2007. augusztus 1., szerda
pimas [#988] [175chr] [1 hozzászólás]

Póker kontra

Most Balázséknál ültünk össze pókerozni. Két meccset játszottunk, egyszer 3., egyszer pedig első lettem, és Balázzsal játszottam a Head's up-ot. Jól éreztem magam.

 

2007. augusztus 2., csütörtök
pimas @ 01:30 [#982] [1491chr] [szólj hozzá!]

"MA MINDENKI ÉRZI
VAGY CSAK ÉN ÉRZEM ÚGY
HOGY MINDEN RENDBEN"

[KEPSZLOKK HIPERKARMA]


Este megint pókeroztunk. Az érdekesebb része a meccs utáni beszélgetés volt Domival, Edittel és Danival, meséltem EFOTT-ról, és tetszett is nekik.

 

2007. augusztus 3., péntek
pimas @ 23:00 [#989] [1622chr] [23 hozzászólás]

Lift

Tedd le most azt a nagy felesleget
Bárki elbírja, nem kell ez neked
Szokd a nagy helyet, a felhőkarcolót
A titkárnőt és az arany Marlboro-t
Lifttel közlekedj a mélygarázsba le
Családi képet tedd az irodádba be
Sportos skótzakó, Spriengfield, kurvajó
A fejlődés mindig fenntartható

Nagy ház nagy család, fajtiszta kutyák
Gyeptéglád van és kocsid is három
A koktélpartikon a sima talpadon
a szőnyegbe süppedsz egy sokadik lábon
Konferenciák, konkurenciák
Kompetenciák, konvergenciák
Közte nézz ide, fallabda, mibe, hogy
nem múlik el az egyesült álom?

A látszat, hogy simán jöttél
nem árthat, de a lelkeden mocsok
szárad, aki így nyer
az ne mondja nekem, hogy korrekt a rendszer
A Saab-ok, meg a milliárdok
csak álmok, itt felhőkarcoló nincsen
de egy szinten túl már közösülések vannak a liftben

Tedd le most azt a nagy felesleget
Bárki elbírja, nem kell ez neked
Fogd a részed és nézd az egészet
Esetleges vagy, esetleg nem érted
Tfor nem arat, Trumann lemarad
Vegas csak sivatag, Alaszka belefagy
Extra nagy profit, a Wall Street felnagyít
Olajkutakat és szabad légutat

Nem hogy leborulsz, de inkább kiborulsz
A pénzpiramisok előtt azt én kiáltom
A géped zakatol, az élet hanyagol
Téged kérnek majd mindenér' számon
Hogy vagy, elavult?
Kösz, jól, betanult, kissé finomult, proli barátom
Tiéd a világ, a nagy tőkét imádd
Nem múlnak el az egyesült álmok

     -Kaukázus-

 

2007. augusztus 6., hétfő
pimas [#990] [2898chr] [2 hozzászólás]

Házibuli Wellneréknél

Délelőtt ellátogattunk az Interfructba Csebo, Balázs és én. Nagybevásárlást tartottunk: 34 (!) db Becks', egy Gin, egy Napoleon Brandy és egy Johnny Walker Red Label... Orsi, Csebo nővére ült a pénztárban, és elég jól elhülyéskedtünk a többi eladóval is az alkohol mennyiségén...

Hazaérve takarítottunk és előkészítettük a bulihoz a terepet Daveccel és Dáviddal kiegészülve.
6-ra megérkezett Imi a buszával, és végülis egyből mentünk is Balázsékhoz. (Mi jöttünk elsőként) 7-kor Davec, Csebo, aztán később szép lassan mindenki megjelent.
"Leltár": Balázs, Dávid, Csebo, Davec, Györe, Dani, Laci, Attila, Edit, Tamara (Aba-napok), egy újonnan megismert lány - Regi, Gergő, Jenovai.
Eleinte nem volt nagy mozgólódás, de egy társaság elkezdett Részegedj okosan!-t játszani, és utána már faszán bepörgött mindenki. Gyakran mászkáltunk be tombolni a jobbnál jobb zenékre, de kint is zajlott az élet. Dumáltunk, hülyéskedtünk, fényképeztünk - és én személy szerint nagyon jól éreztem magam. (Pláne, hogy még ha bennem is volt pia, mégis a társaság egyik legjózanabb tagjaként figyeltem az eseményeket x) )

Akadt viszont egy gond. Imi is eléggé betöltött, de Davec még jobban. És mint tudjuk, ha Davec bepiál, akkor kitör belőle a faszkalap-kötekedős énje. Egy alkalommal (amikor Dáviddal mentek le a Fagykába) Imi az udvaron feküdt, Davec pedig belerúgott és pofázott. Odamentem hozzá és eltereltem a témát, de amikor visszaért és Imi Balázs szobájában feküdt az ágyon, Davec megint belekötött. Még korábban szóltam Lacinak, hogy ha gáz lenne, akkor segítsen kicsit. Ennél az alkalomnál épp ott állt a közelben Laci, és - le a kalappal előtte! Davec megint megrúgta az ágyon pihenő Imit (!), Laci pedig a következő pillanatban megfogta és a kanapéra vágta Davecet. Kivezettük onnan, és kint elmagyaráztuk neki, hogy ilyet ne csináljon többet.

Be a házba, ki a házból - avagy evolúció

Később én is lementem Daveccel és Dáviddal Fagykába, ők nyerőgépeztek is, meg Davec részegen a pultoscsajjal akart haverkodni. :) Hoztam két West-es hamutálat a vicc kedvéért (meg mert ittam eleget ehhez).
Visszaérve a házhoz már fél 2 körül lehetett, ha nem több. A többség már kijózanodott, Balázs és Csebo bealudt, mi pedig hajnalig (fél 5-ig) beszélgettünk még a piknikben, Suha Marci is bejött.
Jenovai és Imi a TV előtt aludtak el, Davec, Dávid és én pedig Balázs szobájában kerestünk helyet magunknak.

10-kor ébredtünk, 11-ig kb. semmit nem csináltunk, csak felmértük a helyzetet. Gyorsan rendbetettük a lakást és az udvart, majd punnyadtunk kb. 1-ig.
Régen voltam ilyen jól összehozott buliban.

 

2007. augusztus 8., szerda
pimas [#991] [1125chr] [szólj hozzá!]

Lajos elborul

Este pókereztünk egyet Balázséknál, majd lementünk Hekkel, Balázs és én Fagykába, hogy ott kártyázzunk. Mindkét partiban második lettem, ami jó.

Hanem hogy Balázséktól hazafele biciklivel mekkorát sikerült borulnom... Én hülye siettem, tekertem, mintha muszáj volna, és lecsúszott a jobb lábam, a kerékpár kibillent egyensúlyából, és mintaszerű ívet leírva egy szemhunyás alatt az árokban kötöttem ki - (mindezt színjózanul hoztam össze). Az eredmény:
- kiszakadt a kedvenc kockás nadrágom
- az überfasza napirajzos (fehér) pólóm csupa fű és föld
- megsérült az EFOTT-os karszalagom
- a jobb térdem alatt hatalmas, vérző horzsolás, lábszáram végig, és alkarom is horzsolt
- a bringa kormánya elferdült, az első kerék kattog, a hátsó fék gyakran befog
Annyira mérges lettem magamra, hogy ekkora balhere hogy tudok lenni... Gratulálok, fiam, Lajos...

Viszont kétségtelenül érdekes és elgondolkodtató, hogy egyik pillanatban még az utat látom és érzem, hogy baj van, majd a következő képkocka, hogy a bicikli rajtam, orrom előtt fűszál, és fáj a jobb felem.

 

2007. augusztus 10., péntek
pimas [#992] [3411chr] [1 hozzászólás]

Hannával II.

7.45-kor értem Hartára, Hannám már ott várt és útközben sokat viccelődve mentünk a Dunára. Voltak lenn sátrazók, meg egy faszi a kutyájával. Kaptam egy bögrét és egy plüss-valamit a kedvesemtől. :)
A faluba visszatérve a pizzásban ettünk egy-egy hamburgert, majd hazamentünk pihenni.

Mielőtt kimentünk volna a faluba, aludtam egy keveset. Asszem 5-kor találkoztunk Agátával és Turival a sarkon, majd mentünk Dórihoz, onnan pedig Katához, aki kihozta Fifit, a kiskutyáját. Vicces eb, ijesztegette a macskákat, meg minden tipikus "kutyás" dolog a vérében van. Lesétáltunk a Duna partra, a sörkertben Turival megittunk egy-egy sört, aztán 8-ra hazaértünk vacsorázni. Utána még lepihentünk háromeld 10-ig, majd kiugrottunk a faluba.

Amint elindultunk, elkezdett esni. Yankeebe néztünk le először, Panda, Fruzsi meg három idegen ült hátul, Julika a pultosokkal dumált. Átnéztünk Kocsmába (mivel Turáék ott pókeroztak). Kezet fogtam Turával, Fecóval, majd nyúlnék már nem is tudom, kihez, mikor levertem egy poharat... :P Mindenki nézett a ki ez a vadidegen faszkalap? tekintettel, hamar olajra is léptünk.
Pizzásban is jártunk, de visszatértünk Yankeebe. Fruzsi akkor már nem volt ott, az "idegenek" pedig mentek el, tehát Pandával hármasban beszélgettünk. Hannám álmosan ücsörgött, majd jött Turi és Julika is csatlakozott. Ettünk chilis csokit, csocsóztunk és fárasztottuk egymást - tehát egész jó volt a hangulat. (Függetlenül a rendszeres áramszünettől)

Valamikor éjfél körül hagyhattuk el a helyet, Vendéglőben csak pár percet időztünk, amíg jött velünk Tura-. Pizzásban ültünk le, Tura kicsit ittas volt, de épp csak annyira, hogy vicces legyen. (Panda nem vette poénra) Kacsáék ültek a közelünkbe, elvoltunk egy kis időt, majd hazafelé vettük az irányt.

 

2007. augusztus 11., szombat
pimas [#993] [885chr] [1 hozzászólás]

Öszöd-projekt, 0. nap

Hannámtól délután utaztam haza, az addig eltelt időt pihenéssel és andalgással, egymással töltöttük igen kellemesen.
Fél 7-re értem haza, 7-kor beszéltem Dáviddal, és elújságolta, hogy a 22.59-es vonattal lemehetnék Balatonöszödre vele Laciék víkend házába - Laci, Balázs és Gergő már ott vannak.

A legnagyobb ellenségünk, az eső kitartóan zúdult az égből, majd mikor 22.10 körül találkoztam Dáviddal a Piac téren és elindultunk a vasútállomásra, elállt. A vonaton rengetegen utaztak Siófokig, sok diszkós arc. A siófoki állomás a rengeteg leszállóval átalakult állatkertté...
Siófoktól 'szárszóig szinte üres vonat közlekedett.
Balatonszárszóról egy szép (félórás) gyaloglással (szakadó esőben) eljutottunk Laciék házáig, ittunk sört, zenét hallgattunk, történeteket meséltünk (sírvaröhögésig), majd bealudtunk a kanapén, sokan.

 

2007. augusztus 12., vasárnap
pimas [#994] [505chr] [1 hozzászólás]

Öszöd-projekt, 1. nap

Fél 11-kor keltünk. Balázzsal elmentünk (esőben) boltba, Balatonöszödre. Vasárnap a helyi bolt zárva tart. Anyjukat. Átmentünk 'szemesre, bevásároltunk konzerveket és kenyeret. Mindezt másfél óra alatt...
Kártyáztunk (makaó), majd egyet pókereztünk is. Gergő hazament a 15.39-es vonattal ügyintézés miatt.
Este bepakoltuk az összes sört két táskába és kiültünk a Balaton partjára. Elég gyorsan kivégeztük a malátaleveseket egy jó beszélgetés alatt. Éjfél után feküdtünk le-.

 

2007. augusztus 13., hétfő
pimas @ 23:00 [#995] [475chr] [1 hozzászólás]

Öszöd-projekt, 2. nap

Egész korán (9 körül) ébredtünk, kártyáztunk, aztán Balázzsal mentünk boltba - megint - Öszödre... Hiba volt, 11.50-re értünk oda, és 11h-tól 14h-ig ebédszünetet tart az eladó... Fak, mehettünk megint 'szemesre. Röhej.
Így viszont darástésztát ettünk ebédre, ami után összepakoltunk, rendet tettünk, kártyáztunk, majd Laci anyuja lehozta a furgont és hazarepültünk.
Az új Völgyhídon is átmentünk. Váó.

 

2007. augusztus 14., kedd
pimas [#996] [451chr] [1 hozzászólás]

"Accident happened" II.

Ma:
- vittem Davecet Pető Simsonján.
- lefújtuk feketére az Öreg első felnijét, küllőit, első sárhányóját és villáját, majd...
- ...ahogy várható volt, kidurrant a hátsó kerék, szerencsére nem menet közben.
- baleset történt az utcánkban, egy fehér Lada Samara sofőre valószínűleg elaludt, és Simonék előtt beletrafált egy villanypóznába. 21.30 körül elment az áram, mert akkor állították helyre az oszlopot.

 

2007. augusztus 15., szerda
pimas [#997] [773chr] [3 hozzászólás]

Házi studio próba

Délután felvettem két gitársávot, hogy ha már elhatároztam, akkor legyen is foganatja. Akusztikus gitárt rögzítettem a gépre csatlakoztatott mikrofonnal, de túl sok zaj hallatszódott, és nagyon torz lett a gitárhang. (Holnap újra próbálom, de egyenesen a gépre csatlakoztatott elektromos gitárral, hogy a zajokat kiszűrjem).
Amúgy a két sáv összemixelése egész jól sikerült, rosszabbra számítottam.

Este Fagykában pókereztünk, és megnyertem a nyolc fős meccset (+3000 Ft). Jól esett, nem is szálltam be több partiba.


És! Ezúton is szevasz! :) Krisztának Angliába, ha olvasod! :) Nézzél Napirajzot!

 

2007. augusztus 16., csütörtök
pimas @ 03:05 [#998] [920chr] [2 hozzászólás]

Térkép

Tökvéletlenül ráakadtam, hogy tavaly augusztusban csináltam egy érdekes térképet, és mivel azóta új városok kerültek fel, így a poén és a nosztalgia kedvéért újra megcsináltam. x)

különösebb komment nélkül

"LEGYEN ÚGY, AHOGYAN ELKÉPZELTED
PONT ÚGY, AHOGY MINDIG VÁRTAD..."

[KEPSZLOKK HIPERKARMA]


Délelőtt Balázséknál szereltük szerelték (Balázs és Davec) a Babettát, a gumicserével szórakoztunk, rossz volt nézni. Délután Balázs apja teljesen helyrepofozta a gépet, még az alapjáratot (stb.) is beállítottuk, külsőleg is bütyköltük.
Este házistúdióztam, rögzítettem egy gitársávot elektromossal, de valami kontakthibás, és egy idő után "ráz" (csipked) a gitár. :/ Ez akadályoz csak a hatékony előremenetelben. Kurva bosszantó-.

 

2007. augusztus 18., szombat
pimas [#999] [2290chr] [3 hozzászólás]

Mitjó'vanjó'van?!

Ilyen hülye éjszakánk is régen volt már.
8-kor Hekkel, Csebo, Balázs és én leültünk Fagykában és hamar el is kezdődött a pókerparti, Davec is lejött, de hamar ment is haza, Dávid pedig nézte a kártyapartit. Amúgy második lettem.
11-kor hazaindultunk (azaz Balázsékkal mentem én is, mert a biciklim náluk pihent). Balázs és Csebo tényleg haza is tértek, Dáviddal mi ketten azonban visszamentünk a centrumba - csak úgy, ok nélkül.

A parkból vissza kellett sietni, mert a mobilomat a Fagyizóban felejtettem. Szerencsémre Hekkel eltette nekem.
A buszmegállóban aztán Rékába és Domiba botlottunk. Réka rendelt a fagykából: 4 doboz mentolos Multit, egy öngyújtót, két kólát és nekem egy Heinekent hoztam kérésére (attól tartott, neki nem adnak cigarettát).
Kisvártatva Hekkel is megjelent, majd fél 1 után nem sokkal elindultunk mindannyian a kútra. Ekkor ittam az ötödik söröm, plusz Réka vett pezsgőt és Hekkel egy üveg Napoleont (!).
Visszatértünk a centrumba, majd elindultunk ismét a fagyizóhoz, mert Réka egy üveg Martini-t szeretett volna venni. Megvettük neki, fagykában pedig Danival találkoztunk.
Az óvoda előtt az emlékmű közelében leültünk a fűbe, a két lány, közülük is Réka eléggé illumált állapotba került, mondhatni vicces volt... :)

Dani és pár fehérvári ismerőse megérkezett, majd utánuk nem sokkal jött valami Jankó nevű H.V.CS a kíséretével. Odament Danihoz, merthogy szerinte Dani bemutatott neki az utca másik oldaláról (eleve nem volt ott). Dani tagadott és valamennyire visszaállt a srácnak, aztán jött Bóza és... A végeredmény egy hatalmas balhé lett, az egyik fehérvári csajt a földre lökte Bóza, Dani pedig kapott rendesen. Jellemző módon miután "lerendezték" a dolgot dagadó mellel elsétáltak a helyszínről. Faszt a seggükbe, abba.

Dani hívta a rendőröket, akik sok érdembeli dolgot nem csináltak, mondhatni, semmit. Felvettek egy jegyzőkönyvet és tanácsolták, hogy Dani fáradjon be az ügyeletre - de a srác kérésére sem vitték be.
5-kor, világosodással jutottam haza.

"NA JÓLVAN, MEGYEK MÁR, IGYEKSZEM
ILYEN BUNKÓKKAL ÚGYSE VEREKSZEM..."

[KEPSZLOKK ALVIN ÉS A MÓKUSOK]

 

2007. augusztus 19., vasárnap
pimas @ 18:40 [#1000] [524chr] [7 hozzászólás]

Kihallgatás

"Hajnali" 11-kor arra ébredtem, hogy csörög a szobában a vezetékes telefon. Felvettem, a rendőrség volt az, behívtak délutánra tanúként kihallgatásra. Egyeztettem Domival, hogy mikor/hol találkozzunk, és negyed 4 körül a Zichy Liget túloldalán lévő kapitányságon lezajlott a vallomás. Dani apja, az ügyvéd Géza is jelen volt, plusz DomiAnyu. Nem izgultam, két óra leforgása alatt mindhármónkat kihallgatták a zsaruk, majd mehettünk haza.

Egy kis para van bennem, dehát csaknem keresnek meg Bózáék.

 

2007. augusztus 20., hétfő
pimas [#1001] [1238chr] [szólj hozzá!]

Jövedelmező a póker-biznisz

Napközben beszéltem Dáviddal, Balázzsal és Daveccel az ügyről. Davec (akinek Hekkel mesélte az esetet) szerint kihúztam a gyufát, Hekkel pedig állítólag beszélt Bózával, és ne kerüljek a szeme elé
Dáviddal délután elindultunk focizni, de előtte beugrottunk Somogyi Robihoz beszélni vele - nem volt otthon. Majsai (az a srác, aki Bóza mellett a másik elkövető) akkor biciklizett haza fagykából, Dávid megállította egy szóra. (Fel se ismertem a gyereket). A srác eléggé leszarja, nem fenyegetett meg, gyakorlatilag majdnem hogy elpoénkodtuk vele a dolgot.
Bózával még nem találkoztam, de nem hinném, hogy laposra verne. Max. feljelentem. ;)


Este kimentünk kútra. Elkapott minket az eső, de végülis nem áztunk el. SuhaJani is beült közénk, végülis rá is igaz, hogy a zord (kigyúrt) külső egy rendes embert takar. Hekkel is megérkezett, majd mentünk Fagykába. Majsaival itt is találkoztunk, de továbbra se volt semmi probléma. Egy idő után leültünk pókerezni hajnali 3-ig két partit játszottunk, és mindkettőt megnyertem (+3500 HUF).
Eddig hatszor játszottam a Fagyizóban, három első és három második hellyel büszkélkedhetek (pénzt még nem buktam itt). Jágeci.

 

2007. augusztus 22., szerda
pimas [#1003] [319chr] [1 hozzászólás]

Mindenért szólnak

(Mostanság ritka, hogy egy nap két bejegyzés, de most elüt a két dolog egymástól.)
Az imént (23-án hajnal 2-kor) értem haza, Dáviddal és Balázzsal kint boroztunk a felső buszmeg.-ben. Ott állt a Babetta is. A rendőr pedig megállt, felírta az adatainkat, az alvázszámot, ilyesmi. Ez már röhejes. :)

 

2007. augusztus 22., szerda
pimas @ 16:49 [#1002] [233chr] [2 hozzászólás]

"Sosem voltam egyedül"

Hajnali fél egykor kiötlöttem egy szép akkordmenetet, és az imént be is fejeztem teljesen a zenéhez írt szöveget. Ilyen sikerélményem régen volt már, ráadásul kivételesen 100%-ig elégedett is vagyok a munkámmal.

 

2007. augusztus 23., csütörtök
pimas [#1004] [1422chr] [1 hozzászólás]

Hanna nálunk

Sajnos már pár nappal később írom ezt, így kicsit felületesebb lesz.
Reggel jött Hanna, hazaugrottunk, majd kisétáltunk a tópartra.

Délután kétszer is egyedül kellett hagynom Hannám, amíg elrohantam Györéhez és Balázsékhoz.
Este Balázséknál kezdtünk, majd onnan mentünk Dáviddal, Cseboval és Balázzsal Györéhez. A buli elég lassan indult be. BorbélyReniék, Attila lányismerősei is jelen voltak.
Hannám kicsit rosszul lett, úgyhogy egy ideig elég feszült voltam, de hál'istennek rendbejött.
Dávid hazament, mert Edit megint felhozta Dani esetét, és továbbra is azon lovagolt, hogy miért nem álltunk oda. Ebből akadt még probléma, aztán elsimult a dolog - mivel (majdnem) mindenki lerészegedett. Végülis jó buli volt, csak sok körülmény befolyásolta. Fél 1-kor eljöttünk Hannával.

 

2007. augusztus 26., vasárnap
pimas [#1005] [765chr] [1 hozzászólás]

Hülyeste

Ilyen végeláthatatlan éjszakám-hajnalom se volt mostanában nemrég volt - na de ennyire...?
Balázzsal és Dáviddal kúton ittunk egy sört, majd Dáviddal (innentől Datyóként is szerepelhet) lenéztünk Fagykába, ahol Hekkellel és Csikivel pókereztünk. Nem egyet. Nem kettőt. Végülis nemtudom, mennyit (kb. 4-5), de kettőt nyertem. És gyakori volt a könnyezve röhögés.
Ezt 27-én 7.53-kor írom, talán háromnegyed órája vagyok itthon.

"CSAK AZT NEM TUDNI
HOGY TE MI A FASZÉR' JÁRSZ EL SZÓRAKOZNI
HA ALSZOL SZINTE EGÉSZ VÉGIG
CSAK AKKOR KELSZ, MIKOR A PULTBÓL KÉRIK..."

[KEPSZLOKK HIPERKARMA]

"...EZ A HELYZET, EZ CSAK A LÓVÉT NYELI..."

 

2007. augusztus 27., hétfő
pimas @ 08:31 [#1006] [804chr] [4 hozzászólás]

Agyar Gárda

Ugyan nem akarok politizálni, de ebből még lehet bőven bajunk. Egyértelmű, hogy a Fidesz még több szimpatizánsra akar szert tenni azzal, hogy támogatja a (M)agyar Gárdát (ergo a hungaristákat), akik ráadásul hivatalból utálják Gyurcsányt (aki szintén megéri a pénzét...)
Én így látom.
Egyébként egyik kutya, másik eb.

"Tényleg úgy látod, hogy meg kell menteni a magyarságot? Ha arra gondolsz, hogy lehetne jobb Magyarországnak, vannak más megoldások is. Például lehetne rendesen tanulni, dolgozni, felnevelni a gyerekeket, és megnevelni a politikusainkat. Ez persze nehezebb, mint gárdát alapítani."
és még ha elfogult is kissé a cikk, ebben a pár sorban egyet kell, hogy értsünk.

 

2007. augusztus 28., kedd
pimas [#1007] [573chr] [4 hozzászólás]

Nem hivatalos osztálytalálkozó

Délután 5-kor találkoztunk a suli előtt. Tizenhárman jelentünk meg, Stefi, Zsani, Simi és Cintia nem tudott eljönni. Beültünk a pizzériába, ettünk-ittunk, fotókat nézegettünk, röhögtünk, dumáltunk, majd elindultunk a kútra és szépen szétklikkesedtünk. Ettől függetlenül azért jó móka volt, megérte megszervezni.


 

2007. augusztus 29., szerda
pimas @ 18:43 [#1008] [256chr] [szólj hozzá!]

Kriszta reunion

Kriszta hazajött Angliából, így ennek örömére meg is beszéltünk egy találkozót. Semmit sem változott, tök bírom. :) Beszélgettünk kb. 3 órát, azaz kicsivel többet is. Ettünk szőlőt, hülyéskedtünk. Szóval jó volt újra látni, már hiányzott. :)

 

2007. augusztus 30., csütörtök
pimas [#1009] [487chr] [1 hozzászólás]

Tankönyvekért

Krisztával találkoztam a Halesz parkban, és mentünk a suliba a tankönyvekért. A budai úti MekkDonálc mellett elhagyott minket Barni Simsonnal.
A suliban találkoztunk pár osztálytárssal, beültünk a termünkbe, elvoltunk.
Krisztával sétáltunk még a városban, leültünk az Országalma közelében, és... röhögtünk. :D Mindenen, mindenkin.
(Közeledik egy kb. 2-3 éves kisgyerek.)
K: Juj.
Én: Ne félj tőle, acélbetétesben vagy.

x'D

 

2007. augusztus 31., péntek
pimas [#1010] [847chr] [1 hozzászólás]

Csókakő-projekt, 1. nap

Balázzsal és Cseboval utaztunk ki délután Csókakőre, Balázsék weekend-házához, ahol Balázs szüleivel "nyaraltunk" a Csókakői Várnapok alkalmából. A móri buszon találkoztam Hadnagy Nórival. :)
A délután folyamán hárman beosontunk egy, a hegyi út legvégén álló, elhagyatott házba, hogy Zsolti bá'-nak hozzunk pár bakelitlemezt.

Ettünk finom pörköltet rizzsel, nassoltunk szőlőt.
Este lementünk az alsó kocsmába, Éva asszonnyal és Zsolti bá'-val billiárdoztuk, benyeltünk az est folyamán 5 üveg sört. Az út hazafele vicces volt...

 

• a fikció jogát fenntartom!
• ha nem tetszik, nem olvasod.
• nem neked írom, hanem magamnak.
• jó szórakozást!

BLOGKONTROL!


 név 
 jelszó 


1621 bejegyzés 
178 kiemelt (11.0%) 
 álom (4)  
 fotó (46)  
 mm_koncert (26)  
 okosság (36)  
 velős (27)  
 vers(féle) (8)  
 videó (9)  


2024 ARCHÍV!

01  02  03  04  05 

2023 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2022 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2021 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2020 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2019 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2018 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2017 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2016 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2015 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2014 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2013 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2012 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2011 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2010 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2009 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2008 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2007 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2006 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2005 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2004 ARCHÍV!

07  08  09  10  11  12 


LINKEK!


Pimas saját blogja. Mer?! - http://pimas.dzsembori.hu/blog
Minden jog fenntartva! | pimas@dzsembori.hu