2007. október 16., kedd
pimas @ 09:34 [#1046] [140chr] [28 hozzászólás]  okosság 

Magánterület

Van, aki kulcsos naplót vezet, van, aki egy hónap után házasodik... ([cenzored link] jegyzetelget.)

 Kommentek

sZ2007. október 18., 14:18 [#1]
Nem tudom mik az előzmények, azért hozzászólnék a dologhoz. Bizonyára nem élted még át, de létezik ilyen. Predesztináció, miegymás. Azt hiszem talán nem mindenkinek adatik meg ez. Nem természetes, nem mindennapi. Ezt ki kell érdemelni vagy valami olyasmi, mindenesetre nagy ostobaság gúnyolódni rajta.

tura2007. október 18., 17:48 [#2]
Kiérdemelni?? Ez akkor olyan, mint egy JUTALOM? Pff...
Gúnyolódni tényleg nem kell ezzel, de véleménye lehet róla akárkinek. Én gratulálok nekik, lenyűgöz a mindent elsöprő szerelem, de én személy szerint nem tennék ilyet.

felfoldi2007. október 18., 18:48 [#3]
na jó. Először is, a mondatban van két állítás, és egyik sem igaz. Pimas nem vezet kulcsos naplót (inkább valami hibrid dolgot és gondolom magára utalt evvel az állításával), másrészt - itt pedig rám utalt ugyebár - nem házasodom egy hónap után. Ezzel szemben, pimas blogot vezet, amelynek vannak nem publikus részei - ezért írtam, hogy vezessen inkább kulcsos naplót. Hogy házasodom, ahhoz meg nincs köze annak, akinek nincs. egyébként pedig fél év után. Aztán durván meghasonulás figyelhető meg egy mondatban, hiszen mi köze egy házassághoz egy naplóhoz? Egyébként pedig a házassággal kapcsolatban tényleg lehet bárkinek véleménye a házasságról. tizenhat évesen még én is agglegénységi fogadalmat tettem... Hadd ne magyarázzam meg gyerekek. Majd egyszer felnőttök hozzá. Vagy nem. Leleketek rajta, idézgessetek Lovasit, Hiperkarmát meg mi tudom én miket, aztán vegyetek a kezetekbe pár könyvet is, meg nézzetek körül a világban - és csak aztán mondjatok véleményt, mert a végén még belétek gázolnak. Nem kicsit, durván.

tura2007. október 18., 20:05 [#4]
^ Na ilyen nem akarok lenni, ha idősebb leszek. ^
(Vagy idősebb vagyok?)

A blog meg lehet nempublikus, nem tudom, ezzel miért van bajod, felfoldi. Pimas még akkor kezdett blogolni, amikor még a magyar blog"kultúra" nem terjedt el. Egy fontos dolog nem esett le Neked, hogy Pimas nem a netközönségnek, hanem saját magának írja a webnaplóját, ezért fenntarthatja a jogot, hogy bizonyos részeket csak ő maga tudjon elolvasni, ha egyszer később el akarná olvasni. A blog az webnapló és a napló, mint olyan, alapból teljesen privát dolog. Persze vannak, akik elkezdenek blogolni mindenfélét, hogy azzal dicsekedhessenek, hogy egyszer előfordult, hogy napi 10 látogatójuk volt. Tovább ezen nem vitatkozom.

Viszont hogy jössz Te ahhoz, hogy kioktass minket? Már megbocsáss, de nem ismersz minket és fogalmad sem lehet arról, hogy milyen életünk van, mennyit olvasunk és mennyire vagyunk tájékozottak a világban...

felfoldi2007. október 18., 20:44 [#5]
De Tura, igen... Sajnos, bár ne lenne fogalmam. Tényleg? Már akkor blogold? Na ne mondd. Amikor ő elkezdett blogolni, engem már kirúgtak a egy blog miatt a munkahelyemről. Tíz látogató? Akkor van gond, ha percenként nincs meg a tíz látogató. Mégis hol élsz ember? Hogy jövök ahhoz, hogy kioktassalak? Nem kioktatás ez picinyem. Csak nem tudom elviselni ha hülyeségeket mondanak minden valóságalap nélkül. Szakmai ártalom - lehet. Tudom, tudom, most a következő beszólás az lesz, hogy akkor nem kell ezt olvasni. Ezek után már nem is ez (hogy leírtam), hanem az, hogy ilyet sose írnál, mert vagy annyira tapasztalt, meg okos, meg különben is; kikéred magadnak, most pedig az szalad át az agyadon, hogy ennyire szánalmas kommentet már nem is érdemes reagálni, aztán mégis reagálsz. És a többi, és a többi... Ja és persze az jön, hogy én aztán kurva okos vagyok. Meg ilyesmik. Közbe jót röhögök és pilóta kekszet eszem.

felfoldi2007. október 18., 20:54 [#6]
Ja és blog. Nem részletezem a műfaj lényegét és születését, megtalálod a blog.lap.hu oldalon, de ha már ilyen bátran belekezdtél, elmondanám, hogy Magyarországon a blog elődje hír-körlevelek voltak. Gondolom ennek a célját nem kéne magyaráznom.

tura2007. október 18., 21:27 [#7]
"picinyem" xD xD
Elolvastad egyáltalán, hogy mit írtál le? (#5) Megpróbálsz beskatulyázni, ezzel hibát követsz el.
Mindegy, hagyjuk ezt abba. A fényképedről ítélve Te sem vagy már gyerek. Könyveld el úgy nyugodtan, hogy Te nyertél, Mr. Írói Véna. Jó étvágyat a kekszhez :), én is jól mulattam.

felfoldi2007. október 18., 22:00 [#8]
hát naná, hogy. Fénykép, hol látsz Te fényképet? a priofilomba... Ja igen, úgy öt éve készült. Jó mi. Azt az inget még bátyám hozta Jamaicáról. Hogyne olvastam volna el. Én írtam. Bocs, ha nem érted. Legközelebb megpróbálok még lejjebb ereszkedni. a többi igaz.

pimas2007. október 18., 22:50 [#9]
először is. sZ: ezt predesztinációval magyarázni érdekes dolog, de ha így látod, akkor a te szemszögödből lehet igaz. Én ebben az eleve elrendelés dologban nem hiszek, pláne, hogy ez a reformelmélet polgári érdekeket is szolgált, de ebbe tényleg ne menjünk bele.

Felföldi: az elejétől kezdem. A mondat azt a célt szolgálta, hogy rávilágítsak egy tulajdonságodra, amit rövid és (figyeld a szót, ismerős lesz) "felületes" ismertségünk alatt már megismertem. Arra gondolok, amit Semmi Rosszindulat néven megfogalmazott egy ismerősöd (akivel "felületes" a kapcsolatod) a minap a blogodon egy kommentben: nem látod be a saját hibáid, amíg másokat képes vagy a földig lehordani, kritizálni, "gúnyolni". (Ehhez gyorsan hozzáteszem, hogy nem sértődtem meg a Kulcsos napló c. bejegyzésedkor sem, még ha véletlenül az is lett volna a cél - bár ezt nem feltételezem)
Ha fél év után házasodsz, akkor az ismereteim alapján ellentmondásra jutottunk. Szeptember elején mintha még máshogy állt volna a világ, vagy a világban Te. Lehetséges, hogy rosszul tudom, de én a blogodról és nem a kisujjamból szoptam, hogy mióta vagytok egy pár a kedveseddel.
Tehát ha Neked szemetszúrhatott és szóvátehetted, hogy nem tetszik a "hibrid" megoldás, akkor vettem a bátorságot ahhoz, hogy megjegyezzem, én nem házasodnék egy hónap, de még fél év után sem. Hogy most abban az életkorban élek, ahol ez természetes? Lehet, de józan ésszel bizony 6 hónap sem elég egy ilyen komoly döntéshez. Azonban én nem mondtam, sőt nem is gondoltam, hogy fel kéne bontanod az eljegyzést. Ebbe már nem szólhatok bele, csak kifejtem a véleményem a dologról. Ne fejtsem ki? Te is megtetted ezt a blogommal kapcsolatban. Értesssz...

A másik, hogy márpedig Te igenis ismerheted az életünket, minket, satöbbi. Csak annyit tudhatsz rólunk kb., amennyit mi is rólad, márpedig ez az ismeret egy ilyen szintű fölényeskedéshez, mint amilyet produkáltál, édes kevés. És a stílus. Újságíró vagy. Hogy tudtál mégis ilyen mélységbe süllyedni? Ha nem tudnám, mennyi idős vagy, néznélek vagy 14-15 évesnek az olyan ovis vagdalózások után, mint "ja igen, úgy öt éve készült" meg "legközelebb megpróbálok még lejjebb ereszkedni". Ennél lejjebb mi van? :)
Nem fogok itt ódákat zengeni rólad, de bizonyos mértékig felnéztem Rád egészen addig, amíg a fogad fehérjét ki nem mutattad. FeZeN-en a találkozásunkkor, utána a blogod olvasgatása során, de még Krisztától is azt hallottam, hogy milyen művelt vagy, és van ebben valami. Nem kételkedem benne, hogy okosabb, bölcsebb stb. vagy nálam, de ahogy most leírtad magad... Gyakorlatilag még csalódtam is benned ezzel a produkcióval.
Szemelvények:
"Tényleg? Már akkor blogold? Na ne mondd. Amikor ő elkezdett blogolni, engem már kirúgtak a egy blog miatt a munkahelyemről. Tíz látogató? Akkor van gond, ha percenként nincs meg a tíz látogató." - ez gáz. Ez így ahogy van, ciki. Ahogy megfogalmaztad, amit megfogalmaztál, ahogy idáig ér az arcod.

"hogy ennyire szánalmas kommentet már nem is érdemes reagálni, aztán mégis reagálsz." - teszed mindezt te magad.

Ezt követően leérvelhetsz, "körbegúnyolhatsz", kritizálhatsz amennyit akarsz. Szavaid innentől elértéktelenedtek, hitelességed megbukott.
Többet nem óhajtok foglalkozni ezzel a dologgal.

XiRo2007. október 18., 23:12 [#10]
Húúú. Na ezt nevezem én 3 pontos Leoltásnak :D

tura2007. október 18., 23:54 [#11]
Ott a pont.

felfoldi2007. október 19., 00:56 [#12]
Baba, baba!!! KEzdjük a végéről, abból vannak aztán a nag dolgok. Az óhajtani és kívánni szót vagy politikusok hasznákják, vagy azok, akiket felhúztak keményen, de pöhendiségből nem vallják be. Hitelességem? Neked a mi a hitelesség, amikor olyan konkrétumokat tévesztesz, hogy öröm olvasni - hát könyörgöm, szerinted szórakozásból járok ide? Hát persze, hogy azért! Hogy már akkor blogoltam... idézet. Csak válaszoltam kedves ismerősödnek, aki jóformán ősbloggernek titulált. Hogy ciki, hogy blog miatt rúgtak ki? Neked lehet, hogy az lenne, nekem viszont teljesen új utak nyiltak meg ezáltal - és ezt azóta sem titkolom. Milyen mélyre süllyedtem? Magyarázd meg kérlek, mert nem tudom. Csak úgy találj ki valamit, hogy például veletek foglalkozom munka közbe, vagy hogy tele van a szövegem elütéssel, vagy hogy fogalmazok etc. Vagy mégis, mi? csak úgy említs valamit. A fogalmazásról meg szerintem inkább ne essék szó, mert érzékeny pontja ez lelkemnek és a végén még talolok mondani olyat - hoppá, nem inkább írni a helyeebb kifejezés itt? Nyelvtanilag lehet, de lehet, hogy égsem. Miért? Példának okáért. ÁÁÁ szóval Semmi Rosszindulat a te ismerősöd?! Merthogy én még nem hallottam felőle, legalábbis ilyen formában nem. És igen: fél év, esetleg utánajárhattál volna, vagy számolhattál volna, vagy csak nem kéne együgyünek lenned, aki próbál okoskodni. És ez az, amihez kurvára semmi közöd barátom, ezért kértem, hogy a Lászlót vedd le, ha kilinkelsz és ha már mindenképp akarod reklámozni csekély látogatottságú oldaladon a blogomat, hát tedd úgy, ahogy az annak a neve, esetleg magát a szerzőt említsd a forrásod, ha már álmatlan éjszkák egy tucatját töltttem azzal ,hgoy kitaláljam a roppant frappáns felfoldi nevet. nem mellékesden amennyit rólad, vagy rólatok tudok, éppen elég ahhoz, hogy alátámasszam, azt, amit írok. a hat hónapos idő pedig nem elég? Légyszíves hadd kezdjem el sorolni, hogy mely ismert közéleti személyiségek házasodtak meg három hónap alatt, és mely ismert emberkék élnek társas kapcsolatban évek óta.

Ám a lényeg ott van, hogy vedd már észre: egy kulcsos napló bejegyzés ironiája kurvára nem ugyanaz műfaj, mint amit te is produkáltál. (Mielőtt a közönséges szót biggyesztenéd rám: Ponyvaregény. Akkor Tarantino is közönséges?) De nem várom el, hogy megértsd, tényleg. Ahogy elhiheted, az méginkább hodegen hagy, hogy te vagy a barátaisd szemében az én hitelességem megbukott. Szerencsére erre nem panaszkodott senki még nemzetközi szinten sem. A miskolci szóvivő kivételével, de a pert ő is elvesztette. Ez milyen nagyképű, nem? Pedig az én életem ebből (is) áll és érdekes mód, senki nem tekinti ezt nagyképűségnek.

De én minden megoldásra fogákony vagyok. Itt pedig azt látom a legjobbnak, ha szépen irogatsz arról, hogy basztál be, hányas lett a fitika dogád, meg összes ilyen fontos dologról, amely nálatok valóban számít. A fogalmazást, az újságírást, a szerkesztést pedig hagyd inkább szó nélkül addig, amíg leglább egy éven át nem olvastál politikai napilapot és nem ismersz olyan szerzőket, akikhez képest az én fenti szövegem maximum mínuszos hírbe jelenhetne meg. Ja és igen: persze hogy reagálok, még ha a kommented szánalmas is. Mondtam én olyat, hogy nem tennék ilyet? Ez akkor már egyelő az önbírálattal is? Nagyon nem vagy te még tisztába a szavak valódi jelentésével, és jelentőségével édes egy komám. Nézz egy picit mögé (javaslat).

Xiro: egyetértek három pontos oltás. A tizes skálán.

Tura: wazze, te meg háromszor is kiraktad a pontot.

Ui.: Az a kép tényleg öt éve készült. Meg is nézheted. Még csak pihe volt a borosta. Mi ezzel a gond?

tura2007. október 19., 02:12 [#13]
Még mindig nem érted a lényeget, tökmag. Nem azzal van a gond, hogy 5 éve pihe volt a borosta (ezek szerint én idősebb vagyok), vagy hogy elveszed fél év után a barátnődet, hanem ezzel: "vegyetek a kezetekbe pár könyvet is, meg nézzetek körül a világban - és csak aztán mondjatok véleményt, mert a végén még belétek gázolnak. Nem kicsit, durván."
Semmi nem indokolta, hogy ilyet írj rólunk. Semmi. A többi írásod meg össze-vissza magyarázkodás, mellébeszélés. Azt is tartsd szemmel, hogy mi nem készülünk újságírónak. A politikától és a bulvártól nekem hánynom kell, de rendszeresen olvasok másfajta folyóiratokat.
(A látogatós poénjaid viszont tényleg viccesek. Kíváncsi lennék, hogy a napi minimum 14400 látogatód mitől kommentel olyan sokat, hogy nem lehet végiglapozni sem. xD)

Szal ismerd el, hogy túlreagáltad a dolgot. Bárki elolvassa ezt a weblapot, egyértelmű.
De pl kíváncsi vagyok, hogy ezt is, mire alapozod: "Nagyon nem vagy te még tisztába a szavak valódi jelentésével, és jelentőségével édes egy komám."?

felfoldi2007. október 19., 07:33 [#14]
Tura. Olvass már a sorok között légy szíves. Tényleg nincs erőm ugyanazt leírnom. Ha meg idősebb nálam, hát sajnos azt is meg kell állapítanom, hogy sokkkal, de sokkal hülyébb is. És hogy ezt mire alapozom. Írtál. Baromságokat. Túlreagáltam? Dehogy... Jót mulatok a TE hülyeségeiden, amikor olyanokra reagálsz, ami nem is hozzád szól. Ám ha magadra veszed, nem érdekel - írtam már: hülye vagy.

nincs 14400 látogatóm naponta, a kommentet pedig csak szélsőséges esetben használom. Freestat és Mystat elérésem is van, ha nem etted volna észre, böngészgesd figyelmesen és talán a választ is megkapod.
Bár nem hiszem, mert hülye vagy hozzá.

tura2007. október 19., 09:34 [#15]
Tipikus újságíró vagy. Számodra csak egyetlen igazság létezik, amit kitalálsz magadnak. Ha valaki egy csöppnyit mást mond, akkor az már "hülye". Már találkoztam ilyen emberrel és roppant szórakoztató tud lenni a vele való beszélgetés, ahogy Veled is. Abba nem megyek bele, hogy hülye vagyok, mert bizonyos értelemben ez igaz, csak nem úgy, ahogy Te gondolod. Én az eszemmel keresem a pénzem, Te a saját befordult világod igazságaival fogod, már ha max a Blikkben ezt díjazzák. A statisztikádat nem állt szándékomban megnézni, mert leszarom. Csak a kommentjeid mennyiségéből következtettem arra, hogy nincs percenként 10 látogatód.

"ami nem is hozzád szól"?
"vegyetek a kezetekbe pár könyvet" <- ez többes szám.

XiRo2007. október 19., 12:25 [#16]
LoL :D

theTrooper2007. október 19., 13:22 [#17]
felfoldi,ha ekkora az arcod,akkor hány óráig tart megborotválkozni?
seggfej.
tura,hagyd csak,nem érdemes,soha nem fogja észrevenni magát.

felfoldi2007. október 19., 14:02 [#18]
Egyem pici szívedet Tura, Te aztán annyira, de annyira okos vagy, hogy ülj le velem egy kávé mellé, és beszélgessünk. Meglátjuk akkor, miket tudsz - hiszen írtad: szórakoztató vagyok. Ma 11-kor ráérek és holnap délután is. Bárhol, ahol neked jól esik. De előtte tényleg próbálj már meg szöveget értelmezni, jó? Mellesleg igen. Tipikus újságíró vagyok, vagyis nyitott mindenre, nem a Blikknél dolgozom, bár ott sokkal jobb a gázsi, és ismered (vagy nem, mert nem nézem ki belőled): Minket több szempont is érdekel, nnek elég egyre figyelnie. Szerintem ebbe ne akarj okoskodni. Meg mondjuk másba sem. Ha meg statol nem nézel, akkor legalább annyira hülye vagy, mint az, aki úgy ír le, vagy mond el dolgokat, hogy nem jár utána. Miért itt mennyit kommentezem? bruttó nyolc és fél perc, körülbelül.
Trooper: hosszú megborotválkozni. Ezért nem is teszem. Mellesleg, ha sweggfej lennék, nem is kellene borotválkoznom. Látod, ez is gázos beszólás volt. Valami kreatívabbat kitalálhatnál:-))))))))))))))))))))))))

XiRo2007. október 19., 14:09 [#19]
felfoldi Figyelmedbe ajánlom a fent leírtak színvonalát. Habár burkoltan látom csak vitátok témáját (épp ezért nem ütöm bele az orrom) de kezdesz átmenni szánalmasba. Az látszik az egészen hogy az elején még érvelsz, de a végén már eléggé lealacsonyodsz. Ez szerintem szánalmas...

Semmi Rossz...2007. október 19., 14:20 [#20]
XiRo, kösz a háromszori véleménynyilvánítást.:) Remélem meggyógyultál!
Ami meg itt megy az már csak szimplán mocskolódás és szép lenne abba hagyni, mert hányni kell az egésztől ha meglátom...Értelme sem sok van, mert aki most még nincs metroalagút mélységben, az hamarost úgyis odasűllyed ha folytatja ezt, aki meg már ott van annak úgyis mindegy, csak mondjuk nem kéne már senkit sem tovább provokálni...sem lereagálni más provokációját...
Semmi Rosszindulat

XiRo2007. október 19., 14:26 [#21]
ok. :D

pimas2007. október 19., 17:22 [#22]
(a véletlen többször elküldött bejegyzéseket kiszedtem)

Turi2007. október 19., 17:29 [#23]
Semmi Rosszindulat
Most komolyan, dettó, mint ami nálam volt. Mi történt? Egy félreolvasás/félreértelmezés során kialakult kis vita. Aki félreértett valamit, az ezesetben sem más: egy büszkeségétől dúló-fúló ember. Megeseik, hogy az egy tanár, megesik, hogy az egy újságíró. Hogy valaki elég idősnek érzi magát, elég képzettnek, értelmiséginek érzi magát, úgy érzi elég sokat dolgozott, elég sokat megtapasztalt az életben az nem jelenti azt - bármily meglepő - , hogy okosabb egy olyan valakinél, akire kevésbé igazak az előbb felsoroltak. Felfoldi drágám, édes kicsi babám te nem hülye vagy, hanem buta és naív. A megfogalmazásodtól kiráz a hideg; de valahol biztos elismert újságíró vagy. Nem hagyhatom ki, hogy ne idézzek kettőt így hirtelen:

"Hogy ciki, hogy blog miatt rúgtak ki? Neked lehet, hogy az lenne, nekem viszont teljesen új utak nyiltak meg ezáltal" > erre egy célzást sem tett senki, járj utána, ha nem hiszed (félreolvasás)

"akkor legalább annyira hülye vagy, mint az, aki úgy ír le, vagy mond el dolgokat, hogy nem jár utána" > tipikus. Kérlek aranycsillagbogaram néha magadból is kiindulhatsz. Te nem ugyanezt csinálod? Büszke vagy magadra, amiket elértél, okosabbnak képzeled magad, pedig nem. Nem kell ezt belátnod, csak néha nézz magadba, olvasd el, hogy mit írsz, itt nem javítja ki a Word vagy a főszerkesztő. Nem, amúgy nem érdekel mivel és hogyan készítetek újságot.
A blog egyfajta lehetőség, hogy bepillants valaki életébe, valamilyen szinten megismerd. A legfontosabbakat nem írja le magáról senki. Megtudhatod véleményei alapján, hogy miről mit gondol, milyen filmeket látott, milyen zenét szeret stb. Hogy te olvastál egy csomó könyvet esetleg az nagy dolog, de nem jogosít fel arra, hogy emelt fővel járkálj. A te írásod amúgy tényleg jelentéktelen egy-két nagy íróhoz képest, lám igazat adok neked. Politikai lapot itt egyikőnk sem fog olvasni, kihagynánk, mert hányásról inkább nem olvasgatnánk. Lehet tudsz kismilió szakszót is, amiknek tényleg nem vagyunk tisztában a jelentésével, de te attól még buta maradsz, hiába magoltál annyit.

Említetted Pimasnak, hogy idézgessen/sünk nyugodtan zenekaroktól. Képzeld: ez is meglepő, de néha egy dalszövegben több bölcsességet találsz, mint több könyvben. Ugyan többnyire fiatalabbak vagyunk nálad, mégsem vagyunk buták.
Mondtad, hogy: "nézzetek körül a világban - és csak aztán mondjatok véleményt, mert a végén még belétek gázolnak. Nem kicsit, durván." Igen, ezért "gázolunk beléd" mi is, mert te sem "néztél még eléggé körül" a világban. Érvelésből 3 pont. Tízes skálán. Egészen más tapasztalatokat szereztél életed során, mint mások, például mi. Ha vannak haverjaid talán ők is hozzád hasonlóan gondolkoznak (remélem nem így van), de hidd el, hogy hiába vagy ennyire "felsőbbrendű", rengeteg dolgot rosszul tudsz, hibásan ítélsz meg. Gondolkozz felsőbbrendű!

Kérlek ne csak egy két dolgot ragadj ki a kommentemből (leérveléshez), hanem válaszolj mindenre, ha írsz.

tura2007. október 19., 19:38 [#24]
Rendben, rendben. Már csak annyit fűznék hozzá, hogy a személyes találkozásnak sok értelmét nem látom, ha már így sem tudjuk egymást sehogy sem megérteni. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, kedves felfoldi, akkor várunk holnap este kb 8-kor Hartán, a segélykoncertünkön. 500 forintért Téged is beengedünk, mint mindenki mást és matricát is kapsz, ha addig nem fogy el. Viszontlátás.

XiRo2007. október 22., 17:08 [#25]
thx a kiszedéseket Pimas

felfoldi2007. október 23., 13:21 [#26]
AKI ÉRTI, ANNK JÓ, AKI NEM, ANNAK IS. NE OLVASSATOK ESTERHÁZYT!!! OLYAN SZARUL FOGALMAZ, HOGY NEM A HIDEG RÁZNI KI TITEKET, HANEM EGYENESEN DILETTÁNSNAK NEVEZNÉTEK. AHOGY AZT SEM ÉRTENÉTEK, HOGY MINEK MI AZ ÉRTELME. MERT KI TUDJA, HOGY A SZERZŐ FÉRFI-E VAGY NŐ. ÉS HOGY VAN EGY HÚGA. PEDIG NINCS. VAGYIS, HA EZT LESÜLLYEDÉSNEK NEVEZNÉTEK, AKKOR MÁR LÁTOM AZ ORSZÁG JÖVŐJÉT... (MERT AMOLYAN MINDENTLÁTÓ VAGYOK.) ÉS AZ A MOSTANINÁL SOKKAL ROSSZABB. MÉG SZERENCSE, HOGY BELŐLETEK KEVÉS VAN. DE AZÉRT JÓT MULATTAM; JÓ VOLT LÁTNI, HOGY SZOCIOLÓGIAI TANULMÁNY KÉSZÜL RÓLATOK Z.M. TOLLÁBÓL, HOGY VALÓBAN FUNKCIONÁLIS ANALFABÉTÁK A MAI TIZENÉVESEK. NO MINDEN JÓT KRISZTA, MÁRK, TÚRÓ RUDI MEG SZIKORA ROBI. HOLDFÉNYBEN KERINGŐZNI AZ IGAZI ÉS EGYÉB ILYEN MARHASÁGOK...

Turi2007. október 23., 14:47 [#27]
pont.

theTrooper2007. december 11., 01:13 [#28]
(majd ha egyszer felnő, mutassa meg neki valaki, hogy gyerekként mit írt ide.)Szólj hozzá!

Ez a neved:
CAPTCHA Image
Captcha:
 

• a fikció jogát fenntartom!
• ha nem tetszik, nem olvasod.
• nem neked írom, hanem magamnak.
• jó szórakozást!

BLOGKONTROL!


 név 
 jelszó 


1621 bejegyzés 
178 kiemelt (11.0%) 
 álom (4)  
 fotó (46)  
 mm_koncert (26)  
 okosság (36)  
 velős (27)  
 vers(féle) (8)  
 videó (9)  


2024 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 

2023 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2022 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2021 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2020 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2019 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2018 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2017 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2016 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2015 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2014 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2013 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2012 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2011 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2010 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2009 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2008 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2007 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2006 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2005 ARCHÍV!

01  02  03  04  05  06 
07  08  09  10  11  12 

2004 ARCHÍV!

07  08  09  10  11  12 


LINKEK!


Pimas saját blogja. Mer?! - http://pimas.dzsembori.hu/blog
Minden jog fenntartva! | pimas@dzsembori.hu