2006. szeptember 1., péntek
pimas @ 19:16 [#726] [2487chr] [1 hozzászólás]

Start! - Három puszi és vége

Reggel újra szokott 6.40-es busz, de nem az, amelyik eddig volt, mert az ugyebár összetörött. :P Kellemes volt újra a megszokott időben a megszokott emberekkel buszozni (Martin, Somorai, Tündéék).
Mellesleg meglepően sokan voltak a buszon, már a második megálló után az ajtóig tömött volt a busz.

Az évnyitó olyan volt, mint minden évnyitó, giccses és hosszú, de beszélgetve elviseltük. Két csaj bukott hozzánk, Eszter és Angéla. Elkeseredettnek tűntek, ami érthető végülis.
Szabival végülis a legelső padba kerültünk, mert nem volt igazán máshol hely. Ezen sokáig bosszankodtam, de: jöttek az ex-12.-esek, és egyrészt ez örömteli találkozás volt, másrészt Jani megmutatta, hogy lehet elöl puskázni. Azóta páran irigyelnek is minket. :D
Az 5. és 6. óránkat már meg is tartotta Aranka... no comment.
Az új elsősök jófejnek tűnnek, bár az új srác tök passzív, és fura.

Suli után egy darabig Krisztivel mentem, megkerestük Fruzsit, aztán ők szoláriumba mentek (azaz Fruzsi rávette Krisztit, mindegy :) ), én pedig parkba.
Parkban először Csongorral találkoztam, beszéltem pár szót, majd mentem Adrihoz, Bíbor barátnőjéhez. Neki nincs semmi baja velem, teljesen barátságosan beszélgettünk egymással. Odaadtam neki a Kispál CD-t, ő visszaadta a csuklószorítom, amit Bíbornál hagytam. Fél 3 előtt elindultunk a Media Markt-hoz buszra szállni, de előtte elköszöntünk mindenkitől (ekkor észrevettem Ágit, Mariann barátnőjét, és beszéltünk pár szót), aztán a park szélén szembejött Janka lila hajjal. :) :D xDD Jól áll neki! Ekkor elköszöntem Adritól, mert Jankával és barátnőivel odamentünk Ágiékhoz. Itt beszélgettünk, majd a többség elment 3 után, és gyakorlatilag Jankával ketten maradtunk. Tovább beszélgettünk, egyszercsak Bíbort láttam jönni. Adott három puszit, majd sietett buszra. Olyan... semilyen volt. Nem tűnt sem haragosnak, sem... Semmilyennek.
Kriszti felhívott, hogy a parkban vagyok-e még. Mondtam, h igen és Janka is itt van, mondta, hogy jön. Jött. :) Janka negyed 5-kor ment, jött előtte kicsivel Viki (Tibi barátnője). Vele elmentünk a Vadászkürtbe, ahol kb. 2 percet töltöttünk, majd Krisztivel elmentünk haza. Azaz én ugye buszra. :)
Elvileg holnap mennem kell kisteszkóba dolgozni. Kedvem ugyan semennyi, ráadásul este kimegyünk Daveccel, Pityuval és Stefivel a faluba.

Bettiből meg ki tudtam szedni, h szerelmes belém. Hurrá.

 

2006. szeptember 2., szombat
pimas @ 01:32 [#727] [2141chr] [szólj hozzá!]

De jó...

De jó dolog picit ittasan írni blogot... :) Hátmég zenét hallgatni éjjel...

Tegnap (1-jén) fél 8-kor a parkban voltam. Davec volt akkor csak ott, elindultunk Pityuért és Stefiért. Találkozunk Tündével. Mindegy, Pityu t itt találtuk az úton. Mármint a pékségnél. (Vicces megtalálni a billentyűzeten a gombokat. :) ) A pizzéria után Stefit is megtaláltuk. Csocsóztunk kicsit, aztán 8 után elmentünk a vasúti kocsmába. (Hm, Quimbyt dobott ki a winamp :) ), ahol ittunk fejenként egy sört, és: Davec egy, Stefi és én 4 és fél sárgadinnye felest, Pityu semennyit. Narancssárga Pallmall is fogyatkozott, aztán Pityu berendezkedett egy üveg sárgadinnyére. 10 után Davec hazament, de a Vasút utcában Hekkel jött (mert Davec hívta). A buszmegállóban érdekes dolgokat csináltunk... :P :D Stefi mögött Pityu, Stefivel szemben én. Pityu behota a vodka lemaradást.

Ülep két dobozos Stefl-t ivott meg, míg mi egyet. Stefi később kicsit rosszul lett, addig mi beszélgettünk. Szépen telt az idő. Üleppel kötöttünk egy sörös fogadást, hogy melyikőnk iszik meg többet 16-án. A tét egy üveg Jéger. Ülep amúgy nagyon jó fej, laza gyerek. :)

1 után Stefit hazavittük, azaz a Tüzépig Pityu és én, onnantól Ülep kísérte. Hideg volt. Másra nem emlékszem. A fogyasztásom két sörből, és kb. 7 feles sárgadinnyéből állt. Jó este volt. Ha volt még vmi fontos, amit kihagytam, később pótlo.m


11 előtt kicsivel keltem fel. Ebből nem lett teszkó... Mindenesetre egész nap az istálló vasszerkezetét festettük, majd a nap végén össze is hegesztette Sándor. Szóval alakul.

 

2006. szeptember 3., vasárnap
pimas @ 19:31 [#728] [206chr] [1 hozzászólás]

(Érez)

Nemrég vettem észre a csúklószorítómon Bíbor parfümének illatát. Ezekszerint nem felejtette el az ígéretét, hogy befújja. Kellemes, és egyben kellemetlen. (Értsd: az illat jó, az emlék meg kesernyés.)

 

2006. szeptember 4., hétfő
pimas @ 19:05 [#729] [1993chr] [2 hozzászólás]

Felelésmentes

A 6.40 megint tele volt. Remélhetőleg rájönnek majd páran az újak közül, hogy ráérnek később menni. :)

A termünk irtózatosan büdös volt, mivel ki lett festve tegnap. Maradt sárga. A padokat és a szekrényt visszarendeztük, és kezdődött a törióra.
Igazán érdekes csak a biosz volt, mert ugye az új. Endre bá jófej. A fiúk kiváltságai:
- BL-meccsek után nem feleltet minket.
- Volán jégkorongmeccs után nem feleltet minket.
xDD Ezenkívül mindenkinek van félévente egy felelésmentes napja. Tehát ha óra elején kijelentem, hogy nem szeretnék felelni, indokolni sem kell - aznap békénhagy! :) Ha a születésnapunk a hétfői (egyébként egyetlen) bioszóra napjára esik, kihív feleltetni, és választhatunk, kell-e a jegy. Házassági évforduló esetén nem feleltet. xD
E: Mivel itt már nem kicsi lányok vannak, ha valamelyikőjük "csókolommal" köszön, megbeszélhetünk egy időpontot itt a parkban délután, munkaidőben nem lehet. xDD
Simon Ági már holnap akar feleltetni minket irohadalomból. Hopp.
A kórust egészen negyed 4-ig elhúzta Imre bá. És majdnem áttett tenorba! Mondom, hát az nem fog menni, magas lesz. És maradhattam bariton.

Suli után bebattyogtam parkba. Adri, Zsuzsi, Marci és Tibi volt az ismerősök közül. Adri mesélte, hogy Bíbor összejött Marcival pénteken kürtben. Hopp-hopp. Nem baj igazán, csak meglepődtem. Adott cigarettát, és jól elhülyéskedtünk. Kár, hogy van barátja. Kriszti is jött kicsit, parkba menet utolértem, Szilvivel sétált. Hamar ment, hiába mondtam, hogy maradjon. Klaudiával is találkoztam, aztán vele buszoztam haza a fél 6-ossal.
Adrit is felkértem a Nyuszistennő szerepére, és elgondolkozott. x) Persze csak viccelődtünk, de jópofa alkudozásba kezdtünk... ;)

"RÁNCTALAN KEDDRŐL ÁLMODIK A HÉTFŐ
A SZERDA CSAK EGY SZERDA, A CSÜTÖRTÖK JELZŐT SE` KAP!"

[KEPSZLOKK KISPÁL ÉS A BORZ]

 

2006. szeptember 5., kedd
pimas @ 19:52 [#730] [2034chr] [1 hozzászólás]

Korrekt?

Ma is tele volt a 6.40. Remélem, jövő hétre normalizálódik a helyzet, mert így tömegnyomor van. (Igaz, nekem mindig van ülőhelyem, úgyhogy feleslegesen panaszkodom.)

Klaudia reggel észrevett a lámpánál, úgyhogy vele mentem a Jáky-ig. Pár lépéssel arrébb TörökTomival találkoztam, ült a padon. "Sietsz?" Mondta, hogy szívjunk el egy cigit. Biztos unatkozott egyedül. ;)
Irodalomból én feleltem. Lol... 3-ast kaptam. Még szerencse, hogy tegnap figyeltem, hamár tanulni nem tanultam.
Gyűlésezett a gimnázium összes fiúja a tesióra időpontjának ügyében, és végülis szerda/csütörtök nulladik órára esett a választás. Korrekt ez? Mindegy, legalább nem délután húzzák el az időnk.
Matek óra előtt Kiffer megkérdezett, megyek-e FeZeN-re. :D Beszélgettünk a fesztiválról, ő is ott lesz. :)

Mentem parkba-. Tibi, Viki, Zombi, Ruszki, Enikő és Zsuzsi volt csak ismerős a társaságból, de ez cseppet sem zavart. Borit és Janka másik barátnőit észrevettem, és odamentem köszönni hozzájuk, később Janka is jött, és ezt megismételtem. (mármint a köszönést) Zsuzsi hozzámbújt, azaz nekem dőlt, vagy ilyesmi. Nem tudtam mire vélni, de egye-fene. Szimpatikus lány.
Gitároztam, gitároztak mások is az én gitáromon. :) Kiderült, hogy Panda és Tura mégsem jön Fehérvárra. :/ Ezen sajnálkoztam, de aztán jött Adri (tesóm-Adri, kivételesen) és Andi! :)
Viki nagyon rá akart venni, hogy menjek el vele valami boltba, mert nincs, aki elkísérje. Végül nem mentem.
Már fél 5 után jött Klaudia, Kriszti, később Csongor, elmentem Zsuzsival boltba (elráncigált :) ), és háromeld 6-kor elindultam Krisztivel haza. Segítettem neki lerázni Dávidot, a teszkós srácot, aki nagyon nyomul rá. Írtam a srácnak egy SMS-t, úgy, mintha Kriszti barátja lennék. Kriszti örült, hogy megszabadult a sráctól, de amikor már egyedül vártam a buszra, jött a válasz. Tömören: nem érdekli, h én vagyok a "barátja". Höhö. xD Hát ez nem jött be! x)

 

2006. szeptember 7., csütörtök
pimas [#731] [3945chr] [szólj hozzá!]

FeZeN - 1. nap

Épp a sátorban ülök, már 8-a van, croissant-t eszek, és 13:16 van. (A croissant most fogy el. Kár.)

Tegnap (tehát 7-én) kb. fél 8-ra állítottuk fel a sátrat, ezután a lézengés, a rengeteg ismerős felkutatása, a cigi- és sörkeresés és a Junkies koncertről érdeklődés töltötte be az időnket 21h-ig, a Kispál Original kezdetéig.

Gyorsan "leltárba veszem", kikkel találkoztam (a teljesség igénye nélkül):
Ivett, Margó, Vadovics Máté, Pumi, Klaudia, Csongor, Feri, Adri, Tibi és Marci.
Kodályosok közül: Csuti, Tekla, Takács Dávid, Navy, Ádám, Nagy Eszti, Zsófi, Évi (az egyik új 9-es), Judit, Misi; és Anett, a tesóm osztálytársa.

Lovasi nagyon elemében volt. Mondta a hülyeségeit. :) Valamiért fáradékony voltam, pedig csak egy Kozelt ittam, tehát még a piára sem foghatom. Nagyon kevés lány volt sajnos, és azok is általában a faszijukkal álldogáltak. A népek egy Kispál koncerthez képest erősen pogóztak, gyakran mentem be közéjük. x) Egyébként a koncert elején Adrival és Ferivel voltam.

Koncert után Adrival, Ferivel és Tibivel voltunk. Tibi talált egy 500-ast. :) Adri (mármint nem a tesóm) két Xanax-ot vett be sörrel. Feritől kérte, aki amúgy 6 Xanax-ra tolt 2 sört, és még akart bevenni négyet, amire további alkoholt inna...

Megérkezett Milán. Mivel már majdnem biztos volt, hogy nem Junkies lesz fél 1-kor a Base-ben, így Milánnak camping-es karszalagot is akartunk. Akartunk. Csakhogy már semmilyen jegyet nem lehetett venni. Emiatt először elindultunk Tibiékkel Vadászkürtbe, majd úgy döntöttünk, elnézünk a Base-hez, hogy bebizonyosodjon, mi van ott. Persze Junkies közel-távol nem volt. A Halesszal szemben a Tini ABC-nél eldöntöttünk, hogy bevásárlunk a nagyteszkóban. :) Mindezt fél 1 után.

 

2006. szeptember 8., péntek
pimas [#732] [2472chr] [szólj hozzá!]

FeZeN - 2. nap

...ahova 7-kor értem be. (Ti. a suliba). Felmentem aludni az osztályba, de hamar jöttek az osztálytársak. A második, lyukas órában aludtam 10-15 percet, nyelvtan és olasz óráról is vannak fekete foltok, amikor nyílván aludtam, mert másra nem emlékszem.

A Bregyóba érve bevágódtam a sátrunkba, ettem, leírtam a tegnap egy részét, és aludtam. Kriszti keltett mobilon, mert jött, és én kimentem elé. Ittunk egy Kozelt, körbenéztünk, majd megálltunk Zorall-on. Az énekes mondott valamit (már nem emlékszem, mit), ami után olyan megjegyzést tettem, ami idegesítette Krisztit. (Hm, ez így bonyolult.) Megtapasztalhattam, milyen erőset üt. :P

Zorall utána Fehérvár Rádió sátrában találkoztunk Andival és Takács Nórival (9.-esek), és mentünk a Fender sátorba, ahol az órára néztünk, és... és siettük Depresszióra. :) Az első szám alatt sikerült elesnünk, engem hamar felrántottak, de Krisztit pl. nem is láttam, hol van. Itt találkoztunk Hadnagy Nórival és Dér Katával (oszt.társak), meg Kata pasijával, Lacival. Rendes srác. Én a pogó mögött voltam közvetlenül, és toltam bele az embereket. Egy csaj ezt észrevette, megelégelte, és mögém lopakodva belökött a pogó közepébe. xDD
Depiék amúgy sok új számot játszottak, de a koncertjük maximum 12-13 dalból állhatott, az egyetlen ráadásszámmal együtt. Hogy miért csak ennyi időt kaptak...?!

Katáékkal elmentünk Gerendásba, ahol ittunk egy-egy sört, kivéve Adrit, aki vadászt, és Katát, aki feles vodkát hörpintett. x) 9 körül visszamentünk, és megtaláltuk Szilvit és a barátját, akik rendelkeztek ingyenpiára feljogosító szalaggal! :) Ettől függetlenül nem használtuk ki őket. 10 körül mentünk Fürgerókára Kriszti, Adri és én. A sátor előtt találkoztunk Nórival és a barátjával, Krisztit pedig lassacskán fejbecsapta a pia. x)

Fürgerókáék nagyot alkottak. Nórival táncoltam párszor, Kriszti közben összejött Pumival. Találkoztam még egy Ivettel, Adri nővérével, akivel a teszkóban dolgoztam.

Némi kavarodás után megtalált Kriszti a főbejáratnál háromnegyed 12 körül, és odaadtam neki a szimattatyóját. Összefutottunk Anettékkel, akikkel felszálltunk az ingyenbuszra. Junkies koncert elején még az első sorokban voltam, de a közepe-vége felé már hátrébb soróltam.
Pumival és egy másik Kriszta nevű csajjal mentünk a Bregyóig. Fél 4-kor értünk vissza, addig gyakorlatilag Pumi rasszista elméleteit és Krisztával vívott elvi vitáját halgattuk.

 

2006. szeptember 9., szombat
pimas [#733] [1362chr] [szólj hozzá!]

FeZeN - 3. nap

A 12:25-ös dunaival hazamentünk zuhanyozni, meg ilyenek. A Media-nál Turával és Pandával találkoztunk. :) Micsoda meglepetés.

A negyed 7-essel mentem vissza, Adri egy órával később. Krisztivel gyalogoltam a Bregyóhoz, Pumi már várt rá. Én elmentem megkeresni Szilviéket, a Káosz sátorban rá is találtam, de DérKatával is összefutottam, és vele mentem sört inni és Cadaverest nézni. Barátjával, Lacival is találkoztam, utána elváltak útjaink, mivel mentem Adrit keresni. Adri meglett, Gusztival is találkoztam, majd Szilviékkel beszéltem pár szót.
Adrival végigjártuk a sátrakat, de semmi érdekes nem volt. Viszont megtaláltuk jópár osztálytársát. Anett, Szilvi, Vanda, Anna és egy Orsi nevű, ismeretlen csaj ültek egy padnál. Szegény Szilvi kész lett... Egy srác odajött hozzám, hogy zenélnék-e a zenekarukban. Telefonszámot cseréltünk, és majd megbeszéljük.
Megkerestem Krisztit és Pumit, toltunk egy jäger felest, majd Petivel (Anett öccse) zúztunk Csapdára. Ruszki (aki részeg volt) és Pumi Echo-ra mentek.

Tankon jobb elől álltunk, hárman egymásba kapaszkodva headbang-eltünk, aztán később Peti előretört, én meg "vigyáztam" Krisztire, már amennyire kellett.
Csapda után már nem volt különösebb program, csak aludtunk.

ÖSSZEFOGLALÁS: YES... MEGÉRTE. Csak azt sajnálom, hogy vége van.

 

2006. szeptember 11., hétfő
pimas @ 20:26 [#734] [598chr] [1 hozzászólás]

Rendel és meghatás

Megrendeltem a Kodak C330-as fényképezőt. Már telefonált is az ürge az Extrem Digital-tól, hogy holnapra leszállítják a masinát. Olé!

 

2006. szeptember 12., kedd
pimas @ 22:14 [#735] [1155chr] [szólj hozzá!]

Digifotómasina

Irodalom órán felelés volt... Igen, megint én feleltem, az eddigi két feleléskor mindkétszer én, de most volt egy második felelő is, Kató. Mindenesetre ez teralol.

Fél 3 előtt hívott Panda, hogy nem találkozunk-e beszélgetni. Hát, találkoztunk, bár azt hittem, otthon fényképezőgép vár. A parkban előtte találkoztam Ágival, Ferivel, Tibivel, Ruszkival, Adrival és Zsuzsival. Amúgy Zsuzsi elkísért megkeresni Pandát, aki szegény pont annál a bejáratnál állt a plázánál, amelyiket utoljára néztünk meg. x) Pandával aztán hűsöltünk egyet a parkban, majd mentem haza.

A digifényképező még nem volt otthon. Már éppen neten voltam, megnézni a futárszolgálat telefonszámát, hogy érdeklődjek, mikor hívott a fószer, hogy 10 perc múlva megjön. Így lett. :) A digifotómasina nagyon faszás, eddig semmi panaszom nincs rá. :) Martinnal már alkottunk is egy kicsit, majd ha megtanultam feltölteni a gépre, akkor felteszek ide képeket.

Amúgy Krisztivel ma rengeteget beszéltem telefonon, mondott ismét olyanokat, amik jól estek, hogy úgy gondolja. Bírom, na. :)

 

2006. szeptember 14., csütörtök
pimas @ 13:36 [#736] [957chr] [1 hozzászólás]

Turnaround

Kikaptuk a történelem dolgozatokat. Nekem 3-as lett, pedig nem tanultam rá semmit. Aranka nagyon durván és könyörtelenül osztályzott. Sokan rengeteg időt szántak rá, és mégis csak kettessel, vagy egyessel kellett beérniük. Ez kérem igazságtalan! Volt, akinek egy igekötőn múlott...


Fél 8-ra kimentem Daveccel és Hekkellel pizzériába. Elindultunk kútra, aztán vasútiba, de rossz kedvem volt, és megfordultam. Nem vettek észre (biciklivel voltunk). xDD

 

2006. szeptember 15., péntek
pimas @ 20:26 [#737] [2554chr] [24 hozzászólás]

Per aspera ad astra

Mindössze 4 óránk volt ma, a lyukasat befoltozták. Suli után elmentem a MediaMarkt-ba, de nem vittem magammal elég pénzt az elemtöltőre. Visszagyalogoltam a suliba, majd Ritával, Vikivel és Dudussal mentem egy darabig. A Haleszban találkoztunk Krisztivel, aztán - miután megetette a nyulait otthon - a parkba caplattunk. Ott volt Pumi, elmentek beszélni. Jelen volt Vírus is, érdekes ember. Tényleg, nem rossz értelemben, hanem elgondolkoztató figura. Sajátos életművész.

4 körül elindultunk haza. A Romkertnél találkoztunk Mariannal, Seat-os papírokat osztogatott. Átvettünk tőle párat, majd útközben osztogattuk és kocsik szélvédőire pakoltuk. :)

A Haleszban a füvesszínpadon elfeküdtünk a fűben, és fárasztottuk egymást. xD Olyanokat nevettünk, hogy ihaj...
Én: Tök jó!
K: Mivan, beszélni sem tudsz? Tok jó...
Én: Tök jó-t mondtam. Nem hallod a pontokat?

xDD Na, ezen kifeküdtünk teljesen...

Itthon Tünde szerzett nekem kölcsönbe elemtöltőt, úgyhogy holnap, az első No Smoking Club próbára elvileg viszem a fényképezőt is. :)
Ezenkívül bicikliztünk egyet Martinnal.


Más. Van most egy kisebb ügy, Betti és Dudus főszereplésével. A lényeg, hogy elkezdtek arról beszélni, hogy én mennyit vagyok Krisztivel, és ez odáig fajult, hogy egyik nap Hadnagy Nóri megkérdezte, hogy tényleg járunk-e. Beszéltem Bettivel is, Dudussal is, és számomra egyértelművé vált, hogy Bettitől ered a pletyka - amit végülis nem vesz komolyan igazán senki. Betti persze váltig tagad.
Pedig Betti szájából hangzottak el azon állítások, miszerint ő ismer engem a legjobban, és én még mindig érzek iránta valamit. (ez azért is érdekes, mert tdkp soha sem éreztem semmit...) Hát, kérem, ez szánalmas.

Még valami. Buzz említette, hogy nem olyan rég rátalált a naplómra. Nos, ha ezt olvassa, akkor: Üdvölöm, Buzz uram! :)

Utánanéztem a Pall Mall-es dobozokon olvastható apró feliratoknak:
Per aspera ad astra - A csillagokig göröngyös út vezet
In hoc signo vinces - Ezzel a jellel győzni fogsz
(Szabad fordításban)

 

2006. szeptember 16., szombat
pimas @ 18:12 [#738] [1526chr] [1 hozzászólás]

Garázs

Lezajlott az első No Smoking Club próba. 11-kor álltunk neki Csutiék garázsában. A mikrofonállvány egy partvis volt... xD Egész jól mentek a számok elsőre. Közönségünk is volt (Andi, és Nóri a 9.-ből). A legjobb a Territorial Pissing...


Itthon rájöttem, hogyan tudom feltölteni a gépre a képeket, és bár használható elem hiányában a próbán nem fotóztam, az eddigieket rápakoltam a számító-masinára. Íme pár szemelvény:

A busz, amivel reggelente utazunk
Kata és a krokodil
Kriszti középső ujja
Fenevad


 

2006. szeptember 18., hétfő
pimas @ 22:02 [#739] [320chr] [1 hozzászólás]

Amortizál

A napi történések "elhanyagolhatóak", most inkább csak arról írok egy sort, hogy sikerült negyed 10-től mostanáig a nullára levinni a kedvem. Fáradtságból indult, és nekiálltam hallgatni olyanokat, mint Autó egy szerpentinen, Apa övének a csatja, Csend meg a zaj, Mire megtanultam...

 

2006. szeptember 19., kedd
pimas @ 21:26 [#740] [226chr] [szólj hozzá!]

Forradalom?

Milyen dolog már, hogy valaki csak úgy kijelenti, hogy forradalom van?
Eszméletlen, hogy ha okot (vagy ürügyet) talál rá az ember, hogy kimutatja a foga fehérjét, és tör, zúz, rombol, pusztít, gyújtogat.

 

2006. szeptember 20., szerda
pimas [#741] [324chr] [1 hozzászólás]

Tatabánya

16h után indult a buszunk Tatabányára. Az új vegyeskar utazott, hogy a tatabányai Árpád Gimnázium születésének 60. évfordulóján énekeljen. Megtörtént.

Este a 9-es buszt pont lekéstem, így egy Kitti nevű 9.-essel vártam a fél 11-esre. Rájöttünk, hogy ismerjük már egymást még nagyon régről, sakkversenyekről.

 

2006. szeptember 21., csütörtök
pimas [#742] [1280chr] [szólj hozzá!]

Beteg

Végülis már reggel éreztem, hogy begyulladt a torkom, de nem akartam hiányozni a suliból - márcsak a fizika témazáró miatt is. Föcin önként feleltem, 4/5-öd kaptam. :)
Talán fizikán voltam pont a legszarabbul, de szerintem egész jó lett a doga.

Másik álmomban egy vonatot vezettem Buzz-zal. Egy hatalmas monstrum volt, féltem, hogy kiesek a fülkéből. Mellettünk sűrűn zúgtak el a mentők és rendőrök, többször szembejött velünk egy-egy vonat, amivel majdnem összeütköztünk, és egyszer egy terepjáró is alig tért ki előlünk.

 

2006. szeptember 23., szombat
pimas @ 19:43 [#743] [1300chr] [2 hozzászólás]

Crowded

Fél 3-kor szálltam le a kórháznál, majd megkerestem Krisztit (a füvesszínpadon volt), és mentünk No Smoking Club próbára. (Kriszti látogatóba jött.) Odafele is szembesültünk a ténnyel, hogy valamilyen vigadalom van a belvárosban, mert árusok portékáiban gyönyörködő, kígyózó sorokban gyülekező tömeggel találtunk szembe magunkat, ami mindkettőnkből kiváltotta a mindjárt idegbeteggé válok-féle érzést... Megdöbbentett a tény, hogy még a Tóparti gimnáziumnál is voltak rendezvények...

Maga a próba nem volt valami hosszú, mert fél 4-re értem oda, és Máténak fél 5-kor mennie kellett. Két új számot vettünk be a repertoárba, a Mr. Moustache-t és a Breed-et - amit én "énekeltem", a rekedt hangommal. A 9.-es Eszti, és egy már-nem-kodályos csaj (talán Klára?) is jelen volt.

Krisztivel még kifeküdtünk 10 percre a Haleszban a füvesszínpadra, szinte végig nevettettem. xD És néha ő is némán nevet, mint a tesóm! :D
A buszon hazafele egy nőnek segítettem a fehérvári helyijáratos buszok menetrendjén kiigazodni. Nem egyszerű feladat.

 

2006. szeptember 25., hétfő
pimas @ 19:44 [#744] [1469chr] [36 hozzászólás]

Darwin-díjasokMirinda zenét hallgat (park)
Martintól kölcsönkaptam a Darwin-díjasok történeteit tartalmazó könyvsorozat második kötetét. Esküszöm, az emberi hülyeség fokozható... xD Buszon hazafelé is azt olvastam, mert ez eszméletlen...

A suliban fotózgattunk, például Bujpálról is készült két kép sunyiban... :) Ezenkívül nekiláttunk Szabival és Imikével a SOAD Bounce-hoz tervezett klip kivitelezéséhez.

Parkban leült hozzánk Betti is, mert arrajárt, és kicsúszott a számon, a "nemültök le?" kifejezés... Végülis nem zavart, de továbbra is érezhető a múltkori pletykás dolog. Megfőzte, egye is meg.
Pumi basszusgitárján lógtunk. Most nagyon jó volt a társaság, Csongor, Klaudia, Erik, Pumi - csupa humoros ember.

Adri és az én gitárórám pedig jövőhéttől háromnegyed 6-kor lesz.

(Hopp... Ez a 666. bejegyzés... :)

 

2006. szeptember 26., kedd
pimas @ 19:37 [#745] [1181chr] [1 hozzászólás]

A G-húr kálváriája

Suli: fizika tézé - 5 (!) olasz tézé: 1.

Délután voltam a parkban. 25 Ft-tal adós maradtam Marximban... :P A faszért emeltek árakat...
Ez nem szegte kedvemet; rengetegen voltunk, nagyon sok jófej ember, akit régen láttam. Marci, Adri, Isti (Drugs are not child`s play-pólós), Klaudia, Réka (akié a fekete gitár), Csongor, Viktor, Erik, és még pár ismeretlen. (jött a tesóm is 4 előtt pár percre, meg Tibi és Viki is, de mentek is) Amikor már kicsit megritkultunk (igaz, Betti ekkor jöt... :/ ), Csongorral nekiálltunk hülyéskedni a Jó a világ végéig c. Kispál dallal. Paraszt verzsönben adtuk elő. xD Addig hülyültünk, míg végül elszakadt Réka gitárjának G-húrja. A köpésnyire lévő Allegro-ban Csongor vett egy G-húrt, és ki is cserélte, ám hangoláskor az új húr is elszakadt (mert az Allegro-s ürge is hibázott a húrlábra felfűzéskor.) Ennek ellenére én ontottam a vicces hozzáfűzéseket, amin tényleg jókat nevettek az emberek, és én is elememben éreztem magam.

A 6-os sárosdival jutottam haza, és találkoztam Tündével, akit ma húztak meg a forgalombeli vizsgáján. Egy apróságon bukott meg, szerintem ez nem fair. :/

 

2006. szeptember 27., szerda
pimas @ 19:29 [#746] [345chr] [1 hozzászólás]

Akit kiküldtek óráról

Röviden: matektézé elmaradt, angolon kiküldött Timi tnő mert visszaszóltam, beszélgettem, stb. (kikaptuk a dogákat, hármas lett, nem örültem). Voltam parkban, és 5 után focizni is. Pénteken Csá, Misi! koncert Base-ben, október 7-én Alvin szab.műv.házban, október 14-én fellépünk Móron, ezt Hadnagy Nóri szervezte meg.

 

2006. szeptember 29., péntek
pimas @ 23:48 [#747] [888chr] [1 hozzászólás]

Sokaság

Megírtuk a matek tézét. Hát...
Simon Ági kiosztotta (az észt) a fogalmazásokat. Persze elmondta azt is, hogy síkhülyék vagyunk, ezt vegyük tudomásul... xD lol...
Az egyik fogalmazásban szerepelt ez a gyöngyszem:
"HIRTELEN GONDOLKODÁS NÉLKÜL BELEFULLADT A FOLYÓBA..."

Parkban jól elvoltunk, mint azt az alábbi képen látni lehet:


Adrival elmentünk Csá, Misi! koncertre. A Base... hát, finoman szólva üres volt. Fellépett még a Szóda is, de Adrin és rajtam kívül két csaj volt jelen, plusz a zenekarok road-jai (akik többen voltak, mint maga a közönség). Ittam két Ászokot, beszélgettünk az énekesekkel, majd a fél 11-essel hazajöttünk. Viszon egész jól éreztük magunkat, sőt, még Szóda CD-t is kaptunk. :)

 

2006. szeptember 30., szombat
pimas @ 21:25 [#748] [261chr] [szólj hozzá!]

A fél napunk

Reggel 9-től este 9-ig segítettünk Martinnal Sándornak az istálló építésében. Ez nem folyamatos munkát jelent, de folyamatos "készenlétet". Nem csoda tehát, hogy
1.) nap végére a tökünk kivolt
2.) semmi különös nem történt velem ma

 

• a fikció jogát fenntartom!
• ha nem tetszik, nem olvasod.
• nem neked írom, hanem magamnak.
• jó szórakozást!

BLOGKONTROL!


 név 
 jelszó 


1621 bejegyzés 
178 kiemelt (11.0%) 
 álom (4)  
 fotó (46)  
 mm_koncert (26)  
 okosság (36)  
 velős (27)  
 vers(féle) (8)  
 videó (9)  


2024 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07 

2023 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2022 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2021 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2020 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2019 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2018 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2017 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2016 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2015 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2014 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2013 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2012 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2011 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2010 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2009 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2008 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2007 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2006 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2005 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2004 ARCHÍV!

07  08  09  10  11  12 


LINKEK!


Pimas saját blogja. Mer?! - http://pimas.dzsembori.hu/blog
Minden jog fenntartva! | pimas@dzsembori.hu