zavarta is ez, mert többször ölelt, többször bújt. (Legalább visszakapta) Fél hatossal haza, itthon pedig...

...8-kor kimentünk Daveccel, Hekkellel. Vettünk kúton HB sört, de szar volt, és ők kapásból, én a felénél eldobtam. Beszélgettünk egy faszát az életcélokról, munkáról, családról, ilyesmiről. Ilyen jót még nem is dumáltunk. Úgyhogy ennek örülök. :)

 

2006. július 14., péntek
pimas [#675] [1835chr] [1 hozzászólás]

Eztmosthogy?

Nem emlékszem sokra az álmomból, de szerepelt benne Bíbor, valami volt a cigarettával is, és a legdurvább, hogy Krisztivel majdnem smároltunk, de mosolyogva elfordította a fejét.
Davec és Tünde azt mondja, hogy biztosan összejövök Krisztivel, mert ennyit SMS-ezünk. (Egyenlegem: 3680 Ft... no comment) Persze én hiába mondom nekik, hogy Kriszti csak barát.
Tegnap este (kb. 23h-kor) felhívtam, mert ezt írta: "Jólvan! Neked nem is mondom h jó8! Mérges vagyok rád! Vedd komolyan! >( ;(" Tudtam, hogy csak viccel, de sokat akartam írni, egy SMS nem lett volna elég, inkább felhívtam.
Aranyos-álmos hanggal mondta, hogy arra gondolt ezzel, hogy nem írtam vissza neki. x) A beszélgetés hátralévő részében:
K: Írj! Lécci! :)
P: Jó, írok. :)
K: De tényleg írj! Lécci! :)
P: Jó, tényleg írok. :)

Délelőtt kóruspróba, délután találkozás Bíborral és a többiekkel a Hippiparkban. Nem volt rossz, de különösebben jó sem. Ottvolt egy seregélyesi csaj, Tünde, akit a buszról látásból ismerek. Hozta a gitárját, meg az enyém is kéznél volt, így két gitárral nyomtuk a mjúzikot. 3-kor mennem kellett muttival ruhát vásárolni. Bíbor alig engedett el, bár ebben közrejátszott, hogy még akart gitározni. Hm.
Vettünk egy narancssárga Ego pólót, meg egy zöld, szintén Ego rövidnadrágot. Ezutóbbi annyira nem tetszik, de elmegy.
Hamiztam 4 sajtburgert. Hopp, kezdek rákapni. Pedig tök szar. :)
Este fociztunk egy jót, sokan voltunk, nők is. Az egyik (Edit) nagyon jól játszott, férfiakat megszégyenítő módon.


MOST PEDIG 11 NAPRA ELKÖSZÖNÖK BÉLOGOMTÓL, MIVEL HOLNAP ESTE 9-KOR INDULUNK FINNORSZÁGBA A VEGYESKARRAL! KINT ÍROM A NAPI ESEMÉNYEKET, ÉS VISSZATÉRTEMKOR POSTOLOK. ADDIGIS JÓ SEMMITTEVÉST A SEMMITTEVŐKNEK! :)

 

2006. július 15., szombat
pimas [#676] [585chr] [1 hozzászólás]

Bűntudat

Visszamondtam a ma délelőtti találkozónkat Bíborral, egy hazugsággal, miszerint rokonoknál leszünk. Nem tudom, pontosan miért, de nem volt kedvem találkozni vele-. Talán féltem az utóbbi két találkozás jó kicsengését? Mindenesetre most bűntudatom van, és nem csodálkoznék, ha ezzel a mai lépésemmel elvágnám magam előtte.

"LEGALÁBB TE LEGYÉL MEGÉRTŐ VELEM
CSAK EGY KICSIT HAGYJÁL BÉKÉN
CSAK EGY PERCRE FOGD BE A SZÁD
KÉRLEK, KAPCSOLD KI A TV-T
AZTÁN ODAFIGYELEK RÁD"
[KEPSZLOKK ALVIN ÉS A MÓKUSOK]

 

2006. július 16., vasárnap
pimas [#677] [508chr] [1 hozzászólás]

1. nap - Lengyel utcazene

Buszon alvás, padlón elfeküdve, ülésen elterülve. 19 óra utazás. Hopp.
A lengyel szállásunk egészen jó volt. Bementünk a belvárosba. Hülyéskedtünk azzal, hogy senki sem értett minket. x) Bementünk a boltba, Máté és Csecse vett óvszert. xD Odamentünk négy lengyel csajhoz a gumival, hogy could you help me to use this?. xDDD
Később Mátéval kiültünk két gitárral utcazenélni. Messziről kikerültek minket. Höhö. :) Lol. Egy csaj integetett csupán, de az is a távolból. x)

 

2006. július 17., hétfő
pimas [#678] [811chr] [1 hozzászólás]

2. nap - Estoria

Reggel 6-kor indultunk, és este - észt idő (+1 óra) szerint - 7-kor értünk a szállásra. A buszon, némi kártyázást leszámítva aludtam. :)
Tallinban szálltunk meg. A tengerben fürödhettünk volna, de mivel 20 fokos volt, nem merészkedtem bele. Edittel, Zsuzsival, Tinával és Zitával hülyéskedtünk.

A szálláson Buzz, Szabi, Tomi és én a kosárlabdázó észt srácokkal beszélgettünk angolul. Odáig mentünk, hogy üzleteltünk is velük! :) K.Zsuzsi, M.Zsuzsi, Szabi, Tomi és én fejenként 1 liter sört hozattunk. Nem volt olcsó, mivel éjfélkor már a Tallintól 20 km-re eső benzinkúton kaptak sört a szesztilalom miatt. A benzinköltséggel együtt 22 Euróért hozattunk 5-en. Viszont rendesek voltak.
Fél 3-kor mentünk be a szobába (tornaterem x) ), addig a Zsuzsikkal beszélgettünk kint.

 

2006. július 18., kedd
pimas [#679] [789chr] [1 hozzászólás]

3. nap - Rosella

A Rosella nevű komp vitt át minket Észtországból Finnbe. A hajó ügyesen fel volt szerelve mindennel, drága boltok tömkelege csalogatta az utasokat.
Helsinkiben egy kisebb városnézésben vettünk részt, megkukkantottuk a piacot és két dizájnos templomféleséget.

A szálláson végre főtt ételt ehettünk! :)
Van csocsó! :) Olival sorban arattuk a győzelmeket, míg SoósLaci és Gergő le nem gyakott minket. :P :)
Fociztunk csajokkal is. Egész jól ment, de elfáradtam.
Kaptunk palacsintát. :) És sütöttem én is egyet. Palacsintasütögetés után elmentünk fürdeni a közeli tóba. Buzz, Szabi és én, de találkoztunk Gusztival és Tomival, akik már ott voltak. Hideg volt a levegő. :)
A szállásunkon még kihasználtuk a szauna lehetőségét. Állat! :)

 

2006. július 19., szerda
pimas [#680] [722chr] [1 hozzászólás]

4. nap - Bevetés és házipálesz

A bőséges reggeli után elmentünk 10-kor próbát tartani a hollolai templomba. Kaptunk szerzetesi ruhát. x) Jól mutatok benne. :)
2-kor ebédeltünk, 5-kor indultunk fellépni. Az első bevetés... Nem volt rossz. Egy modern külsejű könyvtár előtt, majd 8-kor egy dizájnos étteremben léptünk "színpadra".
Este lementünk a tóra, ahol ittunk némi sört és Guszti-féle házipáleszt. Nyam-nyam. Én nem mentem be a vízbe, mert hideg volt a levegő és szerintem a víz is.
"Odahaza" szauna, tusolás, Csuitval hajat mostunk, és ökörködtünk a zuhanyzóban. xD

Éjjel Buzz-zal fél 3-ig beszélgettünk, főként egy mindkettőnknek meghatározó lányról. Tiszta Galánta. :)

 

2006. július 20., csütörtök
pimas [#681] [559chr] [1 hozzászólás]

5. nap - Lahti

A délelőtt jelentős részét a lahti-i sportcentrumban töltöttük. A múzeum nem volt különösebben érdekes, de voltak síugró-, lövész- és sílesikló-szimulátorok. A legérdekfeszítőbb talán az volt, hogy felvittek minket az óriásműlesíkló torony tetejébe.
3 órát kaptunk szabadfoglalkozásra. Buzz-zal, Szabival, Szilveszterrel és B.Imivel kerestünk egy szupermarketet és bevásároltunk. Később vettünk egy-egy vízipisztolyt Szabival. x)

Este volt egy fellépés, ezenkívül ma újra fürödtünk a tóban, szaunáztunk, és... És kész. :)

 

2006. július 21., péntek
pimas [#683] [819chr] [48 hozzászólás]

6. nap - Csintalanpicsa

11-kor felléptünk Lahtiban a Market Square-n, szerzetesi ruhában, dögmelegben.
Délután megnéztük a hollolai fellépéseink terepét, beálláspróbát tartottunk a templomban, aztán mentünk egy tóhoz.

A tó mellett két oldalon hegyek voltak. A vendéglátóink házához egy hosszú út vezetett, részben erdőn át. Gyönyörű volt, na. :)
Népzene szólt élőben, a szaunából egyenesen a 19 fokos tóba rohantunk. Yeah. :) Volt virsli, tea, csepegő eső. Kellemes volt.

Este sütöttünk palacsintát. Finom volt. Mindenki magának sütötte, de Szabi és én pár lánynak is csináltunk, a szép szemükért. :)

Éjjel elég feszült volt a hangulat az egymás melletti szobában alvók aludni próbálók közt, mert mindegyik a másikat tartotta hangosabbnak.

 

2006. július 22., szombat
pimas [#682] [1159chr] [szólj hozzá!]

7. nap - Hosszú nap

Ma tényleg egész nap felléptünk. Tulajdonképpen reggel fél 10-kor indultunk volna, de esett az eső, így megúsztuk 11 órás starttal. Ez plusz két óra alvást jelentett. Kéremszépen, ez derék.

Sok alkalommal sok helyen léptünk fel. Este a nagysátorban kaptunk egy elég fura négyfogásos vacsit, nem ízlett egyáltalán. Mariannal, a finn kísérőnkkel beszélgettünk sokat angolul. Jó összevonni a kellemest a hasznossal: nyelvtanulás és ismerkedés.
Szabi (a lány szemébe): Tudtad, hogy gyönyörűek a szemeid?
Én: Khm... I think I have to translate... My friend says: Did you know that you have beautiful eyes? x)

És ekkor kaptam egy sallert Szabitól. xDD
Fél 12-kor értünk a szállásra. Hopp.

ÉRDEKESSÉG: találkoztunk egy magyar faszival. Egy évet dolgozik kint, Finnországban. A beszélgetés kapcsán elgondolkoztam Magyarország jövőjéről... Reméljük a legjobbakat. :/

És! Este kaptam egy iszonyú hosszú SMS-t Bíbortól. :) A SIM-memória 35%-át elfoglalja. Örömömben felhívtam, 1 perc 51 mp-t beszéltünk. Nem volt olcsó, de megérte.

 

2006. július 23., vasárnap
pimas [#684] [381chr] [1 hozzászólás]

8. nap - Búcsú

Egészen 16 óráig szereplések töltötték ki az időnket. Akkor viszont búcsúvacsi volt a paplakban.
Illendő módon köszöntünk el a vendéglátóinktól, annyira, hogy a hosszú búcsú következtében kishíján lekéstük a busz kompját. Ugyanis a busz fél 8-kor ment át Tallinba, mi viszont 9-kor Rosella-val. A kompon vettünk csokit akciósan. Viszek haza Bíbornak ajándékba. :)

 

2006. július 24., hétfő
pimas [#685] [2377chr] [1 hozzászólás]

9. nap - Home sweet home

12:14 Ilyen korán még egyszer volt időm naplót írni az utazás alatt. A kompról egyenesen buszra szálltunk, és nekivágtunk a haza vezető útnak. Egészen hajnali fél 4-ig nem is lettem álmos, onnantól azonban igen. Viszont nem tudtam kényelmesen aludni, pedig még a padlóra is lefeküdtem.
Fél 11-kor megérkeztünk Suwalkiba, ugyanarra a lengyel szállásra, amelyen idefele is megpihentünk.

És most végre egy kis helyzetjelentés. A többség elment a városba, csak páran maradtunk itt. Szabi horkol néha-néha, de ezen kívül csend van. Leszámítva persze a papucsok csattogását a folyosó kövén, az ajtó nyikorgását, a lehúzott WC csobogását.
Végigolvastam a Krisztivel váltott SMS-eket. Jópofák. x) Remélem dolgozunk még együtt a teszkóban. (Vagy máshol)

Sok a morzsa az ágyamon. Még így is, pedig lesöpörtem. Alszom kicsit.

...este...
Este lementünk a szállás mögötti udvarra. Lent volt K. és M. Zsuzsi, Anna, Takács Dávid, meg még páran. Vízipipa is volt. Kipróbáltam. Bejött. :) Szilveszter és Szabi is szippantott belőle. Banános ízesítése volt.
Éjfél körül kimentünk a városba cigarettáért. Isti, a sofőr is velünk jött. Szabi, Buzz, Guszti, Szili, K.Zsuzsi és én. Visszaérkezésünk után nem sokkal újra elmentünk a városba. Mindkét Zsuzsi kezdett részegedni. Ekkor már csak Szabi, Buzz, a két Zsuzsi, a hozzánkcsapódott Csuti és én mentünk. Vittünk Olvi nevű sört, 8,5%-os finomság. Szívószállal ittuk.
Berobogtunk a városba a színpadhoz. K.Zsuzsi már rókahatáron émelygett. Nyugodt volt a város, kellemes hőmérséklet, felhős ég... Belefeküdtem a hamuba. Pff.
2-kor visszaindultunk. Fél 3-kor értünk a szálláshoz. Meglepetésünkre a kapu zárva volt, ígyhát az 1 méter 70 centis kerítés átmászására kényszerültünk. Höhö. :)
A hajnali 4 órára meghirdetett ébresztő miatt már nem feküdtünk le - amúgy sem volt célunk -, hanem zuhanyoztunk, beszélgettünk, kajáltunk, pakoltuk a cuccainkat.
Háromnegyed négykor (már világosodott) az ablakon kinézve az M.Zsuzsi és a táncos srác (Gábor) közti csók végét láttam. Hopp. A lány nem kicsit volt részeg. Pár perccel később a szobámból vittem le a nagytáskámat a buszhoz, a lépcsőfordulónál M.Zsuzsi nyakát szívta ki Gergő. Hopp-hopp! :) Na, de ez nem az én dolgom, viszont érdekes volt, és jópofa. Jópofa? Lol...

 

2006. július 25., kedd
pimas [#686] [548chr] [1 hozzászólás]

10. nap - Úton, útfélen

Egész napos utazás...
A nap történései közül nem is a tényszerű dolgok váltak érdekessé, hanem a lelkiek, a hangulat, az érzés, hogy búcsúzik a ballagó osztály. Igen, még lesz szeptemberben egy hétvége, ahol ez a kórus szerepel, de azután már nem lesz még egy - vagy ha mégis, akkor azután nem lesz, tehát egyszer, ha fáj is, végeszakad ennek.
És bár a búcsúzás fájdalmas dolog, mégis vidáman szálltunk le a buszról éjfél után 20 perccel Fehérváron. Függetlenül attól, hogy van, akit sokáig nem látunk viszont.
:/

 

2006. július 26., szerda
pimas [#687] [1062chr] [1 hozzászólás]

Otthon

Végre otthon... (Érdekes módon máris hiányzott kicsit a finnországi pezsgés.)
A negyed 1-essel bementem Fehérvárra, találkozni Bíborral. Kellemes volt, úgy érzem, tényleg hiányoztam neki, a csokinak nagyon örült. Kiderült, hogy aranyos vagyok. :)
Csongortól megtanultam pár Nirvana számot, mert Csutival tervezgetünk egy Nirvana-emlékzenekart. Csongort is meginvitáltam oda.
Ruszki is letekert a parkba. A legzavaróbb megmozdulása az volt, h tönkrebaszta az öngyújtóm. (Igen, némileg irónikus vagyok most.) Tibi rászólt egyszer, hogy ne molesztáld már a hölgyet!. (Bíbort.) Jófej ez a Tibi, ezt egy célzással tudattam is vele. Értette.

"KEVÉS AZ EMBER, SOK AZ EMBERSZERŰ LÉNY
SÖTÉT SZOBÁBAN ÉPP CSAK DERENG A LÁMPAFÉNY
AZ ÉLET SZÉP, CSAK TE VILÁG VAGY BETEG
MEGFERTŐZTE VALAMI AZ EMBEREKET"

[KEPSZLOKK QUIMBY]

5 után tekertünk Martinnal egyet a faluban.
Este Tündével ketten futottunk 2400 métert, közben meghallgattam a panaszait, és meséltem a finn útról.

 

2006. július 27., csütörtök
pimas [#688] [8128chr] [szólj hozzá!]

Siófok - Tihany utca 54.

Még most, indulás előtt pár rövid sorban leírom az előzményeket.
Eredetileg két napott töltöttünk volna Bíborral a Sport Beach-en, de ahhoz sátor is kellett volna. A miénket Adri (tesóm) elvitte magával madarásztáborba.
Ez nem lett volna akadály, maximum lementünk volna egyetlen napra. Viszont Bíbor az öccsével van unokatestvéreinél, tehát nem jön.
Ettől függetlenül megyek, Kriszti lent van, és unokanővérével fog várni 16:52-kor a siófoki állomáson.
Most pedig fürdés, és tűz. :)


3-kor találkoztam Buzz-zal a Media Markt-nál, eladtam neki 4000-ért az adatkábelem. Remélem ő több hasznát veszi, mint én. Elkísért a vasútállomásig, közben a szűkkörű "osztálytalálkozóról" beszéltünk, meg kéne már ejteni.
A vonat 17h után ért Siófokra. Kis telefonálgatás után megtaláltuk egymást Krisztivel, és unokanővérével, Annával. Első (és második) nézésre is úgy tűnt nekem, nem vagyok szimpatikus Annának. Később Kriszti elmondta, hogy mindenkivel ilyen először. Bevásároltunk a Plus-ban, vettünk négy dobozos Drehert (Anna nem szereti a sört, így fejenként kettő jutott).

Nagynehezen megtaláltuk a Beach Hause-t, és kiderült, hogy Kispál helyett Quimby lép fel, mert megcserélték a két zenekar időpontját. Pff... x) Busszal elmentünk Siófok-Széplakra, ahol Krisztiék nyaralója van. 18:50 körül értünk oda, a 19:20-as busszal Kriszti és én vissza is mentünk. Anna nem ismeri a Quimbyt (bár Kriszti sem igazán), így nem jött.

Kicsivel 9 előtt kezdődött a koncert. Elég gyér hangulat volt az elején, de voltak pergős számok (Parafenomén, Hoppá), amik tűzre öntött olajként hatottak. Krisztivel első sorban álltunk, megittuk mindketten a söreink, csápoltunk, ökörködtünk. :)
Azért... amikor egy hasamig érő srác cigit kért Krisztitől, akkor picit néztem...

A koncert után vettem egy doboz PallMallt, és két Heinekent. Egyet Krisztinek, egyet nekem. Leültünk egy padra, szekáltuk egymást. :)
Nem emlékszem pontosan, hogy ekkor vagy később, de odajött egy külföldi srác. Részeg volt, és elég nehezen ejtette az angol szavakat, így csak annyit értettem belőle, hogy szereti az összes magyart, és hogy nem ivott túl sokat, később azt mondta, hogy túl sokat ivott... xD Vicces volt. Adtam neki a sörömből, majd mosolyogtunk azon, ahogy továbbtántorgott.

Krisztire rendszerint rátört a futhatnék, néha alig győztem utolérni... :) Később a második Heinekenünkön (negyedik sör összesen) is túlléptünk, és akkor leültünk a fűbe beszélgetni.

"MA ÉJJEL SEMMI SEM OLYAN
MINT AMIKOR OLYAN, AMILYEN
SÉTÁL A HOLD A HÁZTETŐN
ZSINÓRON HÚZZA MAGA UTÁN A SZÍVEM"

[KEPSZLOKK QUIMBY]

6:28-as vonattal mentem haza. Az ablaküvegen koppant a fejem, erre ébredtem.
A nálam maradt Heinekent letettem a lánykolesz közelében egy virágos láda mögé. Lépek kettőt, az ablakból egy hang megszólít: miért tetted le azt a sört, testvér? Tök higgadt cigánysrác volt. Máris üzletelni akart (mobilok, olcsó feltöltőkártyák), majd mondtam neki, h nem érdekel, de a sörömet megihatja. Oda akartam adni neki, de már lejött addigra. Aztán pénzt akart váltani velem (csel1), de rábaszott, mert mutattam, hogy kőkemény 90 Ft-m volt a hazaútra. Utána, amikor már nagyon menni akartam megütögette mindkét zsebem. Kurvaannyát! Aztán aufwiedersehn, ő vissza a lakásába, én elfele.

A veszprémi buszon meg úgy bealudtam, hogy már elhagytam a leszállómat, és meg kellett kérnem a sofőrt, hogy tegyen le. Rendes volt, a megállni tilos ellenére lerakott. Huhh-. Ha később ébredek...
Hiába, nem aludtam 24 órája.

 

2006. július 28., péntek
pimas [#689] [1563chr] [1 hozzászólás]

Sorok között

Olvassunk a sorok között! Érdekes tud lenni.

Fura hangulat övezett ma. A tegnapi események kicsit felkavartak. Nem nagyon, nem vészes.
A legérdekesebb dolog az volt, hogy egy mélyreható beszélgetés során teljes terjedelmünkben térképeztük fel egymást. Egy embert ismertem meg eddigi életem folyamán ennyire mélyen, ő pedig a második. Átgondoltam azt a folyamatot, ahogy kinyíltunk egymásnak. Az pedig, hogy sírt, egyértelmű tetőpontja volt a belső megmutatkozásnak.

Az utána következő dolgok bizonyos logika szerint várhatóak voltak. Kiadtunk magunkból minden felesleges érzést, az érzés-hulladékokat, megtisztultunk, új erőre kaptunk. Ezután egy sajátos atmoszféra alakult ki, amiben a két, egymás előtt mindent felfedő, fáradt lélek a másiknál keresett vigaszt. És talált.

Az ész tudja, hogy a beteljesedés nem volt helyes lépés. A testnek jól esett. A szívnek még jobban. Az ész tudja, hogy bár nem volt helyes lépés, de gondolkodás nélkül újra belemenne, pedig arról is tudná, hogy az sem helyes.
Érdekes emberi kapcsolatra bukkantam. A lelki társ megfogalmazás akkor állná meg a helyét, ha nem történt volna meg a beteljesedés. Így viszont már testi társ is valamelyest. Az viszont tiltott gyümölcs. És igazán nem is akarja semelyik sem. Ám mégsem tiltakozott egyik sem.

A legfurább, hogy nagyjából minden úgy folytatódott, ahogy eddig zajlott. Nem beszélnek róla, nem firtatják, nem keresik. De jó is így.

 

2006. július 29., szombat
pimas [#691] [673chr] [1 hozzászólás]

Összefüggés

Hamarosan elköltözik ez a wenapló egy jobb, szebb helyre, Tura jóvoltából. Pontosat majd akkor, amikor megtörtént a költözés.

Az az érdekes, hogy néha megálmodja az ember, ami meg fog történni. Pontosabban lehet, hogy csak azt álmodja, amit legmélyebben szeretne, és meg tudja valósítani.
Nem mondom el, melyik közelmúltbeli álmom valósult meg, mert onnan könnyű lenne kitalálni, mi van a nempublikus részben. ;)

És hamár szóbakerült a nempublikus rész, a költözés után érdemes lesz visszaolvasni az utóbbi két nempublikus bejegyzést, mert egyes részei olvashatóak lesznek.

Ennyit az Olvasóimnak, akikről nem is tudom, vannak-e.

 

2006. július 30., vasárnap
pimas @ 00:05 [#692] [201chr] [1 hozzászólás]

"CSAK A CSEND MEG A ZAJ
NA AZOK IDEGESÍTENEK
MINDEN JÓ, CSAK A BAJ
NE JÁRNA ANNYIT IDE..."

[KEPSZLOKK LOVASI ANDRÁS (KISPÁL ÉS A BORZ)]

 

2006. július 31., hétfő
pimas [#695] [566chr] [1 hozzászólás]

Krisztivel mukáért

A negyed 9-essel utaztam Fehérvárra. Meglepetésemre Martin és Milán is azzal ment be, mert intézniük kellett egy csomó dolgot, és Budapestre is menni akartak.

Krisztin Prosecturás póló volt. :) Höhö. Mentünk Navigátorhoz, közben hülyéskedtünk (szokásos), és megint szétütötte a vállamat. x) Aú. Az fáj is.
A fél 11-es dunain Tündével jöttem haza. Egész fasza kis délelőtt volt.
A másik pedig, hogy szombaton Krisztinek névnapja van, és szerintem meglepem egy HappyTreeFriends-es kitűzővel. De aztán el ne mondjátok neki! ;)

 

• a fikció jogát fenntartom!
• ha nem tetszik, nem olvasod.
• nem neked írom, hanem magamnak.
• jó szórakozást!

BLOGKONTROL!


 név 
 jelszó 


1621 bejegyzés 
178 kiemelt (11.0%) 
 álom (4)  
 fotó (46)  
 mm_koncert (26)  
 okosság (36)  
 velős (27)  
 vers(féle) (8)  
 videó (9)  


2024 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 

2023 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2022 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2021 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2020 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2019 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2018 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2017 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2016 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2015 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2014 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2013 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2012 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2011 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2010 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2009 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2008 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2007 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2006 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2005 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2004 ARCHÍV!

07  08  09  10  11  12 


LINKEK!


Pimas saját blogja. Mer?! - http://pimas.dzsembori.hu/blog
Minden jog fenntartva! | pimas@dzsembori.hu