2007. január 1., hétfő
pimas [#816] [128chr] [1 hozzászólás]

Új nótába kezdünk

Este átjött hozzánk Tünde, és megittuk a megmaradt Törley-t. Elmesélte, milyen volt a szilvesztere és netezett.

 

2007. január 3., szerda
pimas @ 17:58 [#817] [889chr] [szólj hozzá!]

Mindenre van magyarázat

Így arra is, hogy Laura miért nem várta meg reggel azt a kb. másfél percet, amivel később ér be az én buszom.
Beszéltem egy rövid-kellemeset Évával, mert Quimby óta alig találkoztunk. BUÉK-ot is csak most vágtunk egymáshoz. ;)
Zsuzsival és a perkátai csajszival, Dórival mentünk a pályaudvarra kórus után. A buszon (milyen meglepő) találkoztam Laurával. Nézett rám a szép szemeivel, és mondta, hogy majd (tehát ha nem lesz vele a huga) elmondja, miért nem jött szilveszterezni annak ellenére, hogy akkor reggel (amikor megkérdeztem) még állította, hogy jön; és hogy miért nem várt meg ma. Kíváncsian várom.
`Neharagudj`-jal és szájrapuszival vált el tőlem.

"LEGYÉL SZÍVES, NE KEZDD EZT
TE SEM TUDOD, MIHEZ KEZDJ ABBAN A NAGY JÓDOLGODBAN
AMID VAN..."

[KEPSZLOKK HIPERKARMA]

 

2007. január 4., csütörtök
pimas @ 17:24 [#818] [2361chr] [1 hozzászólás]

Kurt Cobain naplója

Kölcsön kaptam Cobain úr naplóját! Nagyon komoly. Olyan dolgokat is leír, amiket egy átlagos ember nem tudna még végiggondolni sem.

Reggel kimaradt a tesióra. No comment.
Imivel ma is kétszer előfordult, hogy teljesen sírvaröhögésig fajult az egyszerű nevetésből kiinduló, unreverzibilis folyamat. Eléggé készen voltunk a végén...
Osztályfőnök pedig lebaszta az egész osztályt, hogy nagyon leengedtünk, és fegyelmezetlenek is vagyunk. Kiemelte Szilvit, Fruzsit, Krisztit, Imit és engem, hogy sokat beszélgetünk, emellett Imit és engem a tehetségünkkel, és a vele fordítottan arányos szorgalmunkkal szivatott. A legledöbbentőbb mondata az volt, hogy nekünk majd egyszer családot is el kell tartani... Hű, mondom, oké, te tudod, de az még odébb van.
Rendben, én elismerem, hogy a tudás, a műveltség mind-mind olyan dolog, amit ebben a külvilágra és tudásra fogékony korban kell megszereznünk, de mikor éljük ki magunkat, ha nem ekkor? Ugyanis felnövünk majd, és jön a meló, a család, és már nem ficánkolhatunk, ahogy a hal a vízben. Persze, meg kell találni az arányokat. Igyekszünk.
Érdekes, hogy miként a nyakam sem akkor fáj, amikor a koncerten a headbang igénybe veszi, és ahogy az alkohol sem akkor üt, amikor legurul a torkon, valószínű, hogy később mi is bölcsen állítjuk az akkor ifjúságnak, hogy ebben a korban kell okosodni - de a mindenkori ifjúságnak csak egy nagyon minimális része fogja ezt felfogni, és - lássuk be - csak még minimálisabb része fogja ezt megbánni.

Délután voltam a parkban, ezévben először.. :) Találkoztam Adrival (Greeny, nem a tesóm), tőle kaptam a könyvet - és Csongorral, akivel eltökélten belekezdünk a zenekar létrehozásába.

"MOST ISTEN FEKSZIK AZ INTENZÍVEN
BÁMUL MAGA ELÉ
ORRÁBÓL CSÍKOS SZÍVÓSZÁLAK
LÓGNAK A FÖLD FELÉ..."

[KEPSZLOKK QUIMBY]


(Körülnéztem, hogy milyen programok várhatóak az első félévben az ex-Base-ben, és elkerekedett a szemem. Igen, pozitív értelemben. Vázolom:
02.16.: Junkies
03.10.: Emil.RuleZ!
05.04.: Fürgerókalábak (INGYEN)
05.05.: Kispál és a Borz
05.19.: Hiperkarma [a Hiperkarma honlapján szerepel az időpont, a Fezenklub.hu-n még nem]
Koncertben nem lesz hiány. x) )

 

2007. január 5., péntek
pimas @ 15:52 [#819] [545chr] [szólj hozzá!]

Orosz filmesek

Voltam parkban, és nagyon jó társaság gyűlt össze, tisztára, mint nyáron. Biztos ezt a jó hangulatot vették észre azok a filmesek, akik egy tévés kamerával (tehát nem kézi, hanem "talpas" készülékkel) odajöttek hozzánk, hogy rögzítsék, amit csinálunk. Én kommunikáltam velük, mert oroszok voltak, és angolul kérdeztek. Marci gitározott nekik a kamerába. :)

Nem tudom, hogy van ez, de hiányzik Laura. Jelezhetne már, nem tudom, hogy most csak játszik velem, vagy miután megszerzett magának, kicsit "megnyugodott", lazít. :/

 

2007. január 6., szombat
pimas [#820] [2923chr] [23 hozzászólás]

Arc poetica

(Ezt még 5-én este 23.00-kor írom, de egyrészt mindjárt 6-a lesz, másrészt nem akarom az 5-i bejegyzés egységét megbontani)

Először is szól a Hiperkarma (mármint a dal), és már megint azt érzem, hogy ilyet nem lehet írni, miként a Minden álmom sem létezik, a Mire megtanultam, a Csend meg a zaj sincsen, ezeket csak én generálom magamnak, hogy ihletet merítsek, és hogy ezekbe ültessem az elérhetetlen célt, hogy valahogy így kellene megfogalmazni a dolgokat, az érzéseket.
Azzal akartam kezdeni, hogy jelenleg a Kurt Cobain napló hatása alatt vagyok, nagyon fog, mint a hülyegyerek zsírkrétája. Szívom magamba a gondolatokat, és értem, vagy igyekszem teljesen megérteni. Többnyire sikeresen.

És itt van az is, hogy Laura az istenért nem bír egy kurva visszahívós SMS-t küldeni, pedig nekem még az is elég lenne.

Fázom.
Szóval, a művészetről pár gondolatot. A művészetnek az én felfogásomban az örökítés, a továbbadás a lényege, a mozgatója. Magamnak nem lehetek művész, mert én mindig átérzem, amit gondolok, ahogy gondolom, de hogy másnak ezt átadjam, ahhoz már kell a művészet.
És itt van egy másik fontos dolog: a művészet nem feltétlenül hivatott a gondolatok átadására, ha gondolatot ébreszt, az éppen elég. Legyen példa erre a fent említett dalok bármelyike az én esetemben. Szinte biztosra vehető, hogy a szerző, a művész nem ugyanazt érezte a műve megalkotásakor, mint én, amikor hallgatom. Biztos, mert nem ugyanazon személyek veszik körül, nem azok az emlékek fűzik, valószínűleg máshogy, de biztosan érettebben gondolkodik, és megannyi más tényező befolyásolja a szubjektivitás keretein belül a dal által keltett érzést.
Viszont gondolatot ébreszt.

A nem általam alkotott, általam "csupán" csodált és élvezettel hallgatott művek és a saját alkotásaim közti főbb különbségek az elégedettségben és a gondolatok "útjában" mutatkozik meg. Mit értek ezalatt? Az elégedettséggel kapcsolatban sejthető, hogy a saját műveimmel (bármennyire sikerültek jól vagy rosszul), sohasem vagyok 80%-nál elégedettebb (ellentétben mások alkotásaival, amik épp az általam vélt tökéletességük miatt példa értékűek). Az általános elégedetlenségem oka roppant egyszerű: nem látok bele mások fejébe, és nem tudom, hogy
1.) sikerült-e átadni a gondolatot, de méginkább fontos, hogy
2.) sikerült-e gondolatot ébreszteni, elértem-e, hogy példa értékű, a hallgató által tökéletesen megfogalmazottnak tartott legyen a művem?
(Persze más kérdés, hogy a félkész, de még a teljesen kivitelezett munkáimat se látta/hallotta senki, ha jól emlékszem. Ennek majd eljön az ideje) Valószínűleg sohasem fogok más fejébe látni (sajnos), így sosem fogom tudni, hogy elértem-e, amit akartam, adtam-e másnak olyan élményt, amit már én is kaptam (akár a fent említettekre, akár más, nem is feltétlen zenei művekre gondolok)

 

2007. január 7., vasárnap
pimas @ 00:43 [#821] [447chr] [1 hozzászólás]

Kártyaparti

Eléggé tolódnak a napok, mert még a tegnap történése, hogy este kártyáztunk Csikósnál. Kicsivel unalmasabb volt, mint a legutóbb, és szerencsém sem volt sok. Mindig piros 8-ast, zöld vagy piros királyt kaptam első lapnak. Tiszta szívás.
Nemrég értem haza.


Délután volt itt Gergő, és dobolt. Lehet, hogy vele és Somoraival csinálunk zenekart majd.
Ezenkívül megnéztem az Abszolutot az m1-en. Lovasi egy hülye. :)

 

2007. január 9., kedd
pimas @ 19:04 [#822] [359chr] [1 hozzászólás]

Iskolánk egészségügyi szolgáltatásai

Krisztával hülyéskedtünk egész nap, de mindkettőnknek lett ebből kifolyólag sebesülése. Én a tenyeremet vágtam meg a korlát egy kiálló csavarjával, ő pedig a kezét ütötte be, amikor elakadtam Imi lábában, Kriszta vonszolt maga utn, és ráestem. xDD Lol.
Dodóék meg betörték a fizikaszertár ablakát, és mi nyomoztunk. :)

 

2007. január 10., szerda
pimas @ 16:52 [#823] [1792chr] [1 hozzászólás]

Morcos

Reggel leszálltam a buszról, Laurám sehol... Elindultam, jött a nagylóki. Megvártam, amíg leteszi az utasokat, Laura ekkor sem jelent meg. Bosszankodva tényleg elhúztam onnan, de a Telekinél belefutottam. Nemtudom, hogy engem keresett-e, mert nagyon nézelődött mindenfelé, vagy pont azt szerette volna-e kiszűrni, hogy ne találkozzunk, de mégis sikerült. Ölelé, szájrapuszik, magyarázat a korábbiakra (elég sovány indok, hogy a matektanárja szólt, hogy nem késhet többet, és ezért nem várt meg a legutóbb, mivel még régesrégen mondta, hogy ilyenkor van kb. 20-25 perce...), csók, és mindenki a sulijába. Hát, nem nyugodtam meg.

Az első-második töri óra (igen, megint kettő töri egy napon) elkeserített, elegem lett mindenből, és ez az egész napomra kihatott.
Kórus előtt felálltam a falnál a szegélyre, ahonnan már ki lehet nézni a tetőablakon a városra. Ez jól esett. Fújt az arcomba a szél, én meg csak néztem ki a fejemből.


Tisztelt Szervező(k)!
Egyetlen roppant egyszerű kérdéssel fordulok Önhöz, mégpedig: a www.fezenklub.hu-n a programok között május 19-én az Eleven Hold szerepel. A Hiperkarma oldalán (www.hiperkarma.hu) azonban az áll, hogy ők lépnek fel a nevezett időpontban a Fezenklubban.
A Fezenklub honlapja frissebb, tehát elképzelhetőnek tartom, hogy a Hiperkarma oldalán egy füstbe ment terv szerepel, de a bizonyosság kedvéért megkérdem: május 19-én az Eleven Hold, vagy a Hiperkarma ad koncertet a Fezenklubban?
Én személyszerint a `karmának örülnék jobban. :)
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Márk

Hali!
A hiba lehet, hogy nálam van. A Hiperkarma régebbi ügy, lehet, hogy elfelejtettem. Napokon belül tisztázzuk.
Köszi az észrevételt.
Üdv.
Tóni

 

2007. január 11., csütörtök
pimas @ 16:40 [#824] [455chr] [1 hozzászólás]

Tavasz

Tiszta tavasz van. Reggel sem fáztam, délután kabát nélkül mászkáltam, mert dögmeleg van.
Megírtuk a törit, talán nem is lett olyan rossz, elvégre még tanultam is rá.
Délután ücsörögtünk Krisztivel a Haleszban, és beszélgettünk egy jót, megint komoly dolgokról is.
Tegnap amúgy a befejeztem a Cobain naplót. Állat.

"TAVASSZAL ÚJRAKEZDEK MINDENT"
[KEPSZLOKK TANKCSAPDA]

 

2007. január 12., péntek
pimas @ 18:18 [#825] [917chr] [1 hozzászólás]

Köszönöm, köszönöm

Köszönöm, hogy olvastátok a naplóm.
Köszönöm, hogy amit lehetett, félre is értettetek, és felhasználtátok valami olyasminek a bizonyítására, ami nem is létezik, és hogy mindezt úgy tettétek, hogy amiket leírtam, nem is bizonyítja azt, amit szeretnétek.
Köszönöm, hogy elgondolkoztattatok, van-e egyáltalán értelme egy weben vezetett naplónak, ha ennyire nem értitek.
Köszönöm, hogy így leírtátok magatokat előttem.
Köszönöm, hogy innentől nem kell egy percet sem gondolkoznom azon, mit gondoljak rólatok.

Akinek nem inge, ne vegye magára!

"ENGEM ITT SENKI...
ENGEM ITT SENKI...
ENGEM ITT SENKI NEM ISMER
MOSTANTÓL NINCS HOZZÁM KÖZÖD
ÉN NÁLAD MESSZEBBRŐL JÖVÖK
NEM SZÁMÍT, RÓLAM MIT HISZEL
HIDD EL, HOGY SOSEM HITTEM EL..."

[KEPSZLOKK HIPERKARMA]

 

2007. január 13., szombat
pimas [#826] [290chr] [1 hozzászólás]

A harmadik helyezett

Egy hónaposak vagyunk Larával, de nem tudunk kapcsolatba lépni egymással. Jó, mi?


Megvolt az n+1. CoD- és F1 Maraton, és megnyertem az összesített harmadik helyért zajló csatát. Így most van egy kupám, ami erre fog emlékeztetni. :)
Kép hamarosan.

 

2007. január 14., vasárnap
pimas @ 12:55 [#827] [62chr] [1 hozzászólás]

Helyesbítés

Örülök, hogy van, aki képes belátni, hogy tévedett.

 

2007. január 15., hétfő
pimas @ 19:38 [#828] [992chr] [23 hozzászólás]

Morzsák IV.

Elhatároztam, hogy szakítok Larával szerdán, mert ez így nem megy. Ha cinikus lennék, azt mondanám, már el is felejtett.
Írtam és át is adtam egy levelet Évának.
MSN-en beszélgetek egy érdekes lánnyal, akinek már a neve is érdekes: Xénia.
Írtunk irodalomdolgozatot, ami elvileg témazáró, gyakorlatilag nem lehet azt iratni az utolsó héten. Még puskám is volt, és jó helyre is ültem, takarásba, de Simon direkt odaült elénk a padra (!), így esélyünk nem volt Szabival a fegyveek elsütésére. Karó lesz.
Az meg, hogy harmadikas kis taknyosok megverik a tanárukat... Ez tökéletesen jelzi, hogy...
"PUSZTUL A VILÁG..."
[KEPSZLOKK JUNKIES]


 

2007. január 16., kedd
pimas @ 18:14 [#829] [930chr] [1 hozzászólás]

Buszon tesómmal és Horváth Gergővel kiegészülve beültünk a négyesüléshez, majd jött Krisztián, és később Martin is. Hülyéskedtünk mindenfélét, és végig nevettem. xD Kifeküdtem.. xD

 

2007. január 17., szerda
pimas @ 18:16 [#830] [1193chr] [szólj hozzá!]

Nem megy

Mi lesz, ha Emil, vagy akár én is
Ki akarunk egyszer a játékból állni, mint ki
rágyújtana már a repülőgépen
s ha úgy alakul, hát odafenn száll ki
És nem érdekli az ejtőernyő
Sem a kabinban repkedő furcsa tárgyak
Csak kilép, és nincsen alatta semmi
Beteljesíteni egy vágyat...

Nem megy, nem tudom akarni már...
Nem megy, nem tudom akarni már...

És úgy esik persze, hogy leesik onnan
De míg leér, nagy dolgokat láthat
Odakint, és persze magába` belül
Ahogy a föld felfelé vágtat
És mindkét keze a zsebében kotor
Hogy megtalálja azt a szál cigit
Amit induláskor az útlevéllel
együtt tett oda, de még egy kicsit...

Nem megy, nem tudom akarni már...
Nem megy, nem tudom akarni már...

...félhet is, hogy mi lesz, ha leér
Hogy vissza lehet-e még csinálni ezt?
És ráhúzta-e a kerti sufni
Ajtajára a kis zöld reteszt
És eszébe juthat, hogy úgyse` számít
a retesz, és igazán semmi sem
Túl sok idő már amúgy sem maradt, és ennyi...

Nem megy, nem tudom akarni már...
Nem megy, nem tudom akarni már...


-Emil.RuleZ!-

 

2007. január 18., csütörtök
pimas @ 17:32 [#831] [471chr] [1 hozzászólás]

Csapongó

Suli után átmentem a parkon, és Éváékba botlottam. Éva kivált Zsuzsi és barátnője társaságából, és visszagyalogoltunk a vasútállomásra. Jót beszélgettünk.
A buszon találkoztam Laurával, és... nem szakítottunk még, mert nem akartam a buszon, kisebb közönség előtt megbeszélni ezt, de azt, hogy tegnap nem várt meg, azzal magyarázta, hogy boltba kellett mennie, mert nem volt kajája.. Azt hiszem, ez tükrözi, mennyire vesz komolyan, de nem baj, mostmár egál...

 

2007. január 19., péntek
pimas @ 21:44 [#832] [68chr] [1 hozzászólás]

Hangulatábrázolás

 

2007. január 20., szombat
pimas @ 21:57 [#833] [357chr] [1 hozzászólás]

Jégre lépve

Voltunk a korcsolyapályán. Tesóm, Somorai, Német Gábor meg én utaztunk be a negyed ötössel. Eleinte kevesen voltak, később tele lett a csarnok. Ismerős viszont most kevés volt. Egész jól belelendültem, igazán egyszer sem estem el, csak amikor Gábor kigáncsolt. :) Kapja be. Élveztem, ahogy síklottam a jégen, és tudtam irányítani magam. Jó dolog.

 

2007. január 21., vasárnap
pimas [#834] [94chr] [2 hozzászólás]

Martinnal mentünk korcsolyázni. A végére már száguldoztunk a pályán, meg egymást szivattuk. :)

 

2007. január 22., hétfő
pimas @ 19:32 [#835] [266chr] [1 hozzászólás]

Szar

Régen írtam már ilyet, de most az élet van fenn, és én vagyok alul... Gondolkozok és nem jutok sehova. Jó lenne kilábalni innen.
"HA AZ ÉLET FENT VAN
AKKOR NEKED KELL LENN LENNI..."

[KEPSZLOKK 30Y]

 

2007. január 23., kedd
pimas @ 15:56 [#836] [235chr] [1 hozzászólás]

Fekete báránykáink

Mostanában kialakult egy olyan helyzet, hogy mindenért Imit és engem csesz le ofő. Mi vagyunk a lusta (ez igaz), hangoskodó (ha túl-jó-kedvűek vagyunk, akkor ez is igaz) kezelhetetlen kamaszok az ofő véreres szemében.

 

2007. január 24., szerda
pimas [#127] [205chr] [2 hozzászólás]

What the fuck?!

Ma töriórán laptopról kivetített anyagot néztünk. A laptopon a háttér egy baszott nagy WTF?! felirat volt, amit Aranka nem látott, de mi pont a gép mögött ültünk. Vad röhögésbe kezdtem.. xDD

 

2007. január 25., csütörtök
pimas @ 15:54 [#837] [4056chr] [1 hozzászólás]

A KÖZELLENSÉG

Nos, ami ma történt a sulinkban, az egyszerűen vérlázító. Három részre bontom a bejegyzést: a tények, a szubjektív vélemény (cenzúrázva), és a következtetés.

A tények. A sulink általános iskolájában van négy hülyegyerek, akik teljes mértékben kezelhetetlenek, állandó jelleggel okoznak botrányokat, de semmilyen eljárással nem lehet eltávolítani őket.
A mai napon a fő bandavezér, Patrik megverte Olivért, aki 11.-es. Érthető, nem? Egy kis taknyos senkiházi 7. osztályos magántanuló nekiront a 11.-esnek. A folyosón ment Olivér és Moncsi, majd egyszercsak Patrik hátulról nekiugrott Olinak, aki kezében tartotta laptopját is. Logikus, hogy a kis rohadék csak hátulról támad. Oli a földre került, majd még fel tudott kelni, Patrik viszont faltól falig csapdosta, amikor Oli újra a földre került, még sokáig rugdosta hasán és fején.
Olivért kórházba szállították, feltehetőleg agyrázkódása van, remélhetőleg nincsen belső vérzése/sérülése.
Állítólag Olivér apja megütötte Patrikot, mikor beért a suliba. Hát nagyon remélem is. Viszont elszomorító, hogy ezért felelősségre is vonhatják, mivel fiatalkorút bántalmazott.

Szubjektív vélemény, cenzúrázva. Azért cenzúrázva, mert ha leírnám, amit gondolok, akkor ez alapján az írás alapján később felelősségre is vonhatnának, ha valami baja lenne Patriknak. Természetesen nem arról van szó, hogy egyedül nekiesek, mert soha sem értettem egyet az agresszív vadállatokkal, nem vagyok verekedős típus, ellenben ez a kis seggnyaló napi rendszerességgel űzi a Russel Crow-sportot. Itt inkább arról van szó, hogy a gimnázium fiújai kicsit mozgolódtak, sajnos leállítottak minket. (Azaz szerencsére.) Nem tudom, mi lett volna a vége, ha kezünk közé kaptuk volna a gyereket. Én biztosan megcipőztem volna az acélossal, de szerintem senki sem fogta volna vissza magát.
Mindenkit mélységesen felháborított az eset, szerintem sokan vagyunk ezzel így, hogy még délután sem tudtunk napirendre térni a történtek felett. Ha a dühvel áramot lehetne termelni, egy 20-30 évig nem lenne hazánknak szüksége egyéb áramforrásra.
Még nagyobb gond, hogy ez az állat (merthogy embernek nem nevezném) egy ilyen közösség tagja, alkotóeleme, tehát ha megagyalnánk, egyenként úgyis elkapnának minket, és retteghetnénk az utcán, hogy mikor kapnak el hátulról...

...és folytathatnám még, írhatnék ezerszámra mondatokat, sorokat, de akkor sem meríteném ki a mondandóm, hát jöjjön inkább a következtetés. Ami nem más, minthogy ez a világ el fog pusztulni, pontosabban az emberiség évei meg vannak számolva, nagyonis így látom. Hogy miért? Ezért. Mert az ilyen állatokat védi a törvény, mert a médiából merít ötletet a gengszteresdihez, mert léteznek ilyenek. És akárki akármit mondd, tesz vagy gondol, amíg ezzel a társadalmi réteggel nem kezd valamit a civilizáció, addig nincs esély az erkölcsi romlás megállítására.
A valóvilágok és győzikék korát írva nem is meglepő, hogy ilyen esetekkel kell szembenéznünk, és - tegyük hozzá -, ez még nem is számít olyan kiemelkedőnek. Úgy értem, mi felháborodtunk, de rajtunk kívül kit érdekel a dolog? Amíg nem tapasztalja mindenki a saját ismerősei vagy környezetének körében, addig csak legyint egyet, hogy "igen, szörnyű, de vannak ilyenek." (És ezzel nem arra utalok, hogy bárkinek ilyeneket kívánnék)
Viszont ha semmi nem változik, akkor elszaporodhatnak ezek a történések. Lásd: harmadikasok tanárt vernek, Miskolcon 8 éves kisgyerek támadt egy idős asszonyra...
Ezellen valamit tenni kell, és az én személyes véleményem, hogy az ilyen állatfajokat nem illetném semmilyen személyiségjoggal, sőt... Vagy megtanul közösségben élni, emberként viselkedni, vagy pusztuljon, írtsuk, öljük őket, ha kell, ezerszámra. Nem érdekel, hogy milyen szociális helyzetben nyomorog, vannak náluk rosszabb helyzetben élők is, akik mégsem ilyen elvetemültek.

(Ajánlott zenei anyagok: Alvin és a Mókusok - Tíz éves, Junkies - Pusztul a világ, Depresszió - Hullák és fegyverek)

 

2007. január 26., péntek
pimas @ 18:16 [#838] [1204chr] [1 hozzászólás]

Minden egyben II.

Olivért kiengedték a kórházból, de sajnos Patrik úgy tűnik, megússza az esetet. Hogy dögölne meg.

Voltam parkban, de Csongor nem jött 13h-kor. Beszélgettem Vírussal, és komolyan mondom, nagyon értelmes ember. Elszavallta egy versét, és be kell látni, teljesen emberi a gondolkodása, a vad külső értelmes, gondolkodó fickót takar.
Találkoztam Klaudiával, Marcival és még sokakkal, majd Szabi is megérkezett. Marci és Eper az Országalmánál zenélt, odamentünk hozzájuk. Jó hangulat volt, viszont pénzt nem sokat (150 Ft) szedtek össze. :)
3-kor megérkezett Csongor. Igen, elfelejtette, hogy 1-kor vártam. x) Így viszont felmentünk hozzá heten, mint a gonoszok: Klaudia, Réka (az aranyos alacsony csajszi), Pumi, Marci, Peti, Csongor és én. Fél 5-ig zenéltünk nálunk három gitárral, és valószínűleg Csongorral tényleg nekiállunk valamiféle zenekarnak, mert jól együtt tudtunk működni most is.

Este kártyáztunk Csikósnál, Hekkel, Csikós, Molnár Tomi, a barátnője (Kriszti) és én. Pókereztünk. Én estem ki elsőnek. Krisztinek az elején nagyon kedveztek a lapok, az utolsó három ember közt még benn volt. Hogy ki nyert, nem tudom, éjjel 1-kor eljöttem.

 

2007. január 29., hétfő
pimas @ 18:10 [#839] [665chr] [3 hozzászólás]

Jön és rombol

Lezajlott a félévi gitárvizsga. Bámulatos volt. Még dicséretet is kaptam, annyira lenyűgöztem Cukorkát. Most kivételesen rendes volt Adrival és velem is.
Érdekes évforduló, hogy két évvel ezelőtt írtuk a felvételit.


Jön, beszél, visz mindent. Déva vára. Én építem, más rombolja.
"MINDEGY, MIÉRT NE LEHETNE MINDEGY MOST, MIKOR
SZERETNI, SZERETNI, SZERETNI, SZERETNI
SZERETNI SZERINTED ANNYI CSAK HOGY JÖSSZ
SZERETNI, SZERETNI, SZERETNI, SZERETNI
SZERETNI SZERINTED ANNYI CSAK HOGY JÖSSZ
LÁTSZ, MÉSZ, ÉS KÖZBEN MONDOD
VÉGIG MONDOD..."

[KEPSZLOKK HIPERKARMA]

 

2007. január 30., kedd
pimas @ 17:20 [#840] [149chr] [szólj hozzá!]

Borotva

Tegnap este (életemben először) borotválkoztam.
A Patrik-ügy további lépései: csütörtökön rendkívüli szülő értekezlet. Hétfőn DÖK gyűlés.

 

2007. január 31., szerda
pimas [#841] [202chr] [szólj hozzá!]

Öt lyukas

Volt egy olyan, hogy öt lyukas óra... Lol. :) Ez tömören azt jelenti, hogy fél 11-től 3-ig semmi dolgunk nem akadt. Így Katával és Krisztivel sétáltunk egyet a városban, voltunk Ciánkáliban is.

 

• a fikció jogát fenntartom!
• ha nem tetszik, nem olvasod.
• nem neked írom, hanem magamnak.
• jó szórakozást!

BLOGKONTROL!


 név 
 jelszó 


1621 bejegyzés 
178 kiemelt (11.0%) 
 álom (4)  
 fotó (46)  
 mm_koncert (26)  
 okosság (36)  
 velős (27)  
 vers(féle) (8)  
 videó (9)  


2024 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 

2023 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2022 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2021 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2020 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2019 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2018 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2017 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2016 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2015 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2014 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2013 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2012 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2011 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2010 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2009 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2008 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2007 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2006 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2005 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2004 ARCHÍV!

07  08  09  10  11  12 


LINKEK!


Pimas saját blogja. Mer?! - http://pimas.dzsembori.hu/blog
Minden jog fenntartva! | pimas@dzsembori.hu